- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.181
Napalim yani senden hayır yokki biz seni kıskanamiyoruz bile hangi birinden kiskanayim herkese mavi boncuk dagitiyorsun ve benim mesajlarim hep havada kalıyor :)))))
kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılarmercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu
feryal sen bana laf mı sokuyon len
iyi akşamlar hatunlar...:80:
kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılarmercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu
özlem bayılırım mercimek köftesine diyette olmasam bu saatte bile kalkar yaparım .
Kuzummmhemen göndereyim bacım 2 tanecik
scorpiiiiiiiimmm hoşbuldum, bana son 3 adet tarihini yazar mısın
kızlar ayrıca evvelki gece gördüğüm salıncak rüyasından korkmuştum ya dudağımda uçuk çıkmış hemen
kuzum muhtemelen ovu tarihin 28 aralık
Kızlar yaa karı-koca çocuk gibiyiz.akşam 15 dakka youtubtan şakşuka vs açtık oynadık zıpladık anamız ağladı ama çok ta eğlendik
Ben yumoş günlerde helede çalışma günlerinde böyle hoplak zıplak işler yapmasam daha iyi olur dimiii:26:
Şimdi aklım başıma geldi dee
canım yaa hatim güzel olur evet.ama ben şeyi anlamadım(progestanımı yuttum ikitane biraz avarel oldumda)
topikçe bir hatim mi yapacağız yoksam herkese bir hatimmi:44::44::44:
dışardaydık bu akşam eşimle şimdi geldim ilacı yuttum avarele sardım birazdan ayaklar havaya ben yatağa
ayyy biz şimdi salı perşembe ctesi diye sıralanmıştıkctesi sabahına çekeyim ben bu işi..yada bakayım tste göre cuma akşamı dimi cnm..
valla her ihtimale yılbaşı akşamına bile program yaptırmadım..işimiz olur diyerektennn
valla eğlnceli oluyo tavsiye ederimmmhahahahahhahaha maşallah size oohhhh iyi yapmışsınız kuzumevet daha dikkatli ol ama
ahh cnm inşallah hepberaber ocak ayında coşturucaz burayıııyılın ilk bebişi sizden gelir belki
evet kızlar an itibariyle memiş ağrılarım koltuk altlarımdan ağrımaya başladı, kırmızılar kapıyı çaldı yine
scorpi maaşallah size bu moralle gelir inş.bebiş
Özlemciğim hiç belli olmaz cnm yaaaa belirti arama lütfennn
inşallah cnmmm..benim eşim çok hareketli..enerjisi hiçç bitmez maşallah..bunlar hep onun fikirlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?