RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herkese günaydın kızlar nasılsınız gününüz güzel geçsin bol hamişli bir gün olur inşallah

Günaydınnnnnnn
Evet balımmmm uyudum geldimmmm bugün çok iyiyim maaşallahhhh

Tabikide kelimesi kelimesine hemde artı abla yani dostablacan sin sen sana bu ismi taktim öpücükler benden sanaa

Ozom çabuk gelde dostluğumuz pekissin komik insan
Ya ben ya bennnnnnnn:18:

feroşşşşşşşşşş nasıl buuuuuuu

ben peğendim ablammmmmmmmmm

selam kızlar günaydınlar hepinize nasılsınız

Kız sen hiç uyumuyor musun yaaaa
Günaydınnnnnnnnnn

Günaydınnnnn Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum Kızlar nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir.Beni sorarsanız bir iyi bir kötü devam ediyorum

feroşşşşşşşşşş nasıl buuuuuuu

abla çok hoş bende o siteyi takip ediyorum bakıyorum arada kesimi çok hoş bence.Dün akşam eş faktörü sebebiyle acil çıktım abla kusura bakma bağırdı bana pislik çocuğu benle yapıcaksın benle ilgilen dedi

kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılar mercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu

feryal sen bana laf mı sokuyon len

laf sokmak demiyelimde aba altından sopa göstermem olabilir :))))))))

günaydın canım nasılsın napıyorsun bebiş işleri ne oldu pek gelmiyorsun yanımıza özlüyoruz bak

Merhaba Feryalim bildiğin gibi hayat koşturması arasında bebişi erteledim gibi..ama en kısa zamanda tekrar gündemimize girecek :) Bende özlüyorum güzel sohbetleri kaçırıyorum.Sende ne var ne yok?

Canım topiğe 1 hatim okunsa süper olur cnm.

Günaydın kızlar.Rainbow bu hatim işi çok iyi olur canım.
Geçenlerde bir arkadaş benden rica etmişti.İki ayrı kişi
için Yasin okur musun demişti.İkisinin de çocuğu olmuyormuş.
Severek kabul ettim ve okudum.Rica eden kişiyi bile çok az tanıyorum.
Hatta ismini bile bilmiyorum.
Aklımdaydı kaç zamandır.Bazen aynı şeyleri düşünüyoruz seninle.

Ağır iş stresi,ağır gribal enfeksiyon,ağır bir beden(1 ayda 4 kilo almışım),ağır ev sorumluluğu..sorduğuna pişman oldun değil mi ama atlattıcam hepsini

sen nasılsın?

Allah yardım etsin bacımmmm zaten iş ve evi bir arada idare etmek acaip zor bi de hastalık eklenince ağır olmuş ciddennn
Bende acaip gerginim şu iki gündür Rabbim yardım edecek inşallah yardım edecek atlatacağız bunları daaa

Sorma canım geldimi üst üste gelir ya sorunlar aynen o durumu yaşıyorum.Ama atlattım büyük kısmını.Gerginlik için yeni bir keşfim var akşam melissa çayı (gündüz içmeni önermem uyku yapabilir) gün içindede anasonlu bitki çayı(uyutmaz gerginliği alır) içmeye başladım gerginliği aldı götürdü .En gerilecek duruma bile makul tepkiler veriyorsun :) tavsiye ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Merhaba Feryalim bildiğin gibi hayat koşturması arasında bebişi erteledim gibi..ama en kısa zamanda tekrar gündemimize girecek :) Bende özlüyorum güzel sohbetleri kaçırıyorum.Sende ne var ne yok?

hayırlısı olsun canım ya işlerinde kolaylıklar dilerim.Ben bebiş işini oluruna bıraktım takmayınca oluyormuşya onu deniyorum ::))) ilaçlarımı kullanıyorum canım yıl sonu yoğunluğu vs. işte napalım hayat akıp gidiyor.

Teşekkür ederim canım :) Hepimiz için hayırlısı uğurlusu neyse o olsun.Aslında stres hormonları bizi yönetiyor.Bilimsel olarakda kanıtlanmış.Bizim bir yaknımız 6 yıl tedavi oldu bebeği olmadı bıraktılar tedavileri stres faktörü yok oldu süprizzz şimdi 16 aylık bir bebeği var.Bu arada nasıl olsa olmaz deyip korunmamışlar bu bebekten sonra ikiz bebek sahibi oldular:)Sende takma doğru zamanı geldiğinde Allahın izniyle olacaktır

İnş.canım hepimize gelecek bu sıpalar hayırlısıyla.

Canım merhaba geçen yıl bir topiğim vardı cnm Ağustos ayında hamile kalmak isteyenlerdi sanırım adı orayamı yazıyordun cnm ama ben tombiş değilim tatlım karıştırdın sanırım.Sende bebek için uğraşıyorsun sanırım Allahım tez vakitte göndersinn meleğini sevgilerrrr...Sevgilerrr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben sanırım adet olucam
göğüslerim şişti akıntım varr
sinirliyim adet öncesi sinirlilik yani
umudum kestim yani herşeyin hayırlısı olsun

Canım benim adet hamilelik belirtileri hiç farketmiyor .Adet olana kadar umut hep var.

kızlar herkse merhaba

arkadaş pcyi 10 dakikalığına bıraktı ihtiyaç molasına girdidebende hemencik bir bakayım dedim çok duramayacağım çıkacağım hemen

brazdan akşam için dr.dan randevu alacağım inş.kontrolüm var.dua edin kesemizi görelim artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…