- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.601
ayyy hadi bakalım yaaaa iyi değerlendirrrrr valla ölüyorum burda meraktaannnn, heyecandaannnnnn.. Kız kocan koşsunn koşsuuunnn zor bulunur böle fırsat.. ALLAH'ım yarabbimmmm güldür şu özlem kulunun yüzünüüüü ne oluurrrrrrrrr
Arkadaşlar 7 gün oruç tutup tuttuğum günlerdede istiğfar duası yapmak istiyorum.Bunu buraya yazmamın nedeni bana eşlik edecek arkadaş aramam.Var mı bana katılacak olan
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııınasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa
ayyyyyyy kuzum benim çok dua et bana olur muuuuuuu
selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tum gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri
selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tum gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri
selam kizlar ben geldim...sizleri de merakta birakmamak icin kardesime girmesini soyledim siteye...hepinizie cok tsk ederim..sizlerim meraklandirip uzdugum icin ozur dilerim habibtelerim..suan biraz daha iyiyim..aglmaktan gozlerim patlamis...cok cirkin oldum yine...cok ta hastayimm yataktayim tpinciium gun..hepinizi cok eviyorum...birbiorimizi gormesekte candan ve gonulden seviyorum sizleri
sagol habıbtem benım allah gonlune gore bır evlat gondersın...burada ısteyen herkese...hepınızı cok sevıyorum ınanın..buraya gırmeseydım belkıde daha kotu olurdum...sızınle dertlesmek konusmak bana ıyı geldı...
habibtemmm olur böyle cnm yaa.sen ne olursa olsun sessiz kal tepki verme snuçta kötüde olsa ailesi.kardeşinin yaptığı hatayı anlamasını beklee..zor ama lütfen sabırr
sagol habıbtem benım allah gonlune gore bır evlat gondersın...burada ısteyen herkese...hepınızı cok sevıyorum ınanın..buraya gırmeseydım belkıde daha kotu olurdum...sızınle dertlesmek konusmak bana ıyı geldı...
[sıze=3]habibteeeemmm senin de hayırlı sağlıklı bi evladın olacak inşallah..hemen öyle boşarım giderim deme bekle unutma "allah sabredenlerle beraberdir." dediğimi yap sakin ol görmezden gel, zor biliyom ama bak dinle bizi... Ateş var yüreğinde kızgınsın gözün bişe görmüyo ama bak bizi dinle tamammı[/sıze]
oncelikle herkestn ozur diliyorumm eger uzduysem sizi...esimle arada tartisirdik herkesin tartisitigi gibi..bernim bir kaynim var mutlulugumuzu istemiyor..klendi iki nisanlilik gecirdi...hepside 16lik...ben evimin kadini olduguma inaniyorum...arabistanda esimin yanindayimm...10 kisiye esimin elemanlarina yemek yapiyorumm..arada tatli kek poaca...herneyse...sakalasmayiim gulmeyi eglenmeyi severim...esimle sakalsirim gulerim..ama kaynim bunu kiskandigi icin her zaman esimi doldurup gonderiyor..esimi cok seviyorum benim derdim kaynim...evl;endigimden beri bu sekilde,...her ne olursa olsun ben saygimi yitirmedim yitirmemde..bu hafta surekli abisiyle zaman geciriyor sabaha kadar gelmiyor..ben burada tek basimayim...dort duvar arasinda...yanimda esimi istiyorum tabiki..hicbirseyina karismiyorumm..karismamda...son 3 gundur sadece 3 kere iyi olduk..kaynimdaki cekememzlik oldugu icin her defasinda ya yemegimde ya da yaptigim sakalasmalarsa ya da haereketlerimde bir anlam cikariyor...benim karim olsa simdiye kadar bosardim dedi en son sozu...sen benim kardesimi hakketmiyorsun tarzi konusmalar...bende actim agzimi yumdunm gozumu...yine saygisiz ben oldum...annemin vefatinan sonra belkide kendime gelmis olmayabiliorim..ama destekle kendime gelecegime soz verdim..oyle oldu...sabah uyuycazigz saat 6...mesaj geldi bizim kayindan,...kardesim yemek koydum gel birlikte yiyelim...daha yeni barismisiz...esimde beni birakip gitti...cok zoruma gitti...zaten yeni barismistik...sen ne diye cagiriyorsun kardesini...sonra uyuyamadim hersey ust uste geldi ve simdi bu durumdayiz...saglikli dusunemiyorum simdilik...herkesten uzak olmak istiyorum...kimsenin beni bulamayacagi bir yere...kotu insanmiyim dusunmye basladim..aynadaki ben degildimm etrafimdaki insanlar parmakla gosterirler beni ama evlendikten sonra yerden yere vuruldum ses etmedim...bende insanim tas degil!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?