RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablaaa bizi birakip gitmeeeeee...eskiden ne guzel dualar hemencecik biterdi simdi kimse okumuyormu neee...aglarim simdi buradaa

S a ablam habibte çok haklısıniz o eski canlılığa dönmemiz gerek ablam biyere gidemezsin peşindeyim asla bırakmam aslaaaaa

İnşallah canım normalde baya yogunluk olurdu bu saatlerde :) Bende canım iyi olmaya çalışıyorum halsizlik var biraz zorluyo beni idare ediyorum. Sende iyisindir inşallah canım ??

Iyiyim canım çok sagol.halsiz hissetmenin normal canım bir yerde okumustum vücudun eskiye göre kat be kat fazla çalışıyor suan yıllardır içinde olmayan yabancı bir şey var sen hic hareket etmesende tüm sistemin eskiye oranla çok daha fazla çalışıyor.Rabbim sağlık güç kuvvet versin canım bebisin güzel güzel büyüsün inşaallah

Amin canım inşallah güzel dileklerin için çok sağol feryalciğim Allahım sanada nasip etsin canım en kısa zamanda inşallah

Eşimde geldi işten yemeği yer yemez uyudu koltukda off çok sıkılıyorum insan sohbet etmek istiyor bu erkekler neden böyleler bizim gibi ince düşünmüyorlar hiç (

ayyyy isitin kendinizi soguk almayin sakin...dikaat edin habibteler...bende usuyorum ama soba yakmamisim..patiklerimi giyinmisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…