- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.621
sagol tatlım benım..ınsanın gozu kor olunca bıtsın dıyebılıyor..belkıde yanlıs bır kelıme,..tabıkı bunuın olmasını ıstemem..bıraz yanlız kalmak ıyı gelecek bana..allah hakkkımızda hayırlısını nasıp etsın...bır bebısımızle bu evlılıgımız senlensın..hepımızın ınsallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııınasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa
evet ablaaaaaaa akıntım tıpkı yumurtlama gibi hatta perşembe günü bu kadar akıntım yoktusadece çift çizgi ve kasık ağrısı vardı, şimiki resmen afedersiniz sümüksü şeffaf....ablaaaa ikiz miiiiiiiiiiiiiii büyük konuştum allah başıma mı verecek
hosgeldın canım
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepınızee tsk dıyorum acele yazıyorummm,..nagıhan ozlem yehan ablammm adını yazmadıgım tum arkadslar bana destek olan tum habıbtelere tsk edıyorum..esım sımdı gelır dıyee cıkmam lazım yazdıklarımı okumasın...brazdan gelebılrısem gelecm...bas agrısından duramıyorummm canlarımm
gamyoncuuuuu sende tum habıbtelerın ıcındesın canım benımmmkusura bakmaa
hepınızee tsk dıyorum acele yazıyorummm,..nagıhan ozlem yehan ablammm adını yazmadıgım tum arkadslar bana destek olan tum habıbtelere tsk edıyorum..esım sımdı gelır dıyee cıkmam lazım yazdıklarımı okumasın...brazdan gelebılrısem gelecm...bas agrısından duramıyorummm canlarımm
kızlar kk'nın en'leri yarışması başladı oylmayı unutmayın...oylar mesajla ladyevil' a atılacak...
yehan sen de adaysın 1 dalda
Ben burdayım aaaa
bende burdayım :) nassın gamyoncuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?