- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.481
evet mental aritmatik eğitmeniyim ayrıca. bu eğitimi ne kadar küçük yaşta alırsa p kadar faydalı. fırsatın varsa bu yıl yolla derim. çocuk beyninin 2 tarafını da daha etkili kullaıyor, okuduğunu unutöuyor,( lisede formül ezberleme gibi derdi de olmaz) hızlı okur ve okuduğunuda anlar. eger hiperaktifse çocuğun onların da biraz dinginleşmesini sağlıyor.ilk aydan sonra tek başına ödevlerini yapmaya başlıyor. yani iyi bi eğitimciden alırsa süper bişi.
Allah kabul etsin bitanem.Daha sık gel ama olmuyor böyleee
Aramıza hoşgeldin cnm sık sık gel sohbetlere katıl olur mu.Ama önce seni bir tanıyalım..
Teşekkür ederim kabilardaElfida senin hamileliğin de hayırlı olsun canım.
Okumuştum ama hayırlı olsun diyememiştim.
Teşekkür ederim canımavatarın çok güzel olmuş
Mesela bu kursa şimdi göndersek bu zaman aralığında yani,
geç kalmış olurmuyuz.Onlar belirli bir seviyede olacak,biz geç
başlamış olacağız.Tek tek olmuyordur demi eğitim.
Bu kurslar okullarla eşzamanlı mı açılıp kapanıyor.
Kusura bakma çok soruyorum ama epeydir aklıma takılıyordu bu konu.
kayıt dönemi pek yok bunda. yarın gitseniz kayıt alırlar. zaten sınıflar 5 er kişilik tek de verseler dersi olur. bu eğitim 2 yıl sürüyo. bu yıl toplama çıkarmayı zihinsel olarak yapmayı öğrenir. 40 hafta sürer. 2. yıl çarpma bölmeyi ögrenir o da 40 hafta sürer. hocaya söylersiniz. haftada 3 saat ders yapın 35 haftada bitirelim dersi, tatile gitcez o tarihlerde falan dersiniz. amacınızçocugun zihinden toplama bölme yapması olmasın zihnini daha etkili kullanması olsun. bunu düşünerek kaydettirin. bazı veliler çok şeyler bekliyo ve hayal kırıklığına uğruyolar. çocuğunuzun süper zeka olmasını değilde etkili düşünmesini hedefleyin bence. çocuk zaten 1 aydan sonra bunu velli etmeye başlayacaktır.
canolaaaaaarr ben geldim
napıyonuz bakeeeeemmm... Benim çok akıntım var kızlar hala da korkuyorum yaaa...apppllaaaaaaa ne yapsam yaaa
daha yazılı okuyacam, kocişko nöbetçi
ablacım ben sabah erken okula gitmeden sırada kim var diye baktım ve feryal gözüme çarptı feryal'e 100 tane okudum....
leylam123'e de 100 tane okuyacağım
İyi geceler arkadaşlar. Allahıma şükürler olsunki bu haberi sizlere buradan verebilmeyi bana nasip etti. Bat tarihim gecikmesi sonucu yaptıgım test pozitif çıktıDua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Burada olan isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah Ne diyeceğimi bilmiyorum çok değişik duygular içersindeyim Ablacığım sanada çok teşekkür ederim burada bize öncü oldun duaların edilmesi için hep çaba sarf ettin. ALLAH sendende razı olsun. Birbirimizi göremesekde ben varlıgınızı hissediyorum ve sizlerden güç alıyorum. Allahım inşallah kucağıma almamıda nasip etsin
canolaaaaaarr ben geldim
napıyonuz bakeeeeemmm... Benim çok akıntım var kızlar hala da korkuyorum yaaa...apppllaaaaaaa ne yapsam yaaa
daha yazılı okuyacam, kocişko nöbetçi
kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolumröntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:
Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öyle düşünüyorum ama kolum hiç kıpırdatamıyorum ağrımda vargeçmiş olsun canım ya hamilelik şüphesi varsa girmesen daha iyi değilmi yelek konusunu hiç bilmiyorum
kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolumröntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?