- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.401
Amin canım inşallah. Allahımdan hayırlısı. Elden bişey gelmiyor şu durumda kelimeler yetersiz kalıyor malesef. Allahım kimseye yaşatmasın isteyen herkeze versin. Öğrendiğimden beri yediğime içtiğimede öyle dikkat ediyordum ki
Evt canım sabretmekden başka seçenek yok( Sağlıksız gebelikleri vücut bu şekilde atıyomuş daha başındayken. Birde bu gibi şeyler herkezde sık yaşanır oldu. Doktor biçok şey sebep olabilir dedi. Çok fazla radyasyona maruz kalıyoruz onun bile zararı olur dedi. Daha biçok etken var. Kısmet böyleymiş napalım. Ama insanın sevincinin kursağında kalması çok zormuş çok üzgünüm
Allah razı olsun canım. İnşallah hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum(((( Şuan morelman çökkünlük var ve kaç gündür olan halsizliğim devam ediyor. Zaten düşük tehlikem vardı lekelenme oluyordu. Progestan alıyordum şimdi onu kesicem ve muhtemelen kanamam olucak kanamayla atacağım doktorumun söylediğine göre (((
Evt canım sağlıksızsa vücut onu atıyormuş. Daha büyük olup düşseydi dahada üzücü olurdu mutlaka. Allahım yine nasip eder inşallah bana ve isteyen herkeze Aminnnn
Kızlar herşey bitti hamişlik yalan oldu kan testimin sonucu 235.2 çıktı normalde 1500 lerde çıkması gerekiyordu embriyo gelişmemiş sevincim kursağımda kaldı(((((((((((( Hayırlısı buymuş demekki ama morelim altüst oldu şaka gibi yani (((((((((((((((
kızlar hadi gelin yaaa azcık muhabbet edelim, bizim topiğimiz bu saatte böyle mi olurdu
allah allah kimsecikler yok neredesinizzzzzzz
geçmişe bakıyomda hiçte öyle değilmiş şimdi kimsecikler yokk
kızlar hadi gelin yaaa azcık muhabbet edelim, bizim topiğimiz bu saatte böyle mi olurdu
Allahım bu ne kııııııııızzzz.Rabbim nazarlardan korusunnnn
benden bu çıkmaz zaten anacım benim bi kademe üstüme melez diyolar zatennn
özommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmscorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:129::129::129::129::129::130::130::130::130::126::126::126::124::124::124::124:
ayyy sizde kedi mi vayyyyyyyyyyyyyyyyBen geldim burdayımm..
Bizim kediyi yıkadıkkk geldimmmm
evet cnmmmsanki yavaş yavaş hareketleniyorrr
oşbulduk beyaaaaakızlar hoşgeldinizzzzzzz
yehan
feryal
scorpi
özlem
hoşgeldinizzzzzzzzzz
yehan
feryal
scorpi
özlem
hoşgeldinizzzzzzzzzz
Kızlar yanlış anlamayın da ben bu resimdeki gibi kız çocuklarının daha minicik bedenlerine böyle oyunlar yapılmasına çok karşıyım, bin bir türlü kıyafetler, saçlar makyajlar ki bariz makyaj yapılmış hiç tasvip etmiyorum..naçizane düşüncelerim bunlar, siz de paylaşıp bunlara pirim vermezseniz sevinirim...nolur yanlış anlamayın ama dayanamıyorum görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?