RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar

ya iste bikaç senedir o tür tedavi olmadığı için, suan da hatırlamıyorum ne yapıldığınıdı unuttum
ama bi testler fln yapıldıydı.. da dosyamda, eğer bulursam yazarım buraya..

canım resimdeki tuniği hangi siteden buldun? ben de kapalıyım ve boyum 1.80. yani kıyafet bulma sıkıntısı yaşıyorum. modelde kolları uzun göründü de:)

Canım evet banada kollar sorun yaratırmı acaba diye düşündüm boy orta olunca kısa diycemde dilim varmıyor:)))Fiyatı 50 küsür indirimde sanırım sipariş vereceğim çok beğendim çünkü 2 rengi var..

Canım bak ne güzel oldu tanışmış oluyoruz böylece:)) Dualarımıza eşlik edebilirsin cnm senide alırım sıraya ...Allah kabul etsin

Evet ya çok beğeniyorum bu tarz modern giyinen bayanları bende.İnşAllah bende katılırım bu kervana..her isteyen niyetlenende inş.

aminnnnnnnnnn .Canım kaçıncı aydı .

Amannn inşallah düşündüğüm şeydir bebeğin seninle olmaya çalışıyordur diğer alternatifte gaz sancısı olabilir,regl için erken karın ağrısı.Ayaklarını karnını sıcak tur

Ben hiç o tarafa yormamıştım ama olur mu olur yaneee Hadi inşallahhhhh

canım yaptır bütün tetkiklerini yeniden bence sebepsiz infertilite de çok görülen bir durum bu arada o yüzden çok takılmamaya çalışmalısın nedene bence

mutlaka İstanbullll derim ben...memorial-bahçeci meselaaa

kesinlikle katılıyorum ablama kesinlikle istanbulllll

asbelovecumm RABBİM inşallah size bisürü melek gönderir o meleklerle derde derman verir, bu dermanlarda size bebişler getirir tez zamanda İNŞAALLAH..

Ay ağzından bal damlıyor ballllll aminnnn canım aminnnnnnnnn hepimize tez zamanda inşallahhhhhhh

Canım bak ne güzel oldu tanışmış oluyoruz böylece:)) Dualarımıza eşlik edebilirsin cnm senide alırım sıraya ...Allah kabul etsin

evet memnun oldum bu arada dua nasıl okuyorsunuz sistemi pek anlamadım sadece ayetel kürsi sanırım her günmü haftadamı

kızlar bisey sorucam ..
calısmadan hemen sonra aşırı bir üsüme geldi mi hiç sizlere, ve ondan sonra belirti gibi seyler yaşadınız mı ?

kızlar bisey sorucam ..
calısmadan hemen sonra aşırı bir üsüme geldi mi hiç sizlere, ve ondan sonra belirti gibi seyler yaşadınız mı ?

valla bildiğim kadarıyla canım çalışmadan hemen sonra döllenme geçekleşmiyor tüplerden yumurtaya ulaşma süreci var bi de
ben hiç yaşamadım açıkçası

Canım arkadaşlar için 50'şer tane dua alayım ben.

evet memnun oldum bu arada dua nasıl okuyorsunuz sistemi pek anlamadım sadece ayetel kürsi sanırım her günmü haftadamı

Hoşgeldin canım.
Sıraya göre okuyoruz,kimin sırasıysa ona okunuyor.
1001 Ayetel Kürsiyi kim ne kadar okuyacaksa söyleyip okuyor.
Bazen bir günde bitiyor bazen de birkaç gün sürüyor.

kızlarr bir göz attım çıkıyorum

umutçuğum canım benim ne desem boş ve seni tatmin etmeyecek bliyorum ama herzaman dualarımdasın mevlam en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.

rainbow canım tunik benimde çok hoşuma gitti

ben kaçar birazdan çıkacağım.akşama moralim iyi olursa gelirim iyi olmazsa zaman gösterir

öpüldünüz hepinizz

valla bildiğim kadarıyla canım çalışmadan hemen sonra döllenme geçekleşmiyor tüplerden yumurtaya ulaşma süreci var bi de
ben hiç yaşamadım açıkçası

Hayır canım hiç böyle birşey yaşamadım ben.

hmm.. ben bi ekim ayın kinde, oldu dediğimde..
bide bu ayda öyle birsey yaşadıydım..
artık neydi bilmiyorum

çok güzel haberlerle geleceksin inşAllah.Bende çok öptümmmmmmmmmmm

Güzel haberlerini bekliyoruz.

işten canım iştennnnnnn sadece böyle herşey üst üste geldi hepsi şimdi sakinledim ancak ama acaip gerildim canım yaaa
sen nasılsınnnn

camı aç canım şööle derin nefes al güneşe bak bi bardak çay iç gülümse çok şükür canım benimm daha iyiyim.. bende cok yorgunum ama gecen aydan iyiyim şimdilik,önümüzdeki 1 haftayı şimdiden düşünmemeyi seçiorum bebiş meselesini de attım kafamdan daha rahatım, yani korunmuyoruz ama, nasılsa olmaz die düşünüyorum.. tekrar afakanlar basıncada doktora gidicem,ha bu arada kocişin vitaminlerini de eksık etmıorum.. ayrıca 2 kilo verdim 1ini geri aldım :) bööle canım.. her zamankinden farklı bi ruh halindeyim ve hoşuma gidio bu durum,daha keyfime düştüm.. belki de gevşeme durumunu yaşıorum ohhh

Muhat

reann:200

rimel84:20

RainbowColors:41

oz_lem:100

savas5482:75

gamyoncu:20

asbelove:100

yehan:70

8scorpions:25

nese77:50

kabilarda:50

Toplam:250

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

esenglvedat

Kalan:250

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Kardelen03

WelFalt:100

Toplam:250

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

işten canım iştennnnnnn sadece böyle herşey üst üste geldi hepsi şimdi sakinledim ancak ama acaip gerildim canım yaaa
sen nasılsınnnn

Canım dönem dönem hepimize geliyor o gelenler:) Konuşup bölüşecez dertleri tek çözüm bu.Seviyorum seniiii

Rimelcimmm canımmm ohhhhhhhhhhhhh maaşAllahhhhhhhhhhhhh :118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…