RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50

Toplam:595

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50

Toplam:610

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:

Canım her iki arkadaş için de 50'şer tane yazarmısın.

Bende okudum canımmmm Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinnnnnn

Arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepinizee..

Bu ara çok gelmiyorsunuzz üzülüyorum ama

yaa benim gündüzleri yanımda arkadaş var pcyi ona bırakıyorum evrakları falan o giriyor.bugün süt iznindede rahat rahat buradayım
akşamda bütün gün iş yerinde ayaklar sarkık olunca (bizim pc masa üstüde) tekrar pcye çok takılmama eşim izin vermiyor.dinlen biraz diyor.birde progestanı ikitane birden içince ben tam bir avarel oluyorum

kıyamammm:))))
senin arakadaş geldi doğum izninden sen gideceksin desene sırayla ne güzelll

Herkeze hayırlı cumalar bir konuda yardımcı olabilirmisiniz? Benim adet dongum 33-34 gun ve yumurtlama gunumu hespladıgımda 18-19. Gun gıbı oluyordu, sımdı ben kasım ayında olmadım en son 6 aralıkta oldum benyumurtlama tarıhımı nasıl hesaplıyacagım nette 35 gunu gecınce hesaplamıyor cok merak edıyorm acaba yıne gec mı erken mı yumurtlama tarıhım

kabilardam Rabbim gönlüne göre versin canımmm

Arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepinizee..

Bu ara çok gelmiyorsunuzz üzülüyorum ama
sağol ablamm bende çok üzülüyorum bende bende
sendende canım.Sanırım bu ifadeyi Rainbow ablacığımdan öğrenmiştim Allah ondanda razı olsun :129:

feryalim
bu aralar fazla sık denk gelemiyoruz nasılsısn
progestan çok uyky yapıyor gerçektende
:26::26::26:
bende ilk hamileliğimde kullanmıştım
birde sabah saat 6 da yollara düşüyordum işe gidiyordum ölüyordum valla

Sağol canım seni yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla 34günde bir oluyorsan ve 6aralıkta olduysan batın 9ocak.
9şubattan geri 14gün sayıyorsun yumurta çatladıktan 14gün sonra regl oluruz çünküü bu da 26-27 aralığa tekabül ediyor sen şimdi başlayıp gün aşırı çalışmalısın aralık sonuna kadar bence ne olur ne olmaz inşallah doğru hesaplamışımdır

gamyoncu iyiyim canım sen nasılsın oy toplama işlerinde başarılar...

asbelove canım avatarın çok güzel benimki nasıl?

Cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…