RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bilmezmiyim canım öncedende geceleri senle ben oluyoduk genelde :)) Evt buralar topik çok sakin bi durgunluk var akşamları hareketli olurdu akşamda sakin geçmiş bende baktımda. Bende en son konuştugumuzda progestan almıştım sarhoş gibi oldum öyle uyumuşum. Sonra kalktım eşim geç geldi bugün yemeğimizi yedik. Oturuyordum şuan

O ilaç epey uyku yapıyor. Gece içmen gerekeni de içtin mi canım ihmal etme sakın çok önemli.

Ben o kadar çok ilaç içiyorum ki bu aralar, progestan içiyorum, mide bulantım olduğu zaman içmem için 2 ilacım var, folik asitim var, idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktorun yaptığı testte, onun için de 1 mg lık bi antibiyotik içiyorum fena yani..

Kendini nasıl hissediyosun ?

Çok geçmiş olsun tatlım Allahım senide bebeğinide korusun.Canım ben bugün başladığım için bir tanesini öğlen içtim birinide akşam konuşuyorduk ya kanama devam ediyordu korktum o an bi tane daha içtim şimdi yarın sabah kahvaltıdan sonra içerim birde gece alırım. Folik asite önceden başlamıştım 2 kutu bitirdim şuan 3. kutudayım düzenli alıyorum. Şimdi gidip bi baktımda halen lekelenme devam ediyor yani oluk oluk değilde böyle peçeteye silince geliyo birde hafif hafif sancım var acaba bugün yarın bi kan testi daha mı yaptırsam? beta hcg ne durumda güzel artıyorsa sorun olmadıgını anlarım en azından.

sen bilirsin hani içini rahatlatmak için test yaptırayım diyosan olur ama bence gerek yok. Yani ben aynı durumda olsam yaptırmazdım. Hamilelik devam ediyor ve sorun yaşamamak için ilaçlarını alıyosun. Doktorun sana progestanı o şekilde içmeni mi söyledi ? Benim doktorum 1 tanesini tok karnına mesela sabah kahvaltısından sonra, diğer 2 sini de gece yatarken iç dedi. Uyku verdiği için daha da iyi uyursun dedi.

benim kanamam 2 hafta önce oldu , adet olurmuş gb fazlaydı. Benim sürekli devam etmedi ama bi anda oldu bi anda da kesildi. Fazlasıyla kırmızıydı ve miktar olarak da fazlaydı. Hemen altıma bi pet koydum ve hastaneye gidene kadar pette en ufak bişe yoktu. Kanamam durdu yani.

Hastanedeyken ara ara wc ye gittiğimde hafif hafif kahverengi bişiler geliyodu ama çok değil. Doktorum olur dedi, hastane çıkışında hatta bikaç gün daha devam edebilir bu dedi

1 tane sabah, 1 tanede gece al dedi ağız yoluyla dokunursa vajinal yoldanda alabilirsin dedi. Şimdi araştırdımda günde 3 adette içilebiliyomuş sa

nada öyle vermiş doktorun bana 2 tane verdi. Bana gelene kadar kullan dedi. Yarında bi durumuma bakarım sürekli takip ediyorum elimden geldiğince
inşallah bi sıkıntı olmaz canım haftaya doktora gidince belli olur zaten. İnsan çamaşırında leke görünce ister istemez acaba regl mi oluyorum hissine kapılıyor birden canım

yok canım ne regli, gebelikte kanama oluyormuş böle. Şimdi yine ALLAH korusun ama tekrarlasa ilki kadar panik olmam sanırım..

sende korkma rahat ol.. ama takip de et tabi..

senin feysin var mı

Evt canım gebelikte oluyomuş çoğu kişide acaba neden kaynaklanıyo yanlış bi hareket yaptıgımızdan mı oluyo çok hassas bi dönem valla insan yerinden kalkmaya korkuyo

Canım yumurtlamadan sonraki 13 günse zaten idrarda eğer reglin 13.günüyse daha yumurtlamamış bile olabilirsin çıkması mümkün değil cnm.Minoset yada parol alabilirsin hamileliktede içilen ağrı kesiciler bunlar çok geçmiş olsun cnm..

Canım inşAllah regl değilde bebiş gelsin..Kestaneyi bende tavada yaparım az su damlatır kapağını kapatırım mis gibiiiii.Canım çekti benimde

Heyecan yaptım yaa içimden bir hiss bebişler gelecek diyor yarın test yaparsan hemen haber ver lütfennnn

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50

Toplam:710

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50

Toplam:660

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
Sevdem içini ferah tut tatlım.Hamilelikte sıkca yaşanıyor bu durum ama içinin rahat etmesi için bir dr.a git cnm.

Gidicem ablacım dün doktorla görüştüm haftaya gidersem daha net görebileceğiz inşallah eğer acil bi durum olmazsa haftaya gideceğim hem beta hcg yükselsin kese görünsün belkim kalp atışlarınıda duyarmıyız acaba

Canım büyük ihtimalle yarın bile gitsen kese görünecek fakat kalp atışı için erken cnm.7.haftanın dolması gerek cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…