RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Napalim yani senden hayır yokki biz seni kıskanamiyoruz bile hangi birinden kiskanayim herkese mavi boncuk dagitiyorsun ve benim mesajlarim hep havada kalıyor :)))))

kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılar mercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu

feryal sen bana laf mı sokuyon len

kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılar mercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu

feryal sen bana laf mı sokuyon len

özlem bayılırım mercimek köftesine diyette olmasam bu saatte bile kalkar yaparım .

hemen göndereyim bacım 2 tanecik

scorpiiiiiiiimmm hoşbuldum, bana son 3 adet tarihini yazar mısın
Kuzummm
24ekim
19kasım
16aralık
kızlar ayrıca evvelki gece gördüğüm salıncak rüyasından korkmuştum ya dudağımda uçuk çıkmış hemen

Ayy cnm yya bi kremi vardı uçuğa iyi gelen ama adını tam hatırlamıyorum.tabii korkuyla çıkıyo o meret zatennn

Kızlar yaa karı-koca çocuk gibiyiz.akşam 15 dakka youtubtan şakşuka vs açtık oynadık zıpladık anamız ağladı ama çok ta eğlendik
Ben yumoş günlerde helede çalışma günlerinde böyle hoplak zıplak işler yapmasam daha iyi olur dimiii:26:
Şimdi aklım başıma geldi dee

hahahahahhahaha maşallah size oohhhh iyi yapmışsınız kuzum evet daha dikkatli ol ama

Canım topiğe 1 hatim okunsa süper olur cnm.

yılın ilk bebişi sizden gelir belki

evet kızlar an itibariyle memiş ağrılarım koltuk altlarımdan ağrımaya başladı, kırmızılar kapıyı çaldı yine

hahahahahhahaha maşallah size oohhhh iyi yapmışsınız kuzum evet daha dikkatli ol ama
valla eğlnceli oluyo tavsiye ederimmmama komşular sizi deli zannedebilirrrr
yılın ilk bebişi sizden gelir belki
ahh cnm inşallah hepberaber ocak ayında coşturucaz burayııı
evet kızlar an itibariyle memiş ağrılarım koltuk altlarımdan ağrımaya başladı, kırmızılar kapıyı çaldı yine

özooom dur daha yaaa öyle negatif enerji yüklemeee..ne biliyon ki gelmeden çağırma şu kırmızılarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…