- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.581
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııınasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa
Kaçıncı gündesin bazı kadınlar bir ayda iki kez yumurtladığını okumuştum ama belki hamile kaldıysan lh hormonu yükseliyor canım inş hamişsindir çünkü ben önceki gebeliğimde test kullanıyordum hep pozitifti hatta topiklerimde de söylemiştim hergün yumurtluyorum kızlar demiştim :) ay heyecanlandım bak şimdi özlemcim
nagihancığım henüz yeni cnm yumurtlaması perşembeydi buda yumurtlama akıntıdanda belliydi zaten..
nagihan aklıma geldi yeminle yaaaaaaa acaba gebelik mi çünkü ilk defa böyle bişey başıma geliyo ama bata 13 gün var çok erken
Eki Görüntüle 580024 Eki Görüntüle 580024 kızlar bu perşembe
Eki Görüntüle 580025 bu da şimdi yaptığım
özlem kocanda yok kız ne zaman gelecek.geçen ay bendede öyle oldu ....
nagihancığım henüz yeni cnm yumurtlaması perşembeydi buda yumurtlama akıntıdanda belliydi zaten..
Eki Görüntüle 580024 Eki Görüntüle 580024 kızlar bu perşembe
Eki Görüntüle 580025 bu da şimdi yaptığım
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooofff nöbetçi,anca yarın akşam buluşabiliriz ama gelmeye çalışacakmış o da heyecanlandı
İyi de bu yumurtlama mı hamilelik mii ? akıntın falan var tamam ama ben şey diye duymuştum, gebelik varsa yumurtlama testinde böle 2.kez koyu çıkabiliyormuş.. Kız ister misin hamile kalmışsın anaaaağmmmmm bişiler oluyo banaaa. söle kocana gelsinnnn olmaz böyleeeeeee
özlem devriyeye çıkıp evemi gelecek kız hadi bakalım bebiş için her imkan hazırlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?