RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kıyamammm:))))
senin arakadaş geldi doğum izninden sen gideceksin desene sırayla ne güzelll
evet canım o geldi ben gideceğim ama onu şaunlık başka yere gönderecekler.eğer herşey yolunda giderse ben çalışmaya devam edeceğim.yada ara ara rapor falan alırım.

canım senin gibi altıda değil ama bende7,5 gibi falan çıkıyorum işte evden

canım herşeyin yoluna girdiğien çok sevindim.yoksa kıyamet koptuda biz ahireten mi cevap veriyoruz

ben kan tahlilimi verdim sonuç bekliyorum inşallah 4 ten sonra çıkacak ,ama karnım ağrıyor galiba gelecek kırmızılar

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım sabırsızlıkla saati bekleyeceğim

doğumu da orada yapmayı planlamıyorsun umarımmm
maaşallah çalışma azmine bayılıyorummm

Rochakcığımmm Savaş arkadaşımıza bak 23 ay boyunca bekledi meleğini ama o ısrarla gelmedi sonra ameliyat olması gerekiyordu hastaneye yatacağı gün test yaptırayım olurya dedi ve oldu maaşallah Diyeceğim o ki bitanemm vakti henüz gelmemiş demekki insan üüzlüyor üzülmez mi ama nolur umudumuzu çoğaltalım önümüzdeki ay için.Rabbim neylerrr neylerse güzel eyler..

Gelecek o bebişler bu göbeğe gelecek er yada geçç.Ve biz sabırla bekleyeceğizz değilmi cnm.Çok öpüyorum seniiiii

Tesellin için çok sağol canım benim.Bu gittiğim dr.a hamile kalmadan öncede gidiyordum yani 5-6 kez gitmişimdir.Daha önce memnundum ama en son tahlil göstermeye gittiğimde yine böyle suratsızdı ve çok ilgilenmedi.Dünde böyle olunca eşimde odasından çıkınca haftayada böyle davranırsa dr.değiştiricez dedi.Nerdeyse hastanedeki bütün dr.lara gittim içlerinde en iyisi bu gelmişti.Şimdi bide dr düşünmeye başladım.Aman neyse sıkmayayım sizi daha fazla sağlık olsun.herşey olacağına varıyor hakkımzda hayırlısı olsun:))Sen nasılsın?Senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…