- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.301
ya bu kızlar nerde bu akşam hiç kimse yok:84::84::84::84::84:
ayyy ne tatlı avatar o öyleee cnmmmmbende görmedim bendeee özlemmmmmm
kız bu neeeeeeeeeeeeeee...ayy süpermişşşş aynı bizzzzzzz
sol baştan sayıyom bunlar biziz; özlem, yehan, rainbow ablam, feryal, asbelove, gümüş, gamyoncu, sevdem, missyaman, raginda(tülaaaaaaaayyy), rimel, nagihan, fatmaipek, neşe77, alppin, scorpiiiiiii,elfida, savas, sunbal, rochak,lex, hayatımsınav,seaside, kiraztepe, zeynep
anam ne çokmuşuz yaz yaz bitmedi
geçmiş olsun lex cnmm..aman üşütüp hasta olma dikkat et kendineeTatlım günüm şöyle geçti: sabah takıldım yeni aldığım mont yırtıldı,şemsiyem kırıldı,eldivenlerimi unuttuğum için ellerim dondu,üç saat yol gittikten sonra işin ertelendiğini öğrendim(((((((
gümüşümmm Allah korumuiş vallahiiii...bak sefer ayındayız ablana söyle sadaka versin..bu ay bol bol sadaka vereli kaza belalara karşı...geçmişi okudumda geldm
hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda liseli aşıklar gibi olun inş
cok ağlattı beni
aslında bugün çok kötü bişey oldu ablamın kızı 4 yaşında yatağın aleziinn lastiğine boynunu dolamış nefesi kesilmiş morarmış sadece yarım anne diyebilmiş yavrum ablam yetişmiş çok şükür hayatımda en cok sevdiğim nisamı kaybetcektm allah korusun düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ablam yetişmese cenazesi olcaktı bugün cok korkunc çok şükür allahım yavrumuzu bağışlamış bize
savaşımm maşallah kuzummmkızlarr herkese merhaba
giremedim dün.işte yanımda birisi var yılbaşına kadar.akşamda annemlerdeydim giremedim.
birazdan geçmişe göz atarım
beni soracak olursanız dün .dra gittim ama daha ksemizi göremedikdeğerin 1500 olması gerekiyormuş ultrasonda çıkması için.bende teleşlandım neden çıkmadı diye korktum.bence boşa panik yapıyorsun ama için rahatlayacaksa kan testi yaptır dedi.bizde rahatlamak için gittik.
c.tesi akşamı 108 di.4 akşam sonra 702 olmuş hamd olsun.demekki kese için birkaç günümüz daha var.ama ben 1 hafta yada 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum..teyzesi yesin onuuu daha miniminicik yavrummm..sen şimdi rahat ol..kendine de dikkat et emi cnm
Selam canım ben de bugün karda buzda sokaklardayım, koltukta sızmışım :)
ayyy ne tatlı avatar o öyleee cnmmmm
kız bu neeeeeeeeeeeeeee...ayy süpermişşşş aynı bizzzzzzz
geçmiş olsun lex cnmm..aman üşütüp hasta olma dikkat et kendinee
gümüşümmm Allah korumuiş vallahiiii...bak sefer ayındayız ablana söyle sadaka versin..bu ay bol bol sadaka vereli kaza belalara karşı...
savaşımm maşallah kuzummmteyzesi yesin onuuu daha miniminicik yavrummm..sen şimdi rahat ol..kendine de dikkat et emi cnm
Sağol canım...okadar üşümüştüm ki anca ısınabildim
Ayrıca kızlar benden bu ay umut yok baştan söyleyeyim...yumurtlama tarihimi anlayamıyorum ben yaaaayrıca yumurtlama tarihi olduğunu düşündüğüm ama emin olmadığım sürede 2 kez ilişki oldu. Ayrıca eşim de ben de yoğun çalıştığımızdan genelde hep yorgunuz, bebek yapmak için sıkı çalışamıyoruz. Ya ben bu işin bu kadar zor olacağını düşünememiştim
Ayrıca kızlar benden bu ay umut yok baştan söyleyeyim...yumurtlama tarihimi anlayamıyorum ben yaaaayrıca yumurtlama tarihi olduğunu düşündüğüm ama emin olmadığım sürede 2 kez ilişki oldu. Ayrıca eşim de ben de yoğun çalıştığımızdan genelde hep yorgunuz, bebek yapmak için sıkı çalışamıyoruz. Ya ben bu işin bu kadar zor olacağını düşünememiştim
canım ovu test al sendee..ben aldım bekliyorum gelmesini..ben anlıyorum ama yinede denemek istedim..çalışan kadın olmak zor anacımm..hele şimdi kış ta geldi..ama ne yapalım herşey bebiş içinnnn
cnm yoğun çalışmadanda oluyor bebek allah nasip ederse.süpriz yapar belki bebiş sana.hatta sık ilişkide kız seyrek ilişkide erkek bebek olurmuş
Tatlım ben ilk kez geçen ay başladım denemeye, bu ay test de aldım. Ama o çizgi hiç koyulaşmadı bir dönem hep silik devam etti. Biz de iki kez çalışabildik o dönemde :) Şimdi bata 7 gün kaldı yumuralıklarım ağrıyor geçen ay da çok geç yumurtalık ağrısı hissettim, acaba ben geç mi yumurtluyorum diye içime kurt düştü
Tatlım ben ilk kez geçen ay başladım denemeye, bu ay test de aldım. Ama o çizgi hiç koyulaşmadı bir dönem hep silik devam etti. Biz de iki kez çalışabildik o dönemde :) Şimdi bata 7 gün kaldı yumuralıklarım ağrıyor geçen ay da çok geç yumurtalık ağrısı hissettim, acaba ben geç mi yumurtluyorum diye içime kurt düştü
kizlar merhaba.bebek gormeden geldim21 gunluk 2,8gr falan.miniminnacikti.size selam vermeden yatmayayim dedim.
kendinize iyi bakın...iyi sohbetlerrrrr..yarın yine gelicem inşallahhhh
cnm geç yumurtluyor olabilirsin ben geçen ay 21.günde yumurtladım.oyüzden hala batı bekliyorum...
Özlemciğim iyicee avatarına benzemişsin be gülümMaaşAllah sana..
Sevdemcimm hamile arkadaşlarımızında yazdığı gibi sen kendine dikkat et herşey yolunda cnm bende yaşamıştım çünkü..İyi haberlerini bekliyorumm
çok tatlı olmuşsun şekercimmm
kıyamam sana canım hemen c vitamini hasta olma lütfennn
Sevdem sakin ol ve bol bol dinlen canımmmmm geçecek panik yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?