RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Evt canım sağlıksızsa vücut onu atıyormuş. Daha büyük olup düşseydi dahada üzücü olurdu mutlaka. Allahım yine nasip eder inşallah bana ve isteyen herkeze Aminnnn

ahh canım yaa bu ara benim çevremde deçok var ilk gebeliği bişekilde sonlanan..neden oluyo bilemiyoruz Rabbimin takdiri bu..hayatboyu yaşadığımız sınavlardan biri belki de..beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallahh

Çok üzüldüm canım diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı boyleymis demekki.umarım en kısa zamanda atlatıp yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

allah allah kimsecikler yok neredesinizzzzzzz

geçmişe bakıyomda hiçte öyle değilmiş şimdi kimsecikler yokk

kızlar hadi gelin yaaa azcık muhabbet edelim, bizim topiğimiz bu saatte böyle mi olurdu

şeyy ödevim vardı örtmenimmmmovu test hala silik ama olsun çalış scopi çalışşş
kızlar ya bugün işten eve yürürken çok tatlı bir kız çocuğu gördüm..Allah anasına babasına bağışlasın öncelikle..
1.5 yaşlarında.böyle moda olan pofuduk montlardan var üstünde..altında kırmızı tayt ve siyah balıkçı çizme..
bi an dedim ki ''Allahım benim de olacak mı?''ağlamaklı oldum hatta karanlık sokakta ağladım.ve ''Allahım bana da nasibet arkadaşlarıma da nasibet ''derkenn hoca Allahu ekber dedi ve yatsı ezanı okunduu
hani derler ya amin melekleri acaba o an beni duydularmıçok duygulandım yaa ben hayatımda ilk defa böyle içerledim yaniii
sakın yanlış anlamayın daha şurda 6. denememiz.içerlemem ondan değil..ben evlendiğimden beri bebek hayalindeyim ama Rabbim düşünecek zaman vermedi bana..canıma can vereceğine canımdan can aldı..hep içime attım yıllardır herkese istemiyorum zamanı değil dedim ama kendime bile polyyanna oynadım sanırım

Son düzenleme:
scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:129::129::129::129::129::130::130::130::130::126::126::126::124::124::124::124:
özommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben geldim burdayımm..
Bizim kediyi yıkadıkkk geldimmmm
ayyy sizde kedi mi vayyyyyyyyyyyyyyyybende istiyommm hatta eşim heran kapıp sokaktan bi tane getirebilir ama ikna ettim..ilerde çalışmayayım söz alıcaz eve bi, miniş
sanki yavaş yavaş hareketleniyorrr
evet cnmmm
kızlar hoşgeldinizzzzzzz
oşbulduk beyaaaaa

Kızlar yanlış anlamayın da ben bu resimdeki gibi kız çocuklarının daha minicik bedenlerine böyle oyunlar yapılmasına çok karşıyım, bin bir türlü kıyafetler, saçlar makyajlar ki bariz makyaj yapılmış hiç tasvip etmiyorum..naçizane düşüncelerim bunlar, siz de paylaşıp bunlara pirim vermezseniz sevinirim...nolur yanlış anlamayın ama dayanamıyorum görünce

bende baktım şimdi vallahaa makyajlııı
aileler para kazanıyo sanırım çocuk manken mi acepp:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…