- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.421
evet canım o geldi ben gideceğim ama onu şaunlık başka yere gönderecekler.eğer herşey yolunda giderse ben çalışmaya devam edeceğim.yada ara ara rapor falan alırım.kıyamammm:))))
senin arakadaş geldi doğum izninden sen gideceksin desene sırayla ne güzelll
kabilardam Rabbim gönlüne göre versin canımmm
sağol ablammbende çok üzülüyorum bende bende
feryalimbu aralar fazla sık denk gelemiyoruz nasılsısn
progestan çok uyky yapıyor gerçektende:26::26::26:
bende ilk hamileliğimde kullanmıştımbirde sabah saat 6 da yollara düşüyordum işe gidiyordum ölüyordum valla
ayyy ablam vallahi geliyorum bennn
nasilsinizzzz habibtelerrr herkes iyimi....benim sag kasigim agirmaya basladi iyice egilemiyorum agrisindan...ve sanki calisma varmis gibibu arada esimle konustuk anlastik...hersey yolunda cok sukur...gecis donemi ne zormuss
kizlarrrrrrrrrrr kiyamet gelsede kopsakkkkk
ben kan tahlilimi verdim sonuç bekliyorum inşallah 4 ten sonra çıkacak ,ama karnım ağrıyor galiba gelecek kırmızılar
evet canım o geldi ben gideceğim ama onu şaunlık başka yere gönderecekler.eğer herşey yolunda giderse ben çalışmaya devam edeceğim.yada ara ara rapor falan alırım.
canım senin gibi altıda değil ama bende7,5 gibi falan çıkıyorum işte evden
canım herşeyin yoluna girdiğien çok sevindim.yoksa kıyamet koptuda biz ahireten mi cevap veriyoruz
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım sabırsızlıkla saati bekleyeceğim
doğumu da orada yapmayı planlamıyorsun umarımmm
maaşallah çalışma azmine bayılıyorummm
slm kızlar nabersiniz
toplanabilcek herşeyi topladım gerisi soon güne kaldı kullandıklarımız kaldı sadece
Biz iyiyiz canım haberler sende.
Nasıl gidiyor ev toparlama işleri.
toplanabilcek herşeyi topladım gerisi soon güne kaldı kullandıklarımız kaldı sadece
bide yerleştirmesi var tabi neyse az kaldı 1 hafta var
bide yerleştirmesi var tabi neyse az kaldı 1 hafta var
inş cnmallahın izniyle bir hafta sonra yeni evindesin yani
umuyorum öyle olurNe güzel sakin sakin toparlandın,sakin sakin de yerleşirsin inşaallah.
sağol cnmGumus ne tatlı heyecanlar maaşallah
Savaşcığım senin durumuna baktıkca Rabbim ne büyük diyorum .Maaşallah BarekAllahhhhh
Nette sorun var,bir türlü cevap yazamadım,kaldın öyle şaşkınlıkla.
Karnım ağrıyor dedinya ben de heyecandandır dedim.
Öyle olmasını umdum senin için.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581041-paylasimci-kadinlar-kulubu-uyesi.html
Burada en paylaşımcı üye adayıyımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...zgecilmez-ablaanac-kadinlar-kulubu-uyesi.html
buradada vazgeçilmez abla:)) Oylarınızı bekliyorum
Çokkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum hepinize iyiki varsınızz
rainbowcuğum keşke birden fazla oy verebilseydik
Gumus ne tatlı heyecanlar maaşallah
Savaşcığım senin durumuna baktıkca Rabbim ne büyük diyorum .Maaşallah BarekAllahhhhh
ßhcg sonucum 1,38
elfida cnm ben sana doktorun diyeceği herşeye hazırlıklı ol demedim mi öncedenbunlar böle bacım her ihtimali dan dan sölüolar ama siz bir 2 aylık falan olun inş. ondan sonra söledikleri vızz gelir...
değerlerin iyi cnm,Allahın izniyle sende kalp atışlarını duyarsın inş. haftaya...
HAMİLELER BOL BOL DUA EDİYORUZ CAN SIKICI ŞEYLER DÜŞÜNMÜYORUZ HİİİÇ.GEREKİRSE KOMİK VİDEO FALAN İZLEYİN FİLM İZLEYİN VAKİT GEÇİRİN AKLINIZ DAĞILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?