RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:70

8scorpions:25

nese77:50

Toplam:300

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:300

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:300

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

misafirim var şuan kaçak göçek yazıyorum geç saatte giderler ama burda olurum..neyse deşifre olmamam lazım hade baaaaayy

PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI, HISSETMEKSE ICTENLIGI VE ARAMAKSA DERTLERE COZUM, GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ BUNADA DOSTLUK DENIRSE SONSUZA DEK DOSTUMSUN...

Unuturmuyum ablammmmm can ablam can.nasıl oldun ınş.iyisindir hatta bomba gibisindir

Canım gündüz iyiyim bu saatlerde başlıyor belirtilerrr ama dünden daha iyiyim şükür.

PAYLASMAKSA CIKARSIZ SEVGIYI, HISSETMEKSE ICTENLIGI VE ARAMAKSA DERTLERE COZUM, GUVENEBILMEKSE NEDENSIZ BUNADA DOSTLUK DENIRSE SONSUZA DEK DOSTUMSUN...

Benim bu benim dimi ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayrıca ablam ve feryal burda aşk yaptığınızı canımları cicimleri görüyorum gelince soracam hesabını

Napalim yani senden hayır yokki biz seni kıskanamiyoruz bile hangi birinden kiskanayim herkese mavi boncuk dagitiyorsun ve benim mesajlarim hep havada kalıyor :)))))

Canım gündüz iyiyim bu saatlerde başlıyor belirtilerrr ama dünden daha iyiyim şükür.

Benim bu benim dimi ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tabikide kelimesi kelimesine hemde artı abla yani dostablacan sin sen sana bu ismi taktim öpücükler benden sanaa

Ozom çabuk gelde dostluğumuz pekissin komik insan

canım yaa hatim güzel olur evet.ama ben şeyi anlamadım(progestanımı yuttum ikitane biraz avarel oldumda)
topikçe bir hatim mi yapacağız yoksam herkese bir hatimmi:44::44::44:

dışardaydık bu akşam eşimle şimdi geldim ilacı yuttum avarele sardım birazdan ayaklar havaya ben yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…