- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.221
Kirazcığımmmmm canımmmm nasl oldun
Canım topiğe 1 hatim okunsa süper olur cnm.
Evet balımmmm uyudum geldimmmm bugün çok iyiyim maaşallahhhhCanım asbem gelip kacmistim sen napiyorsun canım belki uyuyorsundur çok uykun vardı mışıl mışıl uyu bebem :))))
Iyi akşamlar nesecim gecmis olsun canım belin nasil oldu peki fizik tedaviye devam ediyorsun galiba Rabbim acil şifalar versin ınş.
Ya ben ya bennnnnnnn:18:Tabikide kelimesi kelimesine hemde artı abla yani dostablacan sin sen sana bu ismi taktim öpücükler benden sanaa
Ozom çabuk gelde dostluğumuz pekissin komik insan
selam kızlar günaydınlar hepinizenasılsınız
Günaydınnnnn Herkese güzel keyifli bir gün diliyorumKızlar nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir.Beni sorarsanız bir iyi bir kötü devam ediyorum
kızlaaaarr bu sefer tamamen geldim, misafirin oğlu huysuzlandı erken kalktılarmercimek köftesi yaptım ilk defa muhteşem olduuuuuuuu
feryal sen bana laf mı sokuyon len
Günaydınnnnn Herkese güzel keyifli bir gün diliyorumKızlar nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir.Beni sorarsanız bir iyi bir kötü devam ediyorum
hayırdır şekercimmmmmm
günaydın canım nasılsın napıyorsun bebiş işleri ne oldu pek gelmiyorsun yanımıza özlüyoruz bak
Canım topiğe 1 hatim okunsa süper olur cnm.
Ağır iş stresi,ağır gribal enfeksiyon,ağır bir beden(1 ayda 4 kilo almışım),ağır ev sorumluluğu..sorduğuna pişman oldun değil miama atlattıcam hepsini
sen nasılsın?
Allah yardım etsin bacımmmm zaten iş ve evi bir arada idare etmek acaip zor bi de hastalık eklenince ağır olmuş ciddennn
Bende acaip gerginim şu iki gündür Rabbim yardım edecek inşallah yardım edecek atlatacağız bunları daaa
Merhaba Feryalim bildiğin gibi hayat koşturması arasında bebişi erteledim gibi..ama en kısa zamanda tekrar gündemimize girecek :) Bende özlüyorum güzel sohbetleri kaçırıyorum.Sende ne var ne yok?
hayırlısı olsun canım ya işlerinde kolaylıklar dilerim.Ben bebiş işini oluruna bıraktım takmayınca oluyormuşya onu deniyorum ::))) ilaçlarımı kullanıyorum canım yıl sonu yoğunluğu vs. işte napalım hayat akıp gidiyor.
Teşekkür ederim canım :) Hepimiz için hayırlısı uğurlusu neyse o olsun.Aslında stres hormonları bizi yönetiyor.Bilimsel olarakda kanıtlanmış.Bizim bir yaknımız 6 yıl tedavi oldu bebeği olmadı bıraktılar tedavileri stres faktörü yok oldu süprizzz şimdi 16 aylık bir bebeği var.Bu arada nasıl olsa olmaz deyip korunmamışlar bu bebekten sonra ikiz bebek sahibi oldular:)Sende takma doğru zamanı geldiğinde Allahın izniyle olacaktır
merhaba rainbowcolors arkadaşım nasılsın beni hatırladınmı bilmiyorum ben seni tombiştombiş diye hatırlıyorum umarım yanılmıyorumdur geçen sene topiği hatırlayamıycam ama bebek için tedavi süreçlerimizi paylaşıyorduk bende hele tık yok sen ne alemdesin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben sanırım adet olucamgöğüslerim şişti akıntım varr
sinirliyim adet öncesi sinirlilik yaniumudum kestim yani herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?