- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.361
sonucu yaz olur mu canım merakta bırakma bizi
Tabii canım Allahın izniyle öğreniyim paylaşacağım sizlerlede tabiki inşallah güzel haberlerle gelirim
Hoşgeldin savas:)oh maşallah keseyi go
rmussunuz.bende geçen hafta dr.a gittiğimde 5+4 tüm.cuma gene gitcez bakalım ne dicek.seni bidaha nezaman cagirdi dr.un?
Kızlarrrrrrrr doktordan geliyorum(( doktorum gebelik kesesi olması gerekenden küçük görünüyor dedi. Tekrar kan testi yaptırmamı istedi kan verdim sonuç çıkacak 1-2 saate kadar. Eğer beta hcg yükselmişse sıkıntı yok ama düşükse sağlıksız gebelik oldugu anlamı taşırmış. Dualarınızı eksik etmeyin çok canım sıkıldı (( Daha henüz belli olmasada içimde korku var.
kızlaaarrr merhabaaa
benim bugün Bat ama adet olmadım hiç bir belirtim yok çok stresliyim, sabah dayanamadım test yaptım yine koca tek çizgi
hayır adetlerim 4 aydır düzenliydi yine mi düzensizleşecek
kızlaaarrr merhabaaa
benim bugün Bat ama adet olmadım hiç bir belirtim yok çok stresliyim, sabah dayanamadım test yaptım yine koca tek çizgi
asbelove nbr canım sonuçlarınız çıkmadı galiba değil mi
kızlaaarrr merhabaaa
Sağol canım çok şükür keseyi görmüşsünnn maaşallah böyle sırayla güzel haberler verirsin inşallah
Bizim sonuçlar çıkmadı daha tatlım maalesef p.tesi arayın dediler aradım dün ama şimdi p.tesiyi bekliyoruz inşallahh
kızlaaarrr merhabaaa
ben bu dr.ları anlamıyorum yaa birşey nezaman olacaksa ozaman arayın deyin bari.insanları strese sokup duruyorlar.
inş.hayırlı haberler alırsın canım.
habibtemmm cok erken yapmisssin amaaa idrarda cikmasi icin 1 hafta 10 gun beklemen gerek dogru sonucu gorebilmen icin...bir kac gun gecsin sen kan testi yap..ins guzel haberlerle gelirsin canimm
geç döllenme vs gibi bişey olmuşta olabilir,buda bi ihtimal yani.. hemen olumsuzluğa kapılma,az daha bekle bence
canım senin ki 28 değilmiydi:44::44::44: birkeç gün geçsin yine yap bence:26::26::26: birde akıntın devam ediyor mu:44::44::44:
özlem biraz daha bekle canım inş. bebeğin sana oyun oynuyordur
Datlummm bi sakin belki bebiş geliodur testte çıkmamıştır henüz bat tarihinde çıkmayabiliyor ve 1-2gün oynayabilir bende oynar bazen panik yapma sakin ol ki gelsin kırmızılar gelecekse
gamyoncu kuzum evet afedersin ama sarı sarı çok fazla akıntım var 3-5 gündürsenin?
Kızlar herşey bitti hamişlik yalan oldu kan testimin sonucu 235.2 çıktı normalde 1500 lerde çıkması gerekiyordu embriyo gelişmemiş sevincim kursağımda kaldı(((((((((((( Hayırlısı buymuş demekki ama morelim altüst oldu şaka gibi yani (((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?