RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herşeyin hayırlısı olsn sevdemm senin durumunu bende yaşadım Rabbim sabır versinn herşeyde vardır bir hayır gönlünü ferah tut

Benim bazen aynı oluyor hiç bir belirti yokken birden bire geliveriyor kırmızılar stres en köt şey bizim durumumuzda biliyorsun o yüzden sakin ol lütfen tatlımmm

Canım kıyamammm ne desem seni avutmayacak biliyorum ama Rabbim bilir verir bazı şeyleri şimdi sana sabretmek düşüyor Rabbim sabrını da verecek inşallahhhhh

hadi yaaaaaaa cidden miiiii aaay canım çok üzüldüm şu an gerçekten senin adına..binevi benzerini ben yaşadığım için ordan biliyorum kesin sonuç mu bu?

Evt canım malesf kesin sonuç bu (( progestanı kes dedi doktor kanamayla atacakmışım (( Bütün hevesim, sevincim ne varsa gitti morelim altüst (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((14:

sevdoşum ya çok geçmiş olsun canım ne dicem şaşırdım ya şok oldum.Allah'ın takdiri canım çok zor ama Rabbim sana dayanma gücü versin yüzünü güldürsün en yakın zamanda şuan nasılsın canım iyimisin peki

Evt canım malesf kesin sonuç bu (( progestanı kes dedi doktor kanamayla atacakmışım (( Bütün hevesim, sevincim ne varsa gitti morelim altüst (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((14:

12 haftalıktan önce oluşan düşüklerde neden belirtemiyor doktorlar,ama sağlıklı olan bu inanın diyorlar..çünkü bebeklerin sağlıksız olma,vücudun kabul etmeme durumu oluyormuş..üzülcek bişey yok deniyor.banada benzer bi durum olmuştu çünkü,ordan biliyorum.ne kadar üzülme desek şu an boşa tabiki ama sağlam durmaya çalış..şöyle düşün,en azından hamile kalabiliyosun

Evt canım sabretmekden başka seçenek yok ( Sağlıksız gebelikleri vücut bu şekilde atıyomuş daha başındayken. Birde bu gibi şeyler herkezde sık yaşanır oldu. Doktor biçok şey sebep olabilir dedi. Çok fazla radyasyona maruz kalıyoruz onun bile zararı olur dedi. Daha biçok etken var. Kısmet böyleymiş napalım. Ama insanın sevincinin kursağında kalması çok zormuş çok üzgünüm

Allah razı olsun canım. İnşallah hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum (((( Şuan morelman çökkünlük var ve kaç gündür olan halsizliğim devam ediyor. Zaten düşük tehlikem vardı lekelenme oluyordu. Progestan alıyordum şimdi onu kesicem ve muhtemelen kanamam olucak kanamayla atacağım doktorumun söylediğine göre (((

kızlaaarrr merhabaaa

benim bugün Bat ama adet olmadım hiç bir belirtim yok çok stresliyim, sabah dayanamadım test yaptım yine koca tek çizgi

hayır adetlerim 4 aydır düzenliydi yine mi düzensizleşecek
Acele etme tatlımm.bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler demişler.yarını da atlat yeniden test yaparsın.ovu testt kacıncı gün alarm verdiydi

Sevdemm cnm çok üzüldüm.ne desem yüreğine su serpemem biliyorum.ama beterin beteri var kuzum.şükür ki hamile kalabiliyorsun.sağlıkla yeniden hamile kalıp bebişini kucağına alacaksın inşallah.
Daha ilerleyen aylarda bunu yaşamak çok daha zor olabilirdi.Rabbim sana ve eşine yeniden bebek sevinci yaşatsın.ve sağlıkla kucağınıza almayı nasibetsin

Amin canım inşallah. Allahımdan hayırlısı. Elden bişey gelmiyor şu durumda kelimeler yetersiz kalıyor malesef. Allahım kimseye yaşatmasın isteyen herkeze versin. Öğrendiğimden beri yediğime içtiğimede öyle dikkat ediyordum ki

Canım benim çok zor tahmin edebiliyorummm ama nolur bırakma kendini olacak Rabbimin izniyle bu sefer sizin için hayırlı değilmiş birazcık kafanı dağıtacak şeyler yap istersen çünkü düşündükçe daha kötü olursun canım benim

Canım Rabbim yardımcın olsun kolayca atlatmanı dilerim sağlığına kavuş hemencik inş.canım benim

Evt canım sağlıksızsa vücut onu atıyormuş. Daha büyük olup düşseydi dahada üzücü olurdu mutlaka. Allahım yine nasip eder inşallah bana ve isteyen herkeze Aminnnn

Evt canım sağlıksızsa vücut onu atıyormuş. Daha büyük olup düşseydi dahada üzücü olurdu mutlaka. Allahım yine nasip eder inşallah bana ve isteyen herkeze Aminnnn

evet tatlım aynen öyleeee.. doktor bana da demişti, cinsiyetini öğrenseydin ya da ultrasonda daha net görseydin o zaman daha kötü olurdu dedi.. hiç üzülcek bişey yok, emin ol dedi.. düşükten sonraki hamileliklerde şans %100'e yakınmış ayrıca, sıkma canını güzelim

sevdeeeeeeemm ne diyeceğimi bilemiyorum

Canım çok üzüldüm..bazen kelimeler anlamsız kalıyor öyle hissettim...sadece üzüntünü paylaşıyorum....

hayırlısı buymuş demekten başka çare kalmıyor malesefki.görünce çok üzüldüm allah en kısa zamanda tekrar yaşamayı nasip etsin hamişliği.

kızlar son zamanlarda ne kadar çok sıkıntı çıkıyor gebeliklerde.eşimede dedim hatta hep yediklerimizden diyor oda.hamile kalmaya bile korkar oldum

sevdemmm ne diyecegimi bilemiyorummm...allah sana sabir versin,,en yakin zamandaa hayirli haberlerini alacagiz ins...sagligin yerinde olsun..allahim ne zaman verecegini bilir...optum seni bitanem...

Sevdemm canımm ALLAH'ın takdiri böyleymiş, ondan gelen herşey kabulümüz.. Çok üzülürsün, yanarsın ama geçecek elbette. ALLAH sana tez zamanda bir bebek verir ve bu sayede acın biraz da olsa hafifler umarım..

Gerçekten çok üzüldüm, hakkında en hayırlısını diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…