RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Heyecan yaptım yaa içimden bir hiss bebişler gelecek diyor yarın test yaparsan hemen haber ver lütfennnn[/QUOTE]

rainbow cnm malesef sana iyi haber veremiycem cnm sabah kalktım ve wc ye gittim benimkilerde teşrif etti.beni okadar beklettiler birde
ne yapayım bu ayda kısmet değilmiş çok üzüldüm diyemiycem önceki aylarda regli olunca ağladığımı bilirim şimdi içimde bir boşluk v merak var.şansımada reglinin 3.günü pazara geliyor bende p.tesi gideceğim dr.bu şekilde dr.a gitmiş arkadaşlar varsa dr. ne tahlili istiyor yazarmı acaba

herkese günaydınn nasılsınız kızlarrr
asbelovecim avatarın çok güzel olmuş
çok beğendim
fatma ipekcim herşeyin hayırlısı olsun canım gelmiş kırmızıların

sevdem lütfen kafana takıp strese girme
biliyorsun streste çok etkiliyor bebişini
ve diğer kızlar
nasılsınız hiç karşılaşamıyoruz artıkkk

canım günaydın 65 tane rimel içinde bana yazar mısın

kızlar hepimize hayırlı cumalar

sanada hayırlı cumalar canım

Günaydın şekerciklerrrr bugün cumaaaaa haftasonu habercisi bayılıyorum cumayaaa

Canım hayırlısı Rabbim hayırlısıyla nasip edecekkk
Hormon testine bakacaklar canım kanda sabah verirsen daha sağlıklı olur demişti bana dr. bir de 2-3gün eğer haftasonuna gelirse 4.günde verebilirsin dedilerdi inşallahherşey yolunda gider canımmm

sağol balımmmmmm nasılsınnnn

Heyecan yaptım yaa içimden bir hiss bebişler gelecek diyor yarın test yaparsan hemen haber ver lütfennnn

rainbow cnm malesef sana iyi haber veremiycem cnm sabah kalktım ve wc ye gittim benimkilerde teşrif etti.beni okadar beklettiler birde
ne yapayım bu ayda kısmet değilmiş çok üzüldüm diyemiycem önceki aylarda regli olunca ağladığımı bilirim şimdi içimde bir boşluk v merak var.şansımada reglinin 3.günü pazara geliyor bende p.tesi gideceğim dr.bu şekilde dr.a gitmiş arkadaşlar varsa dr. ne tahlili istiyor yazarmı acaba[/QUOTE]

canım hayırlısı demekten başka çaremiz yok,bende galiba senin gibi olucam benimkilerde hala gelmedi ama bugün kanda bakacam hayırlısı,
tahlillerde fsh,lh,estradiol (e2),tsh t3 ,t4 prolaktin bakılıyor zaten dr a çocuk istiyorum dersen hemen bunları ister

selam kızlarrr herkese hayırlı cumalar.

topik bugünlerde çok sakin yaa
hayatımsınav dönmedi sorunları çözülmedi mi acaba?
reann da ikiz annemizde uzun süredir yok.

canım hayırlısı demekten başka çaremiz yok,bende galiba senin gibi olucam benimkilerde hala gelmedi ama bugün kanda bakacam hayırlısı,
tahlillerde fsh,lh,estradiol (e2),tsh t3 ,t4 prolaktin bakılıyor zaten dr a çocuk istiyorum dersen hemen bunları ister[/QUOTE]

cnm geçen ay dr.a gitmiştim zaten reglinin 3.günü gel dedi pazar olursa 4.günü .ama özelde dr ve tahliller çok tutuyor bende p.tesi sabah önce aile hekimine gidip kan vereyim bakmadıklarınıda özelde yaptırırım diyorum ondan sordum.dr.tahlil ismi belirtmediydide neyse senin yazdıklarını söyleyim aile hekimine teşekkürederim cnm.inşallah kanda çıkar cnm çıkmazsada bekletmesin kırmızılar odaha kötü beklemek...

Herkese hayırlı cumalar kızlar.
Bugün benim için kritik bir gün.
Bebekle ilgili değil ama beklediğim çok önemli bir haber vardı.
Herkesle aynı anda başvurduğumuz bir işte,milletin olumlu olumsuz
cevapları gelmiş.Benim ki daha belli değil.
Ortada kaldım öyle.Ne kalacağım belli ne gideceğim.
Ben kalmak istiyorum,sizler de benim için dua ederseniz çok sevinirim.
Rabbim gönlüne göre versin demeniz bile benim için yeterli.
Bugün de cuma inşaallah olumsuz sonuçlanmaz.
Ne zaman sonuçlanacağı da belli değil.Bekliyorum bakalım.

canım benim mevlam gönlündne geçeni sana hayırlı bir şekilde nasip etsin inş.

CAnım Rabbim gönlündekini versin sana inşallah sana 1 adet Ayetel Kürsi okudum :) Rabbim Gönlünün Muradını versin İşin rast gelsin Amin...

canım benim mevlam gönlündne geçeni sana hayırlı bir şekilde nasip etsin inş.

Amin canım inşallah hayırlısını nasip eder.
Birde şu varki acaba hangisi hayırlısı.
Mesela ben kalmak istiyorum ama belki gitmek daha hayırlı
olacaktır benim için.
Hayırlısı diye dua ediyorum fakat işte gönlüm kalmaktan yana.
Kafam iyice karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…