- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.461
kim gel;miyorrr soyle abla sacindan cekip getiririmmmben bakiyorum kimsecikler yok nerdde bunlarr ozlemmmm yehan scorpiiii..daha saymadigim diger arkadslarrrrrrr...
Selamlar canlar neden topik sakin bu aralar herkez nerede ??????????????
Sevdem diğer cetveli neden silmiyorsun cnm
A s canım topigimiz durgunluk döneminde canlandiricaz ınş.sen nasilsin bakalım
Bende iyiyim cnm boğazlarım çokyi değil ama idare ediyorum.Böyle daha güzel oldu cnm maaşalla
h[/QUOTE
Çok geçmiş olsun ablam tam hastalık havası bu havalar. Çok soğuk evde bile üşüyor insan kalorifer yansa bile battaniye alıyorum üstüme öyle oturuyorum.
İnşallah canım normalde baya yogunluk olurdu bu saatlerde :) Bende canım iyi olmaya çalışıyorum halsizlik var biraz zorluyo beni idare ediyorum. Sende iyisindir inşallah canım ??
Iyiyim canım çok sagol.halsiz hissetmenin normal canım bir yerde okumustum vücudun eskiye göre kat be kat fazla çalışıyor suan yıllardır içinde olmayan yabancı bir şey var sen hic hareket etmesende tüm sistemin eskiye oranla çok daha fazla çalışıyor.Rabbim sağlık güç kuvvet versin canım bebisin güzel güzel büyüsün inşaallah
sorma cnm ya bende polarları giyip oturuyorummm
Amin canım inşallah güzel dileklerin için çok sağol feryalciğim Allahım sanada nasip etsin canım en kısa zamanda inşallah
Ablam benim ayaklarinada cetik giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?