- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.441
ßhcg sonucum 1,38
seni sokakta görsem tanımam ,ismini dahi bilmiyorum ama bana huzur veriyorsun arkadaşım
rainbowcuğum keşke birden fazla oy verebilseydik
ßhcg sonucum 1,38
elfida nbr nasıl gidiyor hamişlik.siz keseyi gördünüz mü ve kalp atışını duydunuz mu
Tesellin için çok sağol canım benim.Bu gittiğim dr.a hamile kalmadan öncede gidiyordum yani 5-6 kez gitmişimdir.Daha önce memnundum ama en son tahlil göstermeye gittiğimde yine böyle suratsızdı ve çok ilgilenmedi.Dünde böyle olunca eşimde odasından çıkınca haftayada böyle davranırsa dr.değiştiricez dedi.Nerdeyse hastanedeki bütün dr.lara gittim içlerinde en iyisi bu gelmişti.Şimdi bide dr düşünmeye başladım.Aman neyse sıkmayayım sizi daha fazla sağlık olsun.herşey olacağına varıyor hakkımzda hayırlısı olsun:))Sen nasılsın?Senin nasıl gidiyor?
Rainbow ablam iki arkadaş için 50 şer tane yazabilirsin bana.Rimel84
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
Toplam:595
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Zerbas
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
Toplam:610
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Kızlarrrrrrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :2:
efendim ablacımnasılsın?
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibteee ablammmmmmmm
Kızlar ben çok keyifsizim, Hiç bişey yapmak istemiyorum neden böyleyim hamiş arkadaşlar sizlerdede oluyormu böyle şeyler. İçimden hiçbişey yapmak gelmiyor hemen sinirleniyorum normalde yemek yapmayı çok severdim onu yapmak bile eziyet gibi geliyoriçim sıkılıyor
Canım bunlar çok normal hormonlar tavan yapıyor e ruh halinde etkileniyor geçer cnmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?