RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa

Amannn inşallah düşündüğüm şeydir bebeğin seninle olmaya çalışıyordur diğer alternatifte gaz sancısı olabilir,regl için erken karın ağrısı.Ayaklarını karnını sıcak tur

saol cnm.. zamanında çok doktara gidildi de, ondan artık tüp bebeklerden sonra benim yıkımlarımı gördükçe, dktara gitmeyi ondan istemiyo..ama bu böyle de nereye kadar
geçen günlerde TRT2 nin haberlerinde , tüp bebekte adı altında daha basit bi yöntemle hamile kalınma yöntemini anlatıyordu..
ve bikaç gün üstüne onu dedi esim..öle bi yöntem çıkmıs diye..tam da o sıra kaynanam bisey anlatayı,o biz esimle dikkat kesilmisiz tv ye, o hala anlatacam diye uğrasıyo, arada parazit yapmasa tam anlayacaktım ne yöntemi olduğunu
tabiki yıllar geçtikeç yeni yöntemler varda, iste doktorlar niye bunu bilemiyolar, ve bizleri deneme tahtasına döndürüyolar..
onu yap, yok bunu yap .. yok.. niye doğru tesbiti bulamıyolar??? ben ona üzülüyorum.. :85:
artık olmadı bunun yolunda iyice bir arastırıp, yeni yılda doğru dürüst bi tedavi uygulansın istiyorum..
öle onu duy yap , bunu duy yap.. kendi kendine olucak is değil benim ki..
ha olsaydı... mucizenin ötesinde bir mucize olurdu diye düsnüyorum.

mrb...aynen öle cnm ..kafam karısık. bazen diyorum ne yaptığım belli değil ..
çok bunaldığım zaman çaresizim dediğim anlarda, pskolojik destek olsa smdi tam zamanı dediğim zamanlarım oldu..
esimede diyorum, ama nereye hangi dktra gidicen diyo..
o da zavallım ne yapacağını sasırdı benim hallerimi gördükçe..
eminim stresimin olmaması lazım, ama oturduğumuz yer itibariyle, küçük yerde, küçük beyinler var maalesef..ve buradan tasınmayı bile istiyorum..
böyle ortam beni çok etkiliyo..esimede dedim tasınalım, benim canıma yetti, bu kadının bu vurduyduymazlığı geliyo bende bitiyio..ben duramıycam bak benim sağlığım elden gidiyo diyorum..nereye tasıncan diyo..ben bulurum diyomm...
İnsallah yeni yılda yepyeni umut kapıları açılsada, bska ortamlar, bska ruh halinle anca olur bu işş

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:70

8scorpions:25

nese77:50

Toplam:300

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:300

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:300

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Umutcuğum o dinlediğin şey ilaçsız doğal yoldan yumurta elde edip denenen tedavi olabilirmi acaba? fiyat olarakta uygun bir yöntem başarı şansı daha yüksek.

evt evt ... işte öyle birseydi..fiyat bakımından da uygun, bşarı şansı da yüksek olduğunu diyolardı.. ama tedavinin tam adını bilmek lazım...Japonya da gelistirilmis bu tedavi ..smdi hatırladımm, yeni Türkiye'ye gelmis..
arada kaynanam parazit yapmasa tam anlıycaktım da.. olmadı iste..
ama yinede netten baksam bulabilir miyim acaba o yöntemi :26:
bu tüp bebek için, İzmit i çok duydum orayamı gitsem acaba tedavi için... öncekiler benim hep Ankara ' da olmustu :44:

Son düzenleme:

mutlaka İstanbullll derim ben...memorial-bahçeci meselaaa

Canım adı..

Doğal(natürel) tüp bebek.

adını buldum netten... videosuun dinliyorum hatta su anda..
ama ben, "" bende neden tutunamıyor "" onca tedavi ve hormon ilaçları, iğneler vs.. olduğu halde..
neden tutunamıyor kii ..?
hormon ilaçları kullana kullana, artık hormonlarım tavan yapıyo
dktorum mtlaka bekliyordum bu sonuçlara göre dediydi.. (
bunun hakkında arastırsınlar, yada arastırmada buna daha çok öncelik verseler istiyorum..
gerçi yapılmıstı ama, birsey çıkmadıydı..

Son düzenleme:
Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa

asbelovecumm RABBİM inşallah size bisürü melek gönderir o meleklerle derde derman verir, bu dermanlarda size bebişler getirir tez zamanda İNŞAALLAH..

selam hanımlar gene günüm gecikti gene hamileyim sandım gene negatif çıktı.
sıpa ne nazlanıp duruyosa sanki
geçenlerde tv de bişi dinledim yabancı bi sanatçının bebeği olmuyormuş, kadın artık rahat rahat korunmadan ilişkiye giriyormuş.
bir gün sevgilisiyle merdivenlerde ilişkiye girmiş ve hamile kalmış.
rabbim yollayacak hepimize ama zamanı var. inşaallah uzun zaman bekletip isyan ettirmizi nasip etmez rabbim.

Canım adı..

Doğal(natürel) tüp bebek.

umutcum bende gecenlerde bişe okumustum aynı şey mi bilmıorum ama.. 40 yasındakı bayanlar uzerınde denemişler tüp bebek tedavıs sonra onları 1-2 ay dondurmuslar.. yanı yumurtalar dollendıgı ay yerlestırılmıo ki kadın vucuduna yuklenen hormonlardan kurtulsun.. bu şekilde yapılan tüp bebekte %60 başarı sağlamıslar.. yanı kalıtesı 32 yasındakı kadının yumurtasıyla eş deger olmus.. 8 sene öne alınmıs bi kalıte ve yaşına göre olan tup bebek basarısından %200 fazla tutma ihtimali.. aynı şey mi bilmorum..ama paylasmak istedimm. İNŞAALLAH sizede hayırlı sağlıklı ömürlü bi bebek verir ALLAHIM..

savascım inşallah bebeğinin yuvasını görürsün bu ilk randevunda hersey yolunda çıkar içini bi huzur kaplar

canım resimdeki tuniği hangi siteden buldun? ben de kapalıyım ve boyum 1.80. yani kıyafet bulma sıkıntısı yaşıyorum. modelde kolları uzun göründü de:)

oyyy oyy.. ömrüm gidiyor baskada birsey diyemiyorum..
ne iyi gelecek, hangi tedavi yüzümü güldürcekte bnde bilmiyrum...

canım resimdeki tuniği hangi siteden buldun? ben de kapalıyım ve boyum 1.80. yani kıyafet bulma sıkıntısı yaşıyorum. modelde kolları uzun göründü de:)

cnm, sefamerve ' nin sitesinde oluyor bunlar, oradan bakabilirsin, bnde kapalıyım, genelde bakıyorum oradan ..

Son düzenleme:
oyyy oyy.. ömrüm gidiyor baskada birsey diyemiyorum..
ne iyi gelecek, hangi tedavi yüzümü güldürcekte bnde bilmiyrum...

canım benim ne diyeceğimi bilmıorum.. ALLAHIM İNŞAALLAH öncelikle içine büyük huzur ve dinginlik versin, sonrada seni ve eşini bebişinin sağlıkla geleceği en dogru tedaviye yönlendirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…