RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rochakkk habibtemmm dogum da olum kadar gercek zamani gelince bir bebegimiz olacakk...lutfen canini skmaaa oluruna bak...hersey cok guzel olacak...stres yapma calismalari hizlandir habibte,,,

elfida nbr nasıl gidiyor hamişlik.siz keseyi gördünüz mü ve kalp atışını duydunuz mu

mrb savaçcım şuan için bir sorunum yok çok şükür.dün dr.a gittik keseyi gördük.haftaya tekrar çağırdı.Dr.bu sadece kese bebek daha oluşmamış diyince eşim dondu kaldı garibim gider gitmez bebek göreceğini sanıyordusenin daha erken olabilir canım sıkma canını birdahaki gidişinizde görürsünüz keseyi.

sağol cnm bende iyiyim çok şükür.bugün alışveriş yemek yoruldum,annemleri bekliyorum kazasız belasız gelirler inş.

rochak kuzummm üzülme sen,Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin bir yavru inşşşşşş.

kızlar hepinizi öpüyorum ve biraz uzanmaya gidiyorum :87:

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50

Toplam:545

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50

Toplam:560

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
Rainbow ablam iki arkadaş için 50 şer tane yazabilirsin bana.

Kızlar ben çok keyifsizim, Hiç bişey yapmak istemiyorum neden böyleyim hamiş arkadaşlar sizlerdede oluyormu böyle şeyler. İçimden hiçbişey yapmak gelmiyor hemen sinirleniyorum normalde yemek yapmayı çok severdim onu yapmak bile eziyet gibi geliyor içim sıkılıyor

Canım bunlar çok normal hormonlar tavan yapıyor e ruh halinde etkileniyor geçer cnmm.

kim gel;miyorrr soyle abla sacindan cekip getiririmmm ben bakiyorum kimsecikler yok nerdde bunlarr ozlemmmm yehan scorpiiii..daha saymadigim diger arkadslarrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…