RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

sevdoşum çok stres yapıp yeğenimi üzme, bebişin seninle annesi

Aminnnnnnnnnnn İNŞALLAH tatlım Belirtiler bazen yanıltıyor canım benim bu ay hiç ümidim yoktu test bile yapmayacakdım heralde stresden gecikti diyordum ama ummadığın anda oluyormuş belirtiler zaten çok benziyo gebelilk-regl belirtileri hemen hemen aynı. Allahım tez zamanda sanada nasip etsin burada o kadar dualar ediliyor Allahım kabul etsin dualarımızı. İnşallah senin haberinede sevineceğiz burada hepberaber. Birde yumurtlama dönemin bitince çalışmaları durduruyormusun canım??

canım sen progestana aynen devam ediyorsun demi.. yalnız halen neden kanaman ara ara devam ediyor anlamış değilim ..

Yehancım folik asiti sabah mı içiyosun sen? Ben ilk başlarda sabah içiyordum kahvaltıdan sonra sanki iştahımı açtı öyle o yüzden geceleri içiyorum ben

canım sen progestana aynen devam ediyorsun demi.. yalnız halen neden kanaman ara ara devam ediyor anlamış değilim ..

Evt aynen devam canım ihmal etmiyorum doktorum bana gelene kadar kullan dedi ama sanki hafifletti yani peçeteye daha fazla geliyodu şimdi çok çok hafif belki bebek yerleşirken mi oluyor acaba bu hani yerleşme kanaması diyorlar duydun mu hiç?? Bende hafifte gelse tedirgin oluyorum.

canım yerleşme kanaması daha başlarda olur diye biliyorum ben ama bünyeden bünyeye değişiyorsa bilemicem tabi.

ben folik asiti akşam yemeğiyle beraber içiyorum, 3 tane birden. Sabah öğle akşam içsem çok düzenli olmaz, gecem gündüzüm belli değil çünkü. O yüzden her akşam yemeğinde içiyorum..

bi de böle dene istersen..

Senin kullandıgın folik plus sanırım o 3 tane içiliyor ben ilk ondan kullanmıştım kabızlık yaptı bende devam edemedim. Ama çok iyi bir folik asit dokunmasaydı devam ederdim ona. Doktorum bana folidoce verdi o bir tane içiliyor bende akşam içiyorum ama doktora sorucam akşam yada gündüz içmek fark ediyormu diye.

evet canım benimki folik plus.

özlemim sağolsun onun tavsiyesiyle bunu almıştım, çok da memnun kaldım

akşam yemeğinin arasında iç sende istersen ama doktora sormadan hareket etme derim..

Ne olur ne olmazz..

Evt canım doktora gittiğimde sorucam. Sende şuan cinsel yasak varmı canım? Biz duydugumuzdan beri tık yok onuda soracağım gidince. Doktor telefonda görüştüğümde herhangi bişey söylemedi ama biz yinede uzak duruyoruz şuanda.

Canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 ay boyunca yasaklıydım. Hem doktorum yasakladı, hem de ne olur ne olmaz die cesaret edemedik.

En son kontrole gittiğimde ben sormayı unuttum, o da bişe demedi.. Veee cuma akşamıydı sanırım 1 aydan fazla bir süre sonra milli olduk..

O cinsel diyet gerçekten kötü oluyo, tamam evlilik aşk olduktan sonra her türlü güzel ama isteyip de yapamamak kötü valla..

Açık konuşacam kusura bakma, ucundan kıyısından bişiler yaptık ama sen sakın yapma derim .. Tehlikeli olabilir. Bak ben 10. Haftadayım, sen bana göre daha yenisin..

