RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayyyyyyy kuzum benim çok dua et bana olur muuuuuuu

Arkadaşlar 7 gün oruç tutup tuttuğum günlerdede istiğfar duası yapmak istiyorum.Bunu buraya yazmamın nedeni bana eşlik edecek arkadaş aramam.Var mı bana katılacak olan

Ablacim ben varım ne zaman başlıyoruz.

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııı nasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa

Canımm Maşallah ne güzel yumurtluyorsun yerim seni ayarlı ozom

selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tum gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri

habibteeeeeeemmm seni çok seviyoruz ne oldu ne olur anlat bize...gitme bi yere lütfeeeeeeeeeeeennn

habibtem üzülmeee, neden bu kadar karamsarsın. Hallolmayacak kadar büyük bişe mi ? biz hep yanındayız, iyiliğin için duacıyız.

Alppincim tekrar gelmene çok sevindim.umarım yasadiklarin bir an önce düzelir ve eski neşen yerine gelir habibtemiz:))

Rabb'ime sığın ondan onun merhameti ve kudreti şüphesiz sonsuzdur. Rabbim hakkında en iyi kaderi nasip etsin şerler ve hayırlara inanan biri olarak herşeyi Rabb'ime bırak herşey Allah'tan dır.

oncelikle herkestn ozur diliyorumm eger uzduysem sizi...esimle arada tartisirdik herkesin tartisitigi gibi..bernim bir kaynim var mutlulugumuzu istemiyor..klendi iki nisanlilik gecirdi...hepside 16lik...ben evimin kadini olduguma inaniyorum...arabistanda esimin yanindayimm...10 kisiye esimin elemanlarina yemek yapiyorumm..arada tatli kek poaca...herneyse...sakalasmayiim gulmeyi eglenmeyi severim...esimle sakalsirim gulerim..ama kaynim bunu kiskandigi icin her zaman esimi doldurup gonderiyor..esimi cok seviyorum benim derdim kaynim...evl;endigimden beri bu sekilde,...her ne olursa olsun ben saygimi yitirmedim yitirmemde..bu hafta surekli abisiyle zaman geciriyor sabaha kadar gelmiyor..ben burada tek basimayim...dort duvar arasinda...yanimda esimi istiyorum tabiki..hicbirseyina karismiyorumm..karismamda...son 3 gundur sadece 3 kere iyi olduk..kaynimdaki cekememzlik oldugu icin her defasinda ya yemegimde ya da yaptigim sakalasmalarsa ya da haereketlerimde bir anlam cikariyor...benim karim olsa simdiye kadar bosardim dedi en son sozu...sen benim kardesimi hakketmiyorsun tarzi konusmalar...bende actim agzimi yumdunm gozumu...yine saygisiz ben oldum...annemin vefatinan sonra belkide kendime gelmis olmayabiliorim..ama destekle kendime gelecegime soz verdim..oyle oldu...sabah uyuycazigz saat 6...mesaj geldi bizim kayindan,...kardesim yemek koydum gel birlikte yiyelim...daha yeni barismisiz...esimde beni birakip gitti...cok zoruma gitti...zaten yeni barismistik...sen ne diye cagiriyorsun kardesini...sonra uyuyamadim hersey ust uste geldi ve simdi bu durumdayiz...saglikli dusunemiyorum simdilik...herkesten uzak olmak istiyorum...kimsenin beni bulamayacagi bir yere...kotu insanmiyim dusunmye basladim..aynadaki ben degildimm etrafimdaki insanlar parmakla gosterirler beni ama evlendikten sonra yerden yere vuruldum ses etmedim...bende insanim tas degil!!!!!!!!!

habibtem beniiimmm düzelecek her şey düzelecek sen şimdi sadece ses çıkarmadan sabret bekle bırak o ne yaparsa yapsın görmezden gel kuzum... o sana döneceeeeeeeeeeekkk

habibtem biz senin yüreğinin güzelliğini burdan hissediyoruz sakın o gurbette tek başına kalma biz burdayız gel ağla anlat ama yalnız kalma....çok üzülürüz bak biz tamam mı kuzum benim

sagol habıbtem benım allah gonlune gore bır evlat gondersın...burada ısteyen herkese...hepınızı cok sevıyorum ınanın..buraya gırmeseydım belkıde daha kotu olurdum...sızınle dertlesmek konusmak bana ıyı geldı...

Habibtemmm olur böyle cnm yaa.Sen ne olursa olsun sessiz kal tepki verme snuçta kötüde olsa ailesi.Kardeşinin yaptığı hatayı anlamasını beklee..Zor ama lütfen sabırr

habibteeeemmm senin de hayırlı sağlıklı bi evladın olacak inşallah..hemen öyle boşarım giderim deme bekle unutma "Allah sabredenlerle beraberdir." dediğimi yap sakin ol görmezden gel, zor biliyom ama bak dinle bizi... ateş var yüreğinde kızgınsın gözün bişe görmüyo ama bak bizi dinle tamammı

habibtemmm olur böyle cnm yaa.sen ne olursa olsun sessiz kal tepki verme snuçta kötüde olsa ailesi.kardeşinin yaptığı hatayı anlamasını beklee..zor ama lütfen sabırr

evet olur ablacım...ben dıyorumm..normal karsılıyorum...kaynım ızne gıttıgınde 2 ay yemınle kavga etmedık bırbırmızı uzmedık..kendı geldı haftada 5 kere tartısır olduk...ben yıne guler konusrdum esım bırsey soyledılermı bır bakıyorum degısırdı...allahtan sabır ıstıyorum...ve esıme de bıraz akıl

kendini üzme habibtem elbet eninde sonunda yaptıkları yanlışın farkına varacaklardır

sagol tatlım benım..ınsanın gozu kor olunca bıtsın dıyebılıyor..belkıde yanlıs bır kelıme,..tabıkı bunuın olmasını ıstemem..bıraz yanlız kalmak ıyı gelecek bana..allah hakkkımızda hayırlısını nasıp etsın...bır bebısımızle bu evlılıgımız senlensın..hepımızın ınsallah

Yaşadıklarını az çok anlıyorum bitanem ayakta durmaya çalış ve dur herkez çiğ süt emmiş el insanı yerden yere vurur kendini ezdirme hep biz kadınlar olarak çok fedakarız yapımız dolayısıyla ama bunları görmezler çokta kendini ezdirme biraz sivril kendine olan güvenini kaybetme sana son olarak söylemek istediği bir söz var ve hep kötü anlarımda ve yıkıldığımda hemen onu getiririm aklıma "hayatın içinde kendini çıkardığında neyin önemi kalıyor ne değerli diyorum ki ben değerliyim hiç kimse değil" canım benim hayatında ne olursa olsun tek sen değerlisin eşinle adam akıllı konuş ve rahatsız olduğun konuları söyle he kardeşi konusunda etkili konuşma genelle me yap bence kocan seni haketmiyor üzülerek söylüyorum herkez haddini bilecek kız çok sıkışırsan gel bana Rabb'ime hamd olsun herkeze kapım açık yalnız değilsin bende seninkine benZer durumlar yaşadım kimse yanımda olmadı ama kendi tavrımı koydum artık kendimden başka kimse önemli değil hep ben veren taraf oldum şimdi alan taraftayım artık ben yine öyle yap demiyorum ama lütfen konuşmayı dene ve ciddi olduğunu tavrında göster Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bizi yolundan ayırmasın âmin .sürç-ü lisan ettiysem affola kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…