RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar bu gece kk'nın en'leri yarışmasının aday listesi açıklanacak ve kapalı oylama gerçekleştirilecek oylamayı unutmayın lütfen!!! Ablamızı da aday gösterdim, pamuk eller oya lütfen!!!

Habibtem arkadaşa üzüldüm her evlilikte problem çıkıyor illa ki tabi bizimde burdan konuşmak kolay gibi gelir en azından girmeseymiş böyle güzel arkadaşları varken hepimiz destek olurduk umarım bu yazdıklarımı okur

allppin habip teme çok üzüldüm inşallah herşey güzel olur,hakkında hayırlısı
canım sıradaki arkadaşa 50 tane alayım biterse yine alırım

Özlemciğim akıntın renksiz mi sarı falan mı canım ?

Feryal ve asbelove canlarım 1001 Ayetel Kürsiyi yakında sonlandıracağız cnm.Listede çok az kişi kaldı.O yüzden sıradaki arkadaşlara okunuyor atlamaksınızın.Yeniden yeni dualar okuruz inşAllahhh

Yehan ve Elfida yavrunuzla randevunuz çok güzel geçer inşAllahhhhh.

Sağol ablammmm inşallahhh .. Heyecanlıyım biraz. Yarın testlerim yapılacak korkuyorum da :18::18:

Habibteme çok üzüldüm ben amaaa, bak habibte hamile hamile üzme beniiiii dert olur içineee, gel ne varsa konuşup paylaşalım ama gitme.. Dua okuyalım mı habibte için ablaa? Sanırım evliliğinde birtakım sorunlar yaşıyor, eski huzuruna kavuşması için..

merhabalar ben pinarin kizkardesiyim nicki alppin..beni aradi siteye gecmemi soyledi cok kotuymus..daha sonra araniza gelecekmis..aksama iyi hissederse gelecek..sizi cok sevdigini herzaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ediyor..iyi aksamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…