RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııı nasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa

Kaçıncı gündesin bazı kadınlar bir ayda iki kez yumurtladığını okumuştum ama belki hamile kaldıysan lh hormonu yükseliyor canım inş hamişsindir çünkü ben önceki gebeliğimde test kullanıyordum hep pozitifti hatta topiklerimde de söylemiştim hergün yumurtluyorum kızlar demiştim :) ay heyecanlandım bak şimdi özlemcim

nagihan aklıma geldi yeminle yaaaaaaa acaba gebelik mi çünkü ilk defa böyle bişey başıma geliyo ama bata 13 gün var çok erken

nagihancığım henüz yeni cnm yumurtlaması perşembeydi buda yumurtlama akıntıdanda belliydi zaten..

evet ablaaaaaaa akıntım tıpkı yumurtlama gibi hatta perşembe günü bu kadar akıntım yoktu sadece çift çizgi ve kasık ağrısı vardı, şimiki resmen afedersiniz sümüksü şeffaf....ablaaaa ikiz miiiiiiiiiiiiiii büyük konuştum allah başıma mı verecek

nagihan aklıma geldi yeminle yaaaaaaa acaba gebelik mi çünkü ilk defa böyle bişey başıma geliyo ama bata 13 gün var çok erken

çok erkenmiş canım ben adetime 10 gün kala yapdığımda şaşırmıştım sonra 2 günde bir yapmaya başlamıştım git gide kopkoyuydu adetime 5 kala hcg yaptım pozitifti kan tahlilimde 106 çıkmıştı :) hayırlısı olsun canım benim çalışmalara devam atlama değerlendir inşallah Rabbim tez vakit kavuşturur yavrularımıza

İyi de bu yumurtlama mı hamilelik mii ? akıntın falan var tamam ama ben şey diye duymuştum, gebelik varsa yumurtlama testinde böle 2.kez koyu çıkabiliyormuş.. Kız ister misin hamile kalmışsın anaaaağmmmmm bişiler oluyo banaaa. söle kocana gelsinnnn olmaz böyleeeeeee

kızlar ben çıkıyorum ayakta durmaya halim yok başımda çok ağrıyor .iyi geceler herkese

özlem devriyeye çıkıp evemi gelecek kız hadi bakalım bebiş için her imkan hazırlanır

kızlar heyecandan ölecem vallaa durun...yehanım sanmam çünkü 1. ovu tarihim daha perşembeydi ve çok akıntım kasık ağrım var...fatmaipek bişeler ayarlamaya çalışıyo bakalım beni de götürcen mi kız ağustosa annelerine

ayyy hadi bakalım yaaaa iyi değerlendirrrrr valla ölüyorum burda meraktaannnn, heyecandaannnnnn.. Kız kocan koşsunn koşsuuunnn zor bulunur böle fırsat.. ALLAH'ım yarabbimmmm güldür şu özlem kulunun yüzünüüüü ne oluurrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…