RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hoşgeldin savas:)oh maşallah keseyi go
rmussunuz.bende geçen hafta dr.a gittiğimde 5+4 tüm.cuma gene gitcez bakalım ne dicek.seni bidaha nezaman cagirdi dr.un?

canım ben kendi dr.uma sıra bulamadım başka bir dr.a gittim bu sefer.sırf keseyi meraktan dayanamadım.2-3 hafta sonra gelirsin kalp atışlarına bakarız dedi.ondan sonra ayda bir gelirsin falan dedi

canım hayırlı haberlerle dön inş. mevlam yanında olsun dualarımız seninle

bizi habersiz bırakma

kızlaaarrr merhabaaa

benim bugün Bat ama adet olmadım hiç bir belirtim yok çok stresliyim, sabah dayanamadım test yaptım yine koca tek çizgi

hayır adetlerim 4 aydır düzenliydi yine mi düzensizleşecek

kızlaaarrr merhabaaa

benim bugün Bat ama adet olmadım hiç bir belirtim yok çok stresliyim, sabah dayanamadım test yaptım yine koca tek çizgi

habibtemmm cok erken yapmisssin amaaa idrarda cikmasi icin 1 hafta 10 gun beklemen gerek dogru sonucu gorebilmen icin...bir kac gun gecsin sen kan testi yap..ins guzel haberlerle gelirsin canimm

kızlaaarrr merhabaaa

geç döllenme vs gibi bişey olmuşta olabilir,buda bi ihtimal yani.. hemen olumsuzluğa kapılma,az daha bekle bence

sevdemmm ins hayirli haberlerle gelirsinnnn canim...icini ferah tut kan testin ins yukselmistir...dualarim seninle...

kızlaaarrr merhabaaa

canım senin ki 28 değilmiydi:44::44::44: birkeç gün geçsin yine yap bence:26::26::26: birde akıntın devam ediyor mu:44::44::44:

ben bu dr.ları anlamıyorum yaa birşey nezaman olacaksa ozaman arayın deyin bari.insanları strese sokup duruyorlar.

inş.hayırlı haberler alırsın canım.

kızlaaarrr merhabaaa

Datlummm bi sakin belki bebiş geliodur testte çıkmamıştır henüz bat tarihinde çıkmayabiliyor ve 1-2gün oynayabilir bende oynar bazen panik yapma sakin ol ki gelsin kırmızılar gelecekse

ben bu dr.ları anlamıyorum yaa birşey nezaman olacaksa ozaman arayın deyin bari.insanları strese sokup duruyorlar.

inş.hayırlı haberler alırsın canım.

Evet tatlım yaaa meğerde 30günle 45gün arası çıkıyormuş sinir oldummm zaten elim zar zor gitti telefona ne eziyetler çekerek aradım inşallah p.tesi çıkar da rahatlarız canım inşallahhhh sağolasın

habibtemmm cok erken yapmisssin amaaa idrarda cikmasi icin 1 hafta 10 gun beklemen gerek dogru sonucu gorebilmen icin...bir kac gun gecsin sen kan testi yap..ins guzel haberlerle gelirsin canimm

geç döllenme vs gibi bişey olmuşta olabilir,buda bi ihtimal yani.. hemen olumsuzluğa kapılma,az daha bekle bence

canım senin ki 28 değilmiydi:44::44::44: birkeç gün geçsin yine yap bence:26::26::26: birde akıntın devam ediyor mu:44::44::44:

anam bugün 27siymiş:44: valla ben 28 sanıyorum

özlem biraz daha bekle canım inş. bebeğin sana oyun oynuyordur

Datlummm bi sakin belki bebiş geliodur testte çıkmamıştır henüz bat tarihinde çıkmayabiliyor ve 1-2gün oynayabilir bende oynar bazen panik yapma sakin ol ki gelsin kırmızılar gelecekse

kızlar hamile olduğumu hiç düşünmüyorum zaten...ama bakın benim bat'a 10 gün kala adet belirtilerim aşırı derecede olurdu yani göğüslerim davul gibi olur ağırır vs. ama şuanda bırak gebelik belirtisini adet belirtisinden tık yok

Kızlar herşey bitti hamişlik yalan oldu kan testimin sonucu 235.2 çıktı normalde 1500 lerde çıkması gerekiyordu embriyo gelişmemiş sevincim kursağımda kaldı (((((((((((( Hayırlısı buymuş demekki ama morelim altüst oldu şaka gibi yani (((((((((((((((

hadi yaaaaaaa cidden miiiii aaay canım çok üzüldüm şu an gerçekten senin adına..binevi benzerini ben yaşadığım için ordan biliyorum kesin sonuç mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…