RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canolaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiimmm

saçlarımı boyattım, sarıdan kurtuldum harika bir kahve yaptı kuaför bir de güzel kesti...süper oldu, güzel bi gacı oldum, kocişim de beğendi değişik biri var aynada artık sarışın değilllll

komşumla merkeze gittik, kuaför alışveriş, çok güzel bi gün geçirdik kocişin ocağına incir ağacını da diktim ama

ben hemen geçmişe uçayım rochak test yaptımı bu aradaaaa

resim isteriz resim isterizz

yehancigimmmm ben seni dusundummm ama topik adinaaa hepimizi seni dusunmekteyizzz ayy senin duygusalligini yerim bennnn

Amiiiinnnn habibtem amin inşallahhhh.. Yuvanda önce huzur diliyorum, sonra bebekk.. Çünkü huzurlu bi yuvada olsun istiyorum bebişini.

ayy aman aman
yehanımın hormanları tavan mı yapmış alıngan mı olmuş yirim onu ben yirimm

valla öle bilemem artık duygusaldım zaten ama daha da arttı haliylee çok alınganım yaw bildiğin gibi değil aka moka ağlayasım geliyoo.. Zaten özlem de hiç sormamış merak etmemiş beni. Ona da ayrı takıldım, çok takılıyorum yaaa artık olura olmazaa... Ben de seni yerim heeeeee

topiimizin en duygusalııı, hepimiz seni de bebişini de çoookk seviyoruzzz,..

Biz deeeee rimelciiimmmm biz de sizi seviyoruzzzz hepiniziiii

Selam kızlar, nasılsınız??Cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Yehancım iyi haberlerle gelmeme sevindim

Çok sağol canım, ALLAH'ıma binlerce şükür bir sorun yok

wawwww bebegimmmm hadi fotonu attaaa asilayim biraz sanaaaaa eee snein gibi bir gacisi var adam deli olmazmi desene bugunde calisma varrrrr

Can can güle güle kullan, ben de tam tersi sarı oldum:)

scorpiosnummmmmmmmmmmmmmm habibtemmm pamuk sekerimmm elmali pastammm hosgeldinnn...yedin dimi kabak tatlisini afiyet olsunnnnnben yapmadim daha yarin yapacammm onu kirec suyunda birakacam ben daha degisik bu
yehancigimmm tesekkur ederimmm annelerin en guzeliiiiiii...tum anneler guzelll kimse alinmasinnn

bende görmek istiorummm.. beni de ekleeee...

resim isteriz resim isterizz

Selam scorpi,Öziş,gamyoncu:))

wawwww bebegimmmm hadi fotonu attaaa asilayim biraz sanaaaaa eee snein gibi bir gacisi var adam deli olmazmi desene bugunde calisma varrrrr

öözzzzzzzzzllllllllleeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
resim istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

haydi bebegimmmmmm naz yapma koy su fotoyuuuu

damam kızçeler eccük bekleyin yapabilirsem atayım

Rimelciğim çok iyi yapmışsın eşini zorlamayla değil de huyunu bilerek yönlendirebiliyorsun maşallah.inşallah bundan sonra herşey senin istediğin gibi olur.ben inanıyorum eşin senin ona ne anlatmaya çalıştığını çok iyi anlamıştır.hep farklı kültürlerden ve aile yapılarından geliyoruz ama uyum içinde yaşamamak için hiç bir neden yok.arada aşk olduktan sonra.kuzum sen eşine ilgii hiç ihmal etme eksikleri sen kapat ki herşey senin istediğin gibi olsun ve en yakın zamanda bebiş gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…