RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İnşaAllah göreceksiniz canım Allah'ın izniyle

Ahh be güzelim ben yaşlı ve hasta bir bayanım sızıp kalıyorum

iyiyim canım, kırmızılar biraz azaldı, sen nasılsın
topiğimize hatim okunacaksa ben de bir kaç cüz okuyabilirim

bende daha iyiyim cnm.Bir hatim okuyabilsek süper olurdu liste yapmaya başlayayım ben.

guzek olur canim ben okurum alkahin izniyle

Allah razı olsun cnm inş.

günaydıııııııııııınnnn biz arkadaşla merkezdeki pazara gitcez accuk alış-veriş yapayım

Ohhhhhh gez tabiiii.Bana ne alacannn:)
Rainbowcolors bu hatun senmisin eğer öyleyse çok sexy görünüyorsun

Canım bende nerede bu gençlik ve bu boyyy :))
Canım tesettüre girmeyi planlıyorum yakın zamanda İnşAllah.Uygun kıyafetim hiç yok önce kıyafet bakıyorum cnm Feryal ve Asbe bu konuyu bildikleri için akşam feryali bulmuşken sorayım dedim netten görüp beğendim çünkü bu modeli..

anasonlu bitki çayını hiç kullanmamıştım canım deneyeyim bakayım çok ihtiyacım var bu ara:))
Amin tatlım aminnnnn zaten her taraftan saldırıyorlar sanki bu ara acil çözüm lazımdı çok iyi geldi bu önerilerin melisa çayını kullanmıştım bir ara bayağı iyi geliyor dediğin gibi

Canım bende nerede bu gençlik ve bu boyyy :))
Canım tesettüre girmeyi planlıyorum yakın zamanda İnşAllah.Uygun kıyafetim hiç yok önce kıyafet bakıyorum cnm Feryal ve Asbe bu konuyu bildikleri için akşam feryali bulmuşken sorayım dedim netten görüp beğendim çünkü bu modeli..
[/QUOTE]

Sen 35 yaşında çıtır bir hatun değil misin !! kendine haksızlık etme..hem bu fotodaki bayanda tipik türk tipi,caddelerde görüyorum böyle hoş bayanları :)) Tesettür planın için hayırlı uğurlu olsun canım.Bence çok şık bir kıyafet,hem rahatta görünüyor hamileliktede kullanabilirsin

Günaydınnnnn Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum Kızlar nasılsınız umarım hepiniz çok iyisinizdir.Beni sorarsanız bir iyi bir kötü devam ediyorum

Canım unuttun bizi bu ara özldim sohbetlerini

Canım dün keşfettim siteyi buu beğendim ama yazlık sanırım çok ince çünkü ama tam pantolon üstü giyiyebilecek bir tunik.
Eşin haklı gülüm o ne derse ooo

Merhaba Feryalim bildiğin gibi hayat koşturması arasında bebişi erteledim gibi..ama en kısa zamanda tekrar gündemimize girecek :) Bende özlüyorum güzel sohbetleri kaçırıyorum.Sende ne var ne yok?

stres evet çok önemli çok duyuyoruz bu şekilde.Allahım hakkımızda hayırlısını nasib etsin.Regll ne zamandı cnm neden erteledin gibi

Canım Melissa limon melissa denen türden olacak ama gündüz önermem araç kullanmakta ve işte konsantrasyonda zorlanırsın bunu gece içmen daha faydalı.Ama gündüz için anasonlu bitki çayını kesinlikle öneririm,hem gerginliği kalmıyor hemde enerji veriyor.Gün içinde 1 fincan bana iyi geliyor.

Canım unuttun bizi bu ara özldim sohbetlerini

stres evet çok önemli çok duyuyoruz bu şekilde.Allahım hakkımızda hayırlısını nasib etsin.Regll ne zamandı cnm neden erteledin gibi

Canım bende özledim sohbetleri bu aralar sık gelmeye çalışacağım.İnan takvime bakmam lazım regl tarihimi bile unuttum o kadar yoğundumki bu ay stresten reglm bile düzensiz oldu. Ben ertelemek istemedim şartlar öyle gelişti ama artık kendime gelmem lazım çalışmalara devam :))

İnşallah görürsünüz canım.Hayırlı güzel haberle dönersin.

Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa

İnşAllah hem tesettürlü hemde şık o bayanlardan biride ben olurum :118:
Teşekkür ederim cnm benimm.

devam tabiiiii güzel haberlerini bekliyorum..

Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa

güzel haberler ağrısı olsun inşAllahhhhhhhhhhh

Günaydınnnnnnn

Evet balımmmm uyudum geldimmmm bugün çok iyiyim maaşallahhhh

Ya ben ya bennnnnnnn:18:

ben peğendim ablammmmmmmmmm

Kız sen hiç uyumuyor musun yaaaa
Günaydınnnnnnnnnn

oyumaz olur muyum uyuyorum tabiki sabah namazından sonra bi girip günaydın demek istedim herkese

[TABLE="class: cms_table_Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]Çalışmalara devam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selamlar .. nasılsınız ..
günlerdir bu topige girmedim cünkü değisken ruh halim, beni hangi hallere koyduğunu anlatsam acaba ne derece anlatabilirim onuda bilmiyorum..
yalnıs anladığım yada anlattığım hallerim varsa, ksuruma bakmayın..
her ay adetim yaklastıkça, fena oluyorum..kimi takılmayacak seylere takıyorum, kimi olmayacak seylere sinirleniyorum..
bu ayda, arka binada komsu bir bayanın gevsekliği, rahatlığı yüzünden, beni sinir küpü etti..daha önceden bska birseylerden dolayı sinirlenmistim o bayana..
2buçuk sene olucak buraya tasınalı, ama ona ve buradakilere belli etmemek için kendimi sıkıyorum..ki bu durumlarıım bilmiyorlar,ve kaç yıllık evli olduğumu bile bilmiyolar..
cünkü bilseler soruların ardı arkası kesilmeyecek..sorsalar bile .. oldu biraz deyip kestirip atıyorum, öylece yüzüme bakıyolar..
o yüzden susuyorum, içime atıyorum..
onlara görmezden geliyomus gibi yapıyorum, oysa ki öyle değil.. ama anlatamıyorum iste..
biliyorum kendime yapıyorum ama, elimde değil ...yıllardır bi kendime söz geçiremedim..
bu arada, bgün adet oldum ben, karnım ağrıyor suanda, onu haber vereyim dedim..
yeni bat tarihim 21 ocak..
bakalım 2012 den hayır gelmedi bana, 2013 te Allah Kerim.., yeni yıldan ve yeni yılın ilk ayından, hele hele doğum günüm olan ilk aydan bi hayır gelir mi bilmiyorum..
bu ay yine küçücük bir umudum vardı, dualarımda ettiğim ; "Allahım yeni yıldaki doğum günümde çifte mutluluk kutlamayı bana nasip et" dediğim , yine nasip olmadı..
zaten bitki çaylarını deneye deneye, bitkisel hayata girmesem iyidir..
zaten ne iyi gelebilir dedğim , duyduğum ne varsa yapıyorum sanki, deneme tahtasına döndüm..
ne iyi gelecek tam olarak, onuda bilmiyorum ...yada içtiklerim yüzünden neye ne iyi gelmiyoda bu ay yine adet oldum. onuda bilmiyorum..
esim artık dktara gitmediği için, bnde ne iyi gelebilir düsüncesiyle yapıyorum, oda keçiboynuzu kaynatıp içiyor..
içtiklerimizin yanı sıra, 1hafta oruç tuttum buna niyet, ve orucumu okunacak sureler ve dualarla dolu suyumu içerek açtım..
ki Meryem Suresini hiç ihmal etmedim..elimden geleni yaptım yine..o yüzden içim rahat, yani bos durmaktan iyidir..
ama bu ay diğerkiler gibi oldu dediğim bir ay değildi içimden öyle bi his yokdu nedense, yine çok şey yaptım..yine olmadı..
hazırdım yani adet olmaya ruhen..o yüzden fazla yıkılmadım.. ayaktayım..alıstım nasıl olsa..
bu kırmızılar yine gelicek.. yine gelicek...yine de Rabbim aratmasın kırmızıları da, elimde bi o var cünkü..
o da olmasa, halim hepten harap....

Allahım olanı da, olmayanı da aratmasın. tek diLeğim bu ..
ZAMAN HERSEYİ ÇÖZER DE, ŞU BEKLEMEK OLMASA ..

Son düzenleme:

umutcum hoşgeldin canım ne zamandır merak ediyordum ben de seni,
adet olmuşsun, olsun ne yapalım üzülme diyeceğim çünkü beterin beteri var, ben şu an o haldeyim, onun için üzülme inşallah olacak senin de bebişin, Rabbime çok dua ediyorum

saolasın kirazcım..hsbuldum..tsk ederim..
üzülmek neye yarıyor, hiçbir seye,, bu ay iste öle , böle derken yine ayın sonu geldi adet zamanım, o yüzden biraz hazırdım yani..
adet olurm diye ve oldum da..
yine neyi eksik yada yalnıs yaptım bilmiyorum..
bebis olacak derken de, giderek umudun u su kalmıyo..
hep hayalkırıklığı...elimde kalan. baskada birsey yok...
yine kedinin ciğere bakma olayları tam gaz devamm ediyoooo...

Son düzenleme:
oyumaz olur muyum uyuyorum tabiki sabah namazından sonra bi girip günaydın demek istedim herkese

Allah razı olsun canımmmmmmmm

Canım sözün bittiği yerdeyim şu anda canımmm Rabbim doğru kararı vermiştir ama sen eşini bir ikna etsende bir dr.a gözükseniz belki sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama çözümü vardır artık her geçen sene yeni ilerlemeler oluyor

Umutcuğum merhaba sıkıntılarını anlıyorum,kafan karışık çaresiz gibi hissediyorsun.Bir psikolojik danışmandan yardım almayı düşündün mü? hem anlatır rahatlarsın,sana farklı bakış açıları gösterir.Kendini yıpratma eminim bu düşünceleri kafandan atsan bebeğin hemen gelecek.Stres hormonu pompalıyorsun vücununa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…