RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

peki yumurtaların çatladığına mı işaret ediyo bu çift çizgi. yani ovulasyonunu takip ettiği halde hamile kalamayan arkadaşlar oldu mu hiç?

evet canım yumurtanın kısa süre sonra çatlayacağını gösteriyor cnm bu test.Evet ne yazıkki yumurtlama gününü anlayan çalışma yapan ama yinede hamileliğin oluşmadığı arkadaşlarda var nedenini Rabbim bilir ancak ya vakti gelmedi yada spermle yumurtada elektrik oluşmadı.

Mevlam neyler neylersee güzel eyler..

[BBEN OYUMU VERDIM KIZLARRRRRRRRRR...ABLAAAMMM INS SEN KAZANACAKSIN OZLEM HAYATIMSINAV SENDE][/B]

en paylasimci kk uyesi: RAINBOWCOLORS vee en guzel yorum yapan:hayatimsinav en komik kk uyesiz_lem... en vazgecilmez kk ablasi:RAINBOWCOLORS OYUMU VERMEK ISTIYORUM...HERKESE BOL SANS

ablacımm dıger arkadasları goremedım hangı dalda olduklarını bana yazarmsın bende vereyım..vermedıklerıme..

oylar bu gece 12 ye kadar veriliyo diye biliyorum ben :) ama yine de sağol ablaa..

Habibtee aşkolsun kız sanaaaa hani banaa

habıbtemmm goremedım senı gozumden kacmıss soyleee hemen yazacammm hangı dalda senı yazmıslar canım benım kusura bakmaa valla goremdım

en duygusal kk uyesı :yehannnn yazdımmmm habıbtem benımmm tek tek baktım bu sefer senı gorebılmek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…