- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.161
Feroşummmm aşkımmmmmmmUnuttun sen beniiiii.
misafirim var şuan kaçak göçek yazıyorum geç saatte giderler ama burda olurum..neyse deşifre olmamam lazım hade baaaaayy
ayrıca ablam ve feryal burda aşk yaptığınızı canımları cicimleri görüyorum gelince soracam hesabını
Unuturmuyum ablammmmm can ablam can.nasıl oldun ınş.iyisindir hatta bomba gibisindir
PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI, HISSETMEKSE ICTENLIGI VE ARAMAKSA DERTLERE COZUM, GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ BUNADA DOSTLUK DENIRSE SONSUZA DEK DOSTUMSUN...
sesli güldüm yaaaa.Sen çok yaşa emiiiiiiiiiii Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI, HISSETMEKSE ICTENLIGI VE ARAMAKSA DERTLERE COZUM, GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ BUNADA DOSTLUK DENIRSE SONSUZA DEK DOSTUMSUN...
ayrıca ablam ve feryal burda aşk yaptığınızı canımları cicimleri görüyorum gelince soracam hesabını
evet o benim
bu da benim kendi üstüme de alındım yaneeee
Canım gündüz iyiyim bu saatlerde başlıyor belirtilerrrama dünden daha iyiyim şükür.
Benim bu benim dimi ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tabikide kelimesi kelimesine hemde artı abla yani dostablacan sin sen sana bu ismi taktim öpücükler benden sanaa
Ozom çabuk gelde dostluğumuz pekissin komik insan
Kuran soruma gelince dualar bitiyor biliyorsunuz acaba 1 hatim indirebilirmiyiz ? Okuyabilen kendi okur okuyamayan birine verir okutur.
Duamızda hem hamileler hem hamile kalmak isteyenlere olur.Topiğe yazan okuyan dualara eşilik eden herkese okunur...
Ne dersiniz yapabilirmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?