- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.141
Fesat insanla işte
Canım gelmeyyedi iyiydi ama beklemek insanı strese sokuyor yeni aya yeni umutlarla çalışmalara devam.2013te şenlenecek burası şenlenecekkk
Canını sıkmadın değil mi.Daha çok başındasın
Bu 1 adet bebiş ablacım ama eminim göbüş katkı payı da vardır
Beraber ilk resmimizzzz yer fıstığımla
Kızlar merhaba, iki gündür iş çok ama çok yoğunu, dün de yemeğe misafirim vardı. Gelemedim.Nasılsınız????
Bir haber, gelişme var mı?? Bir de kızlar ben çok erken regl oldum, bugün 26. gün
yine hayaller bir sonraki aya kaldı
Bu 1 adet bebiş ablacım ama eminim göbüş katkı payı da vardır
Beraber ilk resmimizzzz yer fıstığımla
Rainbowcum canım sıkılmadı desem yalan olur ama yapacak bir şey yok...çok düzenli de çalışamıyoruz valla...tutarsa tutacak 4 ay daha deneyeceğim, sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.
Üzülerek söylüyorum ama maleseffArkadaşlar aranızda Kuran-ı Kerim okuyabilen var mı ?
mrb tşk iyi diyelim iyi olalım sende uzulme tatlım inşş bebişin gelecek bu olmadı ama olsun inşş gelecek ayKızlar merhaba, iki gündür iş çok ama çok yoğunu, dün de yemeğe misafirim vardı. Gelemedim.Nasılsınız????
Bir haber, gelişme var mı?? Bir de kızlar ben çok erken regl oldum, bugün 26. gün
yine hayaller bi sonraki aya kaldı
mrb feyalcım iyi akşamlar tatlımSelam kızlar ben geldim ama çok yorgunum geç mise bakayım biraz
Kuran soruma gelince dualar bitiyor biliyorsunuz acaba 1 hatim indirebilirmiyiz ? Okuyabilen kendi okur okuyamayan birine verir okutur.
Duamızda hem hamileler hem hamile kalmak isteyenlere olur.Topiğe yazan okuyan dualara eşilik eden herkese okunur...
Ne dersiniz yapabilirmiyiz.
feryalim gelmiş hoşgelmiş nasılsın tatlımmmm?
mrb feyalcım iyi akşamlar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?