- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.261
Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa
Allah razı olsun canımmmmmmmm
Canım sözün bittiği yerdeyim şu anda canımmm Rabbim doğru kararı vermiştir ama sen eşini bir ikna etsende bir dr.a gözükseniz belki sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama çözümü vardır artık her geçen sene yeni ilerlemeler oluyor
Umutcuğum merhaba sıkıntılarını anlıyorum,kafan karışık çaresiz gibi hissediyorsun.Bir psikolojik danışmandan yardım almayı düşündün mü? hem anlatır rahatlarsın,sana farklı bakış açıları gösterir.Kendini yıpratma eminim bu düşünceleri kafandan atsan bebeğin hemen gelecek.Stres hormonu pompalıyorsun vücununa ...
Umutcuğum o dinlediğin şey ilaçsız doğal yoldan yumurta elde edip denenen tedavi olabilirmi acaba? fiyat olarakta uygun bir yöntem başarı şansı daha yüksek.
evt evt ... işte öyle birseydi..fiyat bakımından da uygun, bşarı şansı da yüksek olduğunu diyolardı.. ama tedavinin tam adını bilmek lazım...Japonya da gelistirilmis bu tedavi ..smdi hatırladımm, yeni Türkiye'ye gelmis..
arada kaynanam parazit yapmasa tam anlıycaktım da.. olmadı iste..
ama yinede netten baksam bulabilir miyim acaba o yöntemi :26:
bu tüp bebek için, İzmit i çok duydum orayamı gitsem acaba tedavi için... öncekiler benim hep Ankara ' da olmustu :44:
Canım adı..
Doğal(natürel) tüp bebek.
Sağolasın tatlımmmmm ilk markete çıkışımda alacağımmmm
Yalnız benim acaip karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama ocak 7-8gibi olmalıyım anlamadım bu ne ağrısı yaa
Canım adı..
Doğal(natürel) tüp bebek.
evt evt ... işte öyle birseydi..fiyat bakımından da uygun, bşarı şansı da yüksek olduğunu diyolardı.. ama tedavinin tam adını bilmek lazım...Japonya da gelistirilmis bu tedavi ..smdi hatırladımm, yeni Türkiye'ye gelmis..
arada kaynanam parazit yapmasa tam anlıycaktım da.. olmadı iste..
ama yinede netten baksam bulabilir miyim acaba o yöntemi :26:
bu tüp bebek için, İzmit i çok duydum orayamı gitsem acaba tedavi için... öncekiler benim hep Ankara ' da olmustu :44:
Canım merhaba geçen yıl bir topiğim vardı cnm Ağustos ayında hamile kalmak isteyenlerdi sanırım adı orayamı yazıyordun cnm ama ben tombiş değilim tatlım karıştırdın sanırım.Sende bebek için uğraşıyorsun sanırım Allahım tez vakitte göndersinn meleğini sevgilerrrr...Sevgilerrr
sanırım karıştırdım karıştırmasam şaşardım zaten vardır bundada bir hayır yazılarınızı biraz okudum topik hoşuma gitti seviyeli bende aranıza katılmak isterim dualarda bulunmak isterim bana düşen dua varsa alabilirim ve benide eklerseniz sevinirim yarın rahim filmi çektircem inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize
kızlar herkse merhaba
arkadaş pcyi 10 dakikalığına bıraktı ihtiyaç molasına girdidebende hemencik bir bakayım dedim çok duramayacağım çıkacağım hemen
brazdan akşam için dr.dan randevu alacağım inş.kontrolüm var.dua edin kesemizi görelim artık yaa
umutcum bende gecenlerde bişe okumustum aynı şey mi bilmıorum ama.. 40 yasındakı bayanlar uzerınde denemişler tüp bebek tedavıs sonra onları 1-2 ay dondurmuslar.. yanı yumurtalar dollendıgı ay yerlestırılmıo ki kadın vucuduna yuklenen hormonlardan kurtulsun.. bu şekilde yapılan tüp bebekte %60 başarı sağlamıslar.. yanı kalıtesı 32 yasındakı kadının yumurtasıyla eş deger olmus.. 8 sene öne alınmıs bi kalıte ve yaşına göre olan tup bebek basarısından %200 fazla tutma ihtimali.. aynı şey mi bilmorum..ama paylasmak istedimm. İNŞAALLAH sizede hayırlı sağlıklı ömürlü bi bebek verir ALLAHIM..
canım resimdeki tuniği hangi siteden buldun? ben de kapalıyım ve boyum 1.80. yani kıyafet bulma sıkıntısı yaşıyorum. modelde kolları uzun göründü de:)
oyyy oyy.. ömrüm gidiyor baskada birsey diyemiyorum..
ne iyi gelecek, hangi tedavi yüzümü güldürcekte bnde bilmiyrum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?