RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

habibtem üzülmeee.. yahu bi de anlayamadığım kayın nasıl karışır işin içine, güya erkek adam. Görümce olsa hadi bi nebze dicem de, erkeksin sen ne karışıyosun kadın gibi yani. Kocan da kusura bakma ama hala kişiliğini oturtamamış heralde, ne kadar etkisinde kalıyo abisinin çocuk gibi. Ne o öle her dolmuşa binmeler felan. Valla zaten çok atarlıyım, hormonlarım tavan yaptı iyice sinirlendim yani. sen erkek adamsın ne işin var kardeşinin evliliğiyle karısıyla yaşantısıyla. sen kendi yuvana karına çoluğuna çocuğuna bak yani. Otur bi köşede, hayret bişe. Üzülme hiç, kocan da adamsa anlar neyin ne olduğunu, kıyamam sanaa..

habibtem malesef erkekler çocuk olmadan aile olduklarını anlamıyolar, olunca göreceksin o hatasını anlayacak

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııı nasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa

ay canım ya sanırım bende bugün yine yumurtladım kasık ağrısından öldüm ve sarı akıntıı bende de vardı
ama benim kocişte bu akşam yok ama dün ve ondan önceki gün yapmıştık inşallah tutar
seninki geldimi özlemim

benimde aynen öyle özlemim akıntı
hosgeldın canım

hoşbulduk habiptem

hepınızee tsk dıyorum acele yazıyorummm,..nagıhan ozlem yehan ablammm adını yazmadıgım tum arkadslar bana destek olan tum habıbtelere tsk edıyorum..esım sımdı gelır dıyee cıkmam lazım yazdıklarımı okumasın...brazdan gelebılrısem gelecm...bas agrısından duramıyorummm canlarımm

güle güle habibtem
gerçi benim adımı söylemedin ama

Kendine çok iyi bak Allah'a emanet olasın gelişmeleri bekliyorum

kızlar kk'nın en'leri yarışması başladı oylmayı unutmayın...oylar mesajla ladyevil' a atılacak...

yehan sen de adaysın 1 dalda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…