- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.021
canolaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiimmm
saçlarımı boyattım, sarıdan kurtuldum harika bir kahve yaptı kuaför bir de güzel kesti...süper oldu, güzel bi gacı oldum, kocişim de beğendideğişik biri var aynada artık sarışın değilllll
komşumla merkeze gittik, kuaför alışveriş, çok güzel bi gün geçirdik kocişin ocağına incir ağacını da diktim ama
ben hemen geçmişe uçayımrochak test yaptımı bu aradaaaa
aldatmaa olmadi aslinda yakaladimmm...zaten pisman oldu...eski kiz karkadasina mesajlarini okudumm...yanindayken bile mseaj atiyordu...eee allahim gormesini istedikten sonra hicbir guc durduramaz...sinra konustuk neden oldugunu anlayisla karsiladimm..aman su erkekler yaaa...her halleri sorun yaaayehancigim vallahi aklimdaydin tum gun geklmeni bekledim...cok sukur iyi haberler geldin sevinmemize neden oldun...hersey gececek ve bende mutlu huzurlu bir yuvada cocuklarimi buyutuyor olacam allahimin izniyle ve sizin dualarinizlaa
ayy aman amanyehanımın hormanları tavan mı yapmış alıngan mı olmuş yirim onu ben yirimm
topiimizin en duygusalııı, hepimiz seni de bebişini de çoookk seviyoruzzz,..
Selam kızlar, nasılsınız??Cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Yehancım iyi haberlerle gelmeme sevindim
saçlarımı boyattım, sarıdan kurtuldum harika bir kahve yaptı kuaför bir de güzel kesti...süper oldu, güzel bi gacı oldum, kocişim de beğendideğişik biri var aynada artık sarışın değilllll
komşumla merkeze gittik, kuaför alışveriş, çok güzel bi gün geçirdik kocişin ocağına incir ağacını da diktim ama
resim isterizresim isterizz
Selam scorpi,Öziş,gamyoncu:))
wawwww bebegimmmm hadi fotonu attaaa asilayim biraz sanaaaaaeee snein gibi bir gacisi var adam deli olmazmi desene bugunde calisma varrrrr
öözzzzzzzzzllllllllleeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmresim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
haydi bebegimmmmmm naz yapma koy su fotoyuuuu
damam kızçeler eccük bekleyin yapabilirsem atayım
enlerimize oy verdim.rainbowuma,gamyoncuma,firarperestime,hayatımsınavıma,yehanıma,özlemime hepiciinize veridm canlarım..kacırdıgım warsa bana söyle ablam.. ii haberler demıyeyım de daha iiim diyeyimdoktora mail cevabım geldi pazartesi sabah aldım.. ama younluktan giremedimm topiimize.. aynen şöyle yazmıs "bu mıktarda alkol alımından sorun cıkcagını zannetmem.. sayı iyi ama hareketlilikte problem olabilir..ben daha ziyade dna hasar testi yaptırmanızı öneririm" die.. normalde hsg den 3 ay sonra yanı gelecek ay doktor cağırmıstı.. ama gecen gece anlattıgım problemden dolayı ertelemeyi düşünüyorum.. sonucta bana hormon verilcek, ben o kadar yedıgıme içtiğime dikkat edicem, ohh beyimiz arakasıyla babasıyla içecek.. en sonunda cumartesi gecesi konsere gıdıyorduk, yolda konustum.. dedim ben artık işini bebek düşünmicem,az aglamadım, o yuzden gezicem,hoplıcam zıplıcam,hatta senınle her ıctıınde oturup içicem, şimdiye kadar düşndüm de ne oldu, dedim.. o da "boyle davranırsan ne olur?" dedi.. bende " ne olcak canım zaten bişe olduugu yok, olursa da boş gebelık filan olur,zor bela hamıle kaldıımda da gelişemeden düşer" dedim.. sonrasında da etraflıca konustuk, aıleden cevreden aldıgımız kulturlerı uyumlastırarak yasıcaz, zaten benım davrandıgım sekılde ki, ben onuda dusunuodum eskıden de.. tahtalara vurayım daha içmedi.. bir de şunu anladım.. babasının tek şefkatli oldugu zaman içtiği zaman ,ona yakın olmak için psikolojik olarak boyle davranıyo.. o yuzden ben de içmediği zamanlar hep şefkat,sevgi,aşk dolu olmaya karar verdim,o psikolojiyi kırmak için..
doktor işini de 3 ay sonraya bırakıcam.. cunku son 3 haftadır "o" konuda cozutmustu.. anca toparlar kendını diorum.. 2 ymurtlama takıbınden sonra aşılamaya gecerız sanırım.. o aşamada da dna hasar tesitini isticem.. de kafam da bişe war ablacım sen bılırsın, bu dna hasar testiyle morfoloji testi aynı mı oluo?
ve senın de dedıgın gıbı harektlılık problemımız warmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?