- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.681
ooo habibtemmmm dha yenisniz...biz 13 ay oldu evli olali...mutluluklar diliyor hemde omur boyu...ben gecenlerde yuzuk testi yap demstim ne cikti sende...gecenlerde diger topikte br arkadsimiz cinsiyetini ogrenmeden 1 gun once yap dedim erkek cikti...ertesi gun oglu olacgini soyledi...allah gnlndekini versin habibtemmmCanım ben henüz 6 aylık evliyim. bu ayın 23ünde 6 ayımız biticek inşallah. Evliliğimin 4.ayında hamile kaldım ve biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık 4.ayda tuttu. Normal yollarla yani.
Bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil, 16. haftada belli oluyormuş. daha çok var yani. Ama çoğunluk kızdan yana tahmin yürütüyor. Bilemiyorum artık hayırlısı ama Benim gönlüm de kızdan yana ne yalan sölim. İsmi bile hazır kızsa ama erkek olursa ne koyucaksınız adını dersen hiç fikrim yok
daha yeniyiz evet. düşüğüm kürtajım felan olmadığı için geçenlerde kanamam oldu ya, çok korktum. aslında doğalmış, olabilirmiş böle şeyler. Çok sağol habibtem, sen de mutlu ol inşallah. Kimse için canını sıkma. Stres yapma, senin için bu dönemler gerçekten önemli. Sen benden daha gençsin, daha verimlisin aslında. ben 29 yaşındayım, 30 dan gün alıyorum düşün. sen daha 24 sün. Olur olur kafana takma.
kimse için canını sıkmaya değmez inan. eşin de bence anlayacaktır neyin ne olduğunu. ben her zaman söylerim ana baba kardeş başka, eş başka. bunların yerini karıştırıyosan olmaz.. eşine de sana da biraz zaman lazım bence. eve geldi demi eşin, bişe dedi mi sana ? seni öle ağlamış gördü sonuçta..
Leylam123
rmzeynep:60
Yehan:60
oz_lem:100
Rochak:50
Kalan:731
Feryalnur
yehan:50
Kalan:791
Asbelove
Kalan:891
canım leyla ya 30,
asbelove ve feryale 40 benden yazarmısın?okursam yine ilave ettiririm.
işyerinde yanımda geçici süre bir arkadaş var o yüzden giremiyorum
hepinize kolay bir gün olsun günününz aydın geçsin
Arkadaşlar 7 gün oruç tutup tuttuğum günlerdede istiğfar duası yapmak istiyorum.Bunu buraya yazmamın nedeni bana eşlik edecek arkadaş aramam.Var mı bana katılacak olan
oncelikle herkestn ozur diliyorumm eger uzduysem sizi...esimle arada tartisirdik herkesin tartisitigi gibi..bernim bir kaynim var mutlulugumuzu istemiyor..klendi iki nisanlilik gecirdi...hepside 16lik...ben evimin kadini olduguma inaniyorum...arabistanda esimin yanindayimm...10 kisiye esimin elemanlarina yemek yapiyorumm..arada tatli kek poaca...herneyse...sakalasmayiim gulmeyi eglenmeyi severim...esimle sakalsirim gulerim..ama kaynim bunu kiskandigi icin her zaman esimi doldurup gonderiyor..esimi cok seviyorum benim derdim kaynim...evl;endigimden beri bu sekilde,...her ne olursa olsun ben saygimi yitirmedim yitirmemde..bu hafta surekli abisiyle zaman geciriyor sabaha kadar gelmiyor..ben burada tek basimayim...dort duvar arasinda...yanimda esimi istiyorum tabiki..hicbirseyina karismiyorumm..karismamda...son 3 gundur sadece 3 kere iyi olduk..kaynimdaki cekememzlik oldugu icin her defasinda ya yemegimde ya da yaptigim sakalasmalarsa ya da haereketlerimde bir anlam cikariyor...benim karim olsa simdiye kadar bosardim dedi en son sozu...sen benim kardesimi hakketmiyorsun tarzi konusmalar...bende actim agzimi yumdunm gozumu...yine saygisiz ben oldum...annemin vefatinan sonra belkide kendime gelmis olmayabiliorim..ama destekle kendime gelecegime soz verdim..oyle oldu...sabah uyuycazigz saat 6...mesaj geldi bizim kayindan,...kardesim yemek koydum gel birlikte yiyelim...daha yeni barismisiz...esimde beni birakip gitti...cok zoruma gitti...zaten yeni barismistik...sen ne diye cagiriyorsun kardesini...sonra uyuyamadim hersey ust uste geldi ve simdi bu durumdayiz...saglikli dusunemiyorum simdilik...herkesten uzak olmak istiyorum...kimsenin beni bulamayacagi bir yere...kotu insanmiyim dusunmye basladim..aynadaki ben degildimm etrafimdaki insanlar parmakla gosterirler beni ama evlendikten sonra yerden yere vuruldum ses etmedim...bende insanim tas degil!!!!!!!!!
kızlar heyecandan ölecem vallaa durun...yehanım sanmam çünkü 1. ovu tarihim daha perşembeydi ve çok akıntım kasık ağrım var...fatmaipek bişeler ayarlamaya çalışıyo bakalımbeni de götürcen mi kız ağustosa annelerine
Leylam123
Yehan:60
Rochak:50
savas5481:30
Kalan:701
Feryalnur
Kalan:791
Asbelove
savas5481:40
Kalan:851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?