Evt canım lekelenme olayım olmasaydı yine bu kadar korkmazdım ama şimdi doktora gidip tam bi netlik kazanmam lazım. Ama zaten belli bi zamana kadar yasak olur oda ilk zamanlar. Normalde problem yoksa doğuma kadar serbest oluyormuş zaten. Dikkat edildiği sürece sorun yok diyorlar. Dün bi video izledim bu konuyla ilgili doktor açıklama yapıyordu dediki bir bebek cinsellik yasanmakla asla düşmez eğer embriyo sağlıksız ise cinsellik yasamasanızda o bebek düşer dedi. Tabi bu kanaması olmayanlar için söylüyor. Kanama durumunda bir müddet yasak var kardeş kardeş oturucaz napalım

Canım sıkacaksınız dişinizi biraz. 1 aydan fazla olmuştu bize. Çok şükür bi terslik de olmadı yaptıktan sonra.

Sen şöle bi garantile bebişini, bi gör, kalbini duy sonra daha bi rahatlarsın zaten merak etmee..

Tabii canım, bebeğim iyi olsunda bana tutunsun şuan o herşeyden daha önemli benim için. Bunlar geçici süreçler bazı şeylerden fedakarlık yapacağız mecburen. Zaten insan hamile oldugunu duyunca hemen kendini bir korumaya alıyor. Kendine daha fazla özen gösteriyorsun beslenmene herşeyine mesela benim normalde kahvaltıyla hiç aram yoktur. Pek yiyemem sabah sabah ama düzenli kahvaltımı yapıyorum duydugumdan beri. Herşey onlar için bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda onlar için yapmayacağımız fedakarlık yok.

Aynen canım bende öleydim. Pek sevmem kahvaltı olayını, yeme olayım da çok düzensizdi ama hamile kalalı dikkat ediyorum.

İlk başlarda canım sigara da çekiyordu, 1-2 nefes de olsa çekiyordum ama sigaradan bi tiksindim o günden beri(yaklaşık 1 ay)ağzıma sürmedim. Doğum sonrası da içebileceğimi sanmıyorum açıkçası..

Senin bebiş de benim gb aslan burcu olucak, büyük ihtimalle benimki de öle. Anası gibi olucak :)

Evt ben öğle yemeğide yemezdim ıvır zıvır geçiştirirdim. Şimdi dikkat etmek durumundayız mecburen. Aaa evet senle konuşmuştuk sigara içmiyosun dimi şuan valla çok sevindim senin adına canım tiksinmen çok iyi olmuş. inşallahda bu bırakmana vesile olur. Benim bir arkadaşım hamileyken hiç içmedi sonrasındada içmedi yani bırakmış oldu. Zaten 8-9 aylık süreçte içilmezse vücutta alışır artık. Hem doğum yapsanda sonra bebeğini emziriceksin zaten yine beslenmeye herşeye dikkat etmek gerekiyor. Çok iyi yapmışsın canım. Ben kullanmıyorum ama eşim içiyor keşke oda bırakabilse evde hiç içilmese en güzeli. Evt canım aslana denk geliyor. Ana kız aslan olucaksınız demek güzel burç ama aslan. Bende başak burcuyum.

evet canım senin bebişle benim bebiş aslana denk geliyor ama benimki değişebilir de. Normal doğum olursa mecburen aslan ama sezeryan olursam yengece getirecem, normalden bikaç gün önce olmasını isticem. Valla 1 eve 1 tane aslan yeter, 2. aşar bizi, daha doğrusu kocamı. Adam benimle zor uğraşıyo ayol. Aslan iyi hoş, burçlar arasında lider ama çok kendini beğenmiş ukala bişi oluyolar, Valla bende aslanım ama çoğu aslan böle doğruya doğru yani

Evt aslan liderlik burcu canım. Benim eşimde diyoki başak olmasında ne olursa olsun. Bende diyorum ne varmış burcumda Canım valla seni bilmem ama bu normal doğum olayı beni korkutuyo biraz. Ben panik yaparım kendimi biliyorum. Ama o gün bir gelsinde bakıcaz duruma. Heralde sezeryan yolu gözükür bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…