RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehanimmmm ne zaman belli olacak bebisinin cinsiyetiiii...yerim ben onu...normal yollami hamile kaldin ilaclarlami///kac seenelik evlisin hic konusamadik seninle...ins bende bu ay hamile kaliirim...nasil kalacaksammm

Canım ben henüz 6 aylık evliyim. bu ayın 23ünde 6 ayımız biticek inşallah. Evliliğimin 4.ayında hamile kaldım ve biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık 4.ayda tuttu. Normal yollarla yani.

Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil, 16. haftada belli oluyormuş. daha çok var yani. Ama çoğunluk kızdan yana tahmin yürütüyor. Bilemiyorum artık hayırlısı ama Benim gönlüm de kızdan yana ne yalan sölim. İsmi bile hazır kızsa ama erkek olursa ne koyucaksınız adını dersen hiç fikrim yok

ooo habibtemmmm dha yenisniz...biz 13 ay oldu evli olali...mutluluklar diliyor hemde omur boyu...ben gecenlerde yuzuk testi yap demstim ne cikti sende...gecenlerde diger topikte br arkadsimiz cinsiyetini ogrenmeden 1 gun once yap dedim erkek cikti...ertesi gun oglu olacgini soyledi...allah gnlndekini versin habibtemmmsalikli olsunnn hayirli bir evladin olur ins...bende hic korunmadimm..bundan 5 ay once bilmedigim icin dusuk yaptim daha yeniydi...hayirlisi bakalim ne olacak..catlatma ignesi oldumm..beklemedeyuim...ama bu stresle olmayacak...

daha yeniyiz evet. düşüğüm kürtajım felan olmadığı için geçenlerde kanamam oldu ya, çok korktum. aslında doğalmış, olabilirmiş böle şeyler. Çok sağol habibtem, sen de mutlu ol inşallah. Kimse için canını sıkma. Stres yapma, senin için bu dönemler gerçekten önemli. Sen benden daha gençsin, daha verimlisin aslında. ben 29 yaşındayım, 30 dan gün alıyorum düşün. sen daha 24 sün. Olur olur kafana takma.

kimse için canını sıkmaya değmez inan. eşin de bence anlayacaktır neyin ne olduğunu. ben her zaman söylerim ana baba kardeş başka, eş başka. bunların yerini karıştırıyosan olmaz.. eşine de sana da biraz zaman lazım bence. eve geldi demi eşin, bişe dedi mi sana ? seni öle ağlamış gördü sonuçta..

yehannnnn ablaaaaaaaaaaaaa ben seni 22 falan saniyordum...esim 25 yasinda...hayirlisi yehancimmm...takmiyacam desemde takiyorum...evet geldi iki uc kelime ancak edebildik...kahve icermisin dedim yok dedi..benm bazi laflarim da kirici oldu..kendimi suclu hissediyorum...ben bioyle bir insan degilim...sinege bile zara veremem..degilki bu benim canimdn daha cok sevdigim esim olsun...anliyor da.bazi baskilara o da dayanamior artik...3 gundur agliyorumm aynada suslu kokos gitmis...paspal bir kzi gelmis ben bile bu olamam dedim...bunlarda gececek...bir bebek gelince hersey dha guzel olacak bundan eminim habibtem...biraz sabretmem gerekiyorallahm banada nasip etsin...ayyyy yerim senin 4 gram olmuss bebegini

yok kuzum ne 22 si eyy gidimmm karta kaçtık biz artık. Bi çocuk olunca bence de herşey daha iyi olucak, evine daha çok bağlanıcak kimsenin etkisinde kalmayacak o zaman. Allah sana tez zamanda bi evlat nasip etsin, yuvandan huzur ve mutluluk eksik olmasın inşallahh.. Zamanla aşılır herşey ben inanıyorum. sen kendini suçlama, tamam belki kırıcı konuşmasan daha iyi olurdu ama özellikle de son 3 gündür iyice bunalmışsın. eşinin seni de anlaması lazım biraz..

evet ya 4 gr olmuş. yarın doktora gidicem bakalım nasıl benim fıstığım

hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin habibtem benim...teyzesi yer onu yer...ins hayirli haberlelr geleceksin buraya..iyi dileklerin icin tsk ederim canim benim...ne karti yaa bencee masallahin vardir cok tatli bir annesin.//konusmalarindan belli..icinnj guzelligi kesinlikle disina yansimistir...

sağol canım benim teşekkür ederim. senin de öyle, içinin güzelliğini ben burdan anlayabiliyorum. Amin canım umarım bi sıkıntı olmadan gider gelirim. yarın testlerim var onları yapıcak doktorum. Hayırlısı artık bakalım.

04:30 da 2900 gr 49 cm bir kız bebeğimiz olmuştur duyurulur
herkese hayırlı sabahlar
aslında herkese iyi uykular herkes uyuyodur şimdi neyse sabahta ben uyuyacam siz çalışacaksınız

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:100

Rochak:50

Kalan:731

Feryalnur

yehan:50

Kalan:791

Asbelove

Kalan:891

canım leyla ya 30,
asbelove ve feryale 40 benden yazarmısın?okursam yine ilave ettiririm.

işyerinde yanımda geçici süre bir arkadaş var o yüzden giremiyorum

hepinize kolay bir gün olsun günününz aydın geçsin

Günaydın canım bugün ve hergün güneş en güzel haliyle üzerimize doğması dileğiyleeee
Uyanın kızlaaaaaarrrr sabah cimlastiğinee

Bugün ilk defa karnımda huzursuzluk var kasığımda sancılar oluyor geriliyor gece uyuyamadım sabaha kadar yemek hayali kurup kurup durdum psikolojim mi bozuldu ne :) neyse ben hazırlanıp dışarı çıkıyorum biraZ yürüyüş yapam keşke aynı semtte olsaydık hep birlikte çıkardık tek biraz zor oluyor kulağımda müzik deli danalar gibi :))) dolaşıyorum sitede hahahahaha mucukkkk kızlar

Günaydın şekerlerimmmmmm bugün çok iyiyim inşallahh böyle devam ederrrr

Arkadaşlar 7 gün oruç tutup tuttuğum günlerdede istiğfar duası yapmak istiyorum.Bunu buraya yazmamın nedeni bana eşlik edecek arkadaş aramam.Var mı bana katılacak olan

Bende ablam bendeeeeeee

Canım ne özrü biz seni çok seviyoruz sabır herşeyin ilacı sabret herşey düzelecek bende ilk evlendiğim zaman neler çektim sinir krizlerine giriyordum kayınpederler yan apartmanımda otururlar da ama ne oldu benim kociş herşeyi gördü şimdi hasta olduklarında bile bir geçmiş olsun der evimize geçeriz o yüzden sabret sinirlendiğin zaman git mutfağa kek poğaça bişeyler yap hem sakinleşir o anda söyleyeceklerini unutursun hemde eşine doğru mu yanlış mı yapıyor düşünme fırsatı verirsin sen Rabbim yardım edecektir sizde daha yeni evlisiniz ilk senelerde olur böyle şeyler unutmaaaaaa

götürmemmi özlemcim tabiki sen gelmesende bak böyle götürürüm

Leylam123

Yehan:60

Rochak:50

savas5481:30

Kalan:701

Feryalnur

Kalan:791

Asbelove

savas5481:40

Kalan:851

absolve habibteee tsk ederim cnimm...abla feryal ve absolveye 50ser tane aliyorumm..allah kabul etsin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…