RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende görmedim bendeee özlemmmmmm
ayyy ne tatlı avatar o öyleee cnmmmm

Ayrıca kızlar benden bu ay umut yok baştan söyleyeyim...yumurtlama tarihimi anlayamıyorum ben yaaa ayrıca yumurtlama tarihi olduğunu düşündüğüm ama emin olmadığım sürede 2 kez ilişki oldu. Ayrıca eşim de ben de yoğun çalıştığımızdan genelde hep yorgunuz, bebek yapmak için sıkı çalışamıyoruz. Ya ben bu işin bu kadar zor olacağını düşünememiştim

canım ovu test al sendee..ben aldım bekliyorum gelmesini..ben anlıyorum ama yinede denemek istedim..çalışan kadın olmak zor anacımm..hele şimdi kış ta geldi..ama ne yapalım herşey bebiş içinnnn

cnm yoğun çalışmadanda oluyor bebek allah nasip ederse.süpriz yapar belki bebiş sana.hatta sık ilişkide kız seyrek ilişkide erkek bebek olurmuş

canım ovu test al sendee..ben aldım bekliyorum gelmesini..ben anlıyorum ama yinede denemek istedim..çalışan kadın olmak zor anacımm..hele şimdi kış ta geldi..ama ne yapalım herşey bebiş içinnnn

Tatlım ben ilk kez geçen ay başladım denemeye, bu ay test de aldım. Ama o çizgi hiç koyulaşmadı bir dönem hep silik devam etti. Biz de iki kez çalışabildik o dönemde :) Şimdi bata 7 gün kaldı yumuralıklarım ağrıyor geçen ay da çok geç yumurtalık ağrısı hissettim, acaba ben geç mi yumurtluyorum diye içime kurt düştü

cnm geç yumurtluyor olabilirsin ben geçen ay 21.günde yumurtladım.oyüzden hala batı bekliyorum...

valla geç te yumurtlamış olabilirsin cnm..eğer bu ayı da boş geçersen bidahaki ay sen testi devam ettir..belkide 20. gün yumurtladın kimbilir..

inşallah ablacığım dikkat etmeye çalışıyorum Allahım korusun meleğimi Haftaya doktora gideceğim ablam inşallah iyi haberlerle gelirim.

çok tatlı olmuşsun şekercimmm

kıyamam sana canım hemen c vitamini hasta olma lütfennn

Sevdem sakin ol ve bol bol dinlen canımmmmm geçecek panik yokkkk

İnşallah canım insan ister istemez korkuyor ama Allahıma emanet birşey olacağı varsa olur, dünyaya geleceği varsada Allahın izniyle gelir inşallah.

Hahahaha canım burda mıydın sen ? Akşam eşimle dışarı çıkmıştık giremedim. ben yokken neler olmuş bi bakayım dedim ama pek ilerlememiş. eskiden sayfaları okumaktan cevap yazamazdım şimdi daha sakin topik niyeyse..

Canım ben genelde bu saatlerde hep ayaktayım biliyosun :)

sen napıyosun nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…