- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.281
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar
canım resimdeki tuniği hangi siteden buldun? ben de kapalıyım ve boyum 1.80. yani kıyafet bulma sıkıntısı yaşıyorum. modelde kolları uzun göründü de:)
sanırım karıştırdım karıştırmasam şaşardım zaten vardır bundada bir hayır yazılarınızı biraz okudum topik hoşuma gitti seviyeli bende aranıza katılmak isterim dualarda bulunmak isterim bana düşen dua varsa alabilirim ve benide eklerseniz sevinirim yarın rahim filmi çektircem inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize
ablacımm bu tarz cok güzel ve modern,dün metroda iki bayan gördüm,biri toprak tonlarında ve siyah baş örtüsüyle kombinlemişti bu tarz.. içimden ben kapansam bööle kapanırım dedim..ALLAHIM kabul etsin şimdiden..
selam hanımlar gene günüm gecikti gene hamileyim sandım gene negatif çıktı.
sıpa ne nazlanıp duruyosa sanki
geçenlerde tv de bişi dinledim yabancı bi sanatçının bebeği olmuyormuş, kadın artık rahat rahat korunmadan ilişkiye giriyormuş.
bir gün sevgilisiyle merdivenlerde ilişkiye girmiş ve hamile kalmış.
rabbim yollayacak hepimize ama zamanı var. inşaallah uzun zaman bekletip isyan ettirmizi nasip etmez rabbim.
Amannn inşallah düşündüğüm şeydir bebeğin seninle olmaya çalışıyordurdiğer alternatifte gaz sancısı olabilir,regl için erken karın ağrısı.Ayaklarını karnını sıcak tur
saol cnm.. zamanında çok doktara gidildi de, ondan artık tüp bebeklerden sonra benim yıkımlarımı gördükçe, dktara gitmeyi ondan istemiyo..ama bu böyle de nereye kadar
geçen günlerde TRT2 nin haberlerinde , tüp bebekte adı altında daha basit bi yöntemle hamile kalınma yöntemini anlatıyordu..
ve bikaç gün üstüne onu dedi esim..öle bi yöntem çıkmıs diye..tam da o sıra kaynanam bisey anlatayı,o biz esimle dikkat kesilmisiz tv ye, o hala anlatacam diye uğrasıyo, arada parazit yapmasa tam anlayacaktım ne yöntemi olduğunu
tabiki yıllar geçtikeç yeni yöntemler varda, iste doktorlar niye bunu bilemiyolar, ve bizleri deneme tahtasına döndürüyolar..
onu yap, yok bunu yap .. yok.. niye doğru tesbiti bulamıyolar??? ben ona üzülüyorum.. :85:
artık olmadı bunun yolunda iyice bir arastırıp, yeni yılda doğru dürüst bi tedavi uygulansın istiyorum..
öle onu duy yap , bunu duy yap.. kendi kendine olucak is değil benim ki..
ha olsaydı... mucizenin ötesinde bir mucize olurdu diye düsnüyorum.
mutlaka İstanbullll derim ben...memorial-bahçeci meselaaa
asbelovecumm RABBİM inşallah size bisürü melek gönderir o meleklerle derde derman verir, bu dermanlarda size bebişler getirir tez zamanda İNŞAALLAH..
kızlar bisey sorucam ..
calısmadan hemen sonra aşırı bir üsüme geldi mi hiç sizlere, ve ondan sonra belirti gibi seyler yaşadınız mı ?
Muhat
reann:200
rimel84:20
RainbowColors:41
oz_lem:100
savas5482:75
gamyoncu:20
asbelove:100
yehan:70
8scorpions:25
nese77:50
Toplam:300
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
esenglvedat
Kalan:300
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Kardelen03
WelFalt:100
Toplam:300
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
kızlar bisey sorucam ..
calısmadan hemen sonra aşırı bir üsüme geldi mi hiç sizlere, ve ondan sonra belirti gibi seyler yaşadınız mı ?
evet memnun oldum bu arada dua nasıl okuyorsunuz sistemi pek anlamadım sadece ayetel kürsi sanırım her günmü haftadamı
valla bildiğim kadarıyla canım çalışmadan hemen sonra döllenme geçekleşmiyor tüplerden yumurtaya ulaşma süreci var bi de
ben hiç yaşamadım açıkçası
Hayır canım hiç böyle birşey yaşamadım ben.
kızlarr bir göz attım çıkıyorum
umutçuğum canım benim ne desem boş ve seni tatmin etmeyecek bliyorum ama herzaman dualarımdasın mevlam en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.
rainbow canım tunik benimde çok hoşuma gitti
ben kaçar birazdan çıkacağım.akşama moralim iyi olursa gelirim iyi olmazsazaman gösterir
öpüldünüz hepinizz
kızlarr bir göz attım çıkıyorum
umutçuğum canım benim ne desem boş ve seni tatmin etmeyecek bliyorum ama herzaman dualarımdasın mevlam en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.
rainbow canım tunik benimde çok hoşuma gitti
ben kaçar birazdan çıkacağım.akşama moralim iyi olursa gelirim iyi olmazsazaman gösterir
öpüldünüz hepinizz
ablammmmm canım sıkılıooooo
nedennnn canım benimmm.. işten mi ? diğer işten mi? noolur sıkılmaaaa
işten canım iştennnnnnn sadece böyle herşey üst üste geldi hepsi şimdi sakinledim ancak ama acaip gerildim canım yaaa
sen nasılsınnnn
işten canım iştennnnnnn sadece böyle herşey üst üste geldi hepsi şimdi sakinledim ancak ama acaip gerildim canım yaaa
sen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?