RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepinizee..

Bu ara çok gelmiyorsunuzz üzülüyorum ama

ayyy ablam vallahi geliyorum bennn
nasilsinizzzz habibtelerrr herkes iyimi....benim sag kasigim agirmaya basladi iyice egilemiyorum agrisindan...ve sanki calisma varmis gibibu arada esimle konustuk anlastik...hersey yolunda cok sukur...gecis donemi ne zormuss
kizlarrrrrrrrrrr kiyamet gelsede kopsakkkkk

ayyyy kiyamamm ben bu collerde corapsiz dolasiyorum evde...glin bizeee burasi daha sicak...ama sogukta oluyor...gecenlerde dondum....bizim memlekete 3 4 senede bir yagarsaaa kar...biz kar goruncee delirmistik gecen sene.....ve ben dondummm ve aglamaya basladimmmmm cunku cok aciyordu...ama cok guzel oynamistim...kucuk cocuklar gibi esim gec iceri diyor ben hala kardan gariyi yapmakla mesguldum...kaynanm bir bagirdi bizeee ayy kopmustum orada...gel birlikte oynayalimm gaynana dedim..sagolsun benim gibi fittirmis gelini idare edebiliyor

Maaşallah subhanallahhh çok sevindim canımmmm Allahım tadınızı bozmasın bi dahaaaa

sagolun habibtelerimmmmmm....neseliyim mutluyum...ins uzun surer...allh kimsenin evindeki huzur bozulmasin herkes mutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn

tsk ederimmm habibtelerbiyki varsiniz....cok rahat uyudumm..kac gundur uyuyamiyordumm...allahima sigindim...dualar ettim..

rochakk ins hayirli haberlerle gelirsin duam seninle habibteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…