RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbow ben seni yurtdışında sanıyordum,sanki diyet topiğinden
öyle hatırlıyorum.Yanlış hatırlamışım demek ki.

Mesela bu kursa şimdi göndersek bu zaman aralığında yani,
geç kalmış olurmuyuz.Onlar belirli bir seviyede olacak,biz geç
başlamış olacağız.Tek tek olmuyordur demi eğitim.
Bu kurslar okullarla eşzamanlı mı açılıp kapanıyor.
Kusura bakma çok soruyorum ama epeydir aklıma takılıyordu bu konu.

Kızlar sitede bir sorun mu var?
Şifreyi yazıp giriyorum bir dakika sonra sistemden
çıkmış oluyorum.Beni hatırla'ya tıklayıp girmekte istemiyorum.
Her an kalkabilirim ve işyerinden arkadaşlar bilgisayara oturabilir.
Bir işim olunca kapatıp çıkıyorum daha güvenli oluyor.
Önceden uzun süre bekleyince sistemden çıkıyordun.
Şimdi bir dakika sonra.Anlamadım ki..

Allah kabul etsin bitanem.Daha sık gel ama olmuyor böyleee

Aramıza hoşgeldin cnm sık sık gel sohbetlere katıl olur mu.Ama önce seni bir tanıyalım..

yok ablam sık geliyorum yazdıklarınızı son havadisleri okuyorum sonra çıkıyorum son dönemlerde yazamadım malesef bende grip olmuştum daha dün biraz kendime gelebildim hemen dualara sarıldım

muhat arkadaşım hoşgeldin aramıza

buarada leylam,feryalnur,asbelove arkadaşlarımızada 60 ar alıyım

Elfida senin hamileliğin de hayırlı olsun canım.
Okumuştum ama hayırlı olsun diyememiştim.
Teşekkür ederim kabilarda
Teşekkür ederim canım

hoşgeldintatlı hamiş Oğlumun şişliği küçülüyor şşükür bende iyi sayılıırım saol tatlım.Sen nasılsın nasılsınız
[/QUOTE]

Teşşekür ederiz ablacım.Bizde iyiz Perşembe günü doktordan randevu aldım heyecanlıyım biraz :106:

kayıt dönemi pek yok bunda. yarın gitseniz kayıt alırlar. zaten sınıflar 5 er kişilik tek de verseler dersi olur. bu eğitim 2 yıl sürüyo. bu yıl toplama çıkarmayı zihinsel olarak yapmayı öğrenir. 40 hafta sürer. 2. yıl çarpma bölmeyi ögrenir o da 40 hafta sürer. hocaya söylersiniz. haftada 3 saat ders yapın 35 haftada bitirelim dersi, tatile gitcez o tarihlerde falan dersiniz. amacınızçocugun zihinden toplama bölme yapması olmasın zihnini daha etkili kullanması olsun. bunu düşünerek kaydettirin. bazı veliler çok şeyler bekliyo ve hayal kırıklığına uğruyolar. çocuğunuzun süper zeka olmasını değilde etkili düşünmesini hedefleyin bence. çocuk zaten 1 aydan sonra bunu velli etmeye başlayacaktır.

Çok teşekkür ederim canım.
Aklımdaki soru işaretlerini giderdin.

canolaaaaaarr ben geldim
napıyonuz bakeeeeemmm... Benim çok akıntım var kızlar hala da korkuyorum yaaa...apppllaaaaaaa ne yapsam yaaa
daha yazılı okuyacam, kocişko nöbetçi

ablacım ben sabah erken okula gitmeden sırada kim var diye baktım ve feryal gözüme çarptı feryal'e 100 tane okudum....
leylam123'e de 100 tane okuyacağım

ablacım ben sabah erken okula gitmeden sırada kim var diye baktım ve feryal gözüme çarptı feryal'e 100 tane okudum....
leylam123'e de 100 tane okuyacağım

canım Allah kabul etsin ama ben sıramı başka bir zaman almak istiyorum ablam duy sesimi beni atlayalım batlar satlar zartla karıştı :)

özoooooooooooommmmmmm çokmu üşüttün ya iyice bir ısıtsan kendini kıyamam sana minik kuşum

Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolum röntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:

canolaaaaaarr ben geldim
napıyonuz bakeeeeemmm... Benim çok akıntım var kızlar hala da korkuyorum yaaa...apppllaaaaaaa ne yapsam yaaa
daha yazılı okuyacam, kocişko nöbetçi

Hoşgeldin özlemcimHiçbir fikrim yok canım bayadır mı var?Adet olmadan önce ve yumurtlama zamanıda oluyor.Ama sen çok diyorsun:44:Ayaklarını sıcak tut.Enfeksiyon olabilir belki doktora gitsen daha iyi olur.

geçmiş olsun canım ya hamilelik şüphesi varsa girmesen daha iyi değilmi yelek konusunu hiç bilmiyorum

Gümüşcüm geçmiş olsun inşallah kırık falan değildir.Yelek giydirseler bile sakıncalı diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…