RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbowcum canım sıkılmadı desem yalan olur ama yapacak bir şey yok...çok düzenli de çalışamıyoruz valla...tutarsa tutacak 4 ay daha deneyeceğim, sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.

Üzülme canım bir dahaki aya inşallah. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

mrb kızlar herkese iyi akşamlar inşşş iyisinizdir ben de sonunda şifayı kaptım hiç halim yokkk guzel haberler vardır inşş yoksada cnm sağolsun nasıl olsa her ay bizim bugun olmazsada yarın olacak inşş rainbowcum sende grip olmuşsun geçmiş olsun tatlım sıradaki arkadaşlarıma 50 şer tane yazarsan sevinirim

mrb tşk iyi diyelim iyi olalım sende uzulme tatlım inşş bebişin gelecek bu olmadı ama olsun inşş gelecek ay

cnm çok guzel duşunmuşsun yaa keşke eski bilseydim ama mutlaka öğrenmeyi istiyorum turkçeden olmazmı acaba

feryalim gelmiş hoşgelmiş nasılsın tatlımmmm?

Canım asbem gelip kacmistim sen napiyorsun canım belki uyuyorsundur çok uykun vardı mışıl mışıl uyu bebem :))))
mrb feyalcım iyi akşamlar tatlım

Iyi akşamlar nesecim gecmis olsun canım belin nasil oldu peki fizik tedaviye devam ediyorsun galiba Rabbim acil şifalar versin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…