- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.341
Mrb,iyiz canım sen nasılsın?annenlerde gelmiş gözünaydın.
Hatim okuması nasıl olacak banada aciklarmisiniz?
canolar ben geldiiiiimmm
bugün arkaaaşımla antalya turu yaptık, aktara gittik keçiboynuzu ve incir aldım kilo kilo, malum bat yaklaşıyor adetin 2. günü içmeye başlayacam..Yalnız bat yarın ama ben de hiiiiiiiiççç belirti yok
ayrıca aktardan çok güzel bitkisel sabunlar aldım, peeling yapmak için ürünler felan, pazara da gittik..ayyy çok uykuluyum üsten üstten anlatıyorum...yani kısaca bundan sonra hep böyle doğal ürünler kullancam
bu arada bu gece yine migren gecemdi saatlerce ışık kapalı yarı baygındım
ben kaçıyom kızlar dayanamayacam valla
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.
Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn
Cüz:30
RainbowColors:22-23.cüz
Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesajda atın bana olur mu
rainbow 1ve2.cuzleri ben aliykrum cnm sira ile gideyim
kızlar hepinize günaydın nasılsınız
ablacım bende o kadar çok fazla bilmiyorumve çevremde okutacağım hiç kimse yok
lütfen kusura bakmayın kızlar katılamyacağım için çok üzgünüm
Rabbim dualarımızı kabul etsinn
Aminnn şekercimmmmmm bende yeni yeni öğreniyorum okuyabilir miyim acaba diye tereddütteyimmm valla:18::18:
ben bir ara gidiyordum tam öğrenmiştim okullar açıldı
yasine yeni geçmiştim daha sonra hem oku hem yaz tatili çalış ona fırsatım olmadı
daha sonra evlilik şimdi öğreneceğim bir yer arıyorum inşallah bizde öğreniriz
Kızlarrrrrrrr doktordan geliyorum(( doktorum gebelik kesesi olması gerekenden küçük görünüyor dedi. Tekrar kan testi yaptırmamı istedi kan verdim sonuç çıkacak 1-2 saate kadar. Eğer beta hcg yükselmişse sıkıntı yok ama düşükse sağlıksız gebelik oldugu anlamı taşırmış. Dualarınızı eksik etmeyin çok canım sıkıldı (( Daha henüz belli olmasada içimde korku var.
Allahım yardımcın olsun inş cnm.. şimdi sana o 1-2 saat geçmezcanını sıkmamaya çalış,ne kadar zor olsa da... alacağın haberler dewrin bir oooh çektirir inş sana
Evet canım şuan merakla sonucu bekliyorum. Allahım hayırlısını versin. Çok umutlu gitmiştim doktorada. İnşallah sevincim yarım kalmaz((((((
hemen olumsuzluğu düşünme..belki gözden kaçmış olan ufacık bi detay vardır,önemli bile değildir..dur bakalım kan testi bi çıksın..
Kızlarrrrrrrr doktordan geliyorum(( doktorum gebelik kesesi olması gerekenden küçük görünüyor dedi. Tekrar kan testi yaptırmamı istedi kan verdim sonuç çıkacak 1-2 saate kadar. Eğer beta hcg yükselmişse sıkıntı yok ama düşükse sağlıksız gebelik oldugu anlamı taşırmış. Dualarınızı eksik etmeyin çok canım sıkıldı (( Daha henüz belli olmasada içimde korku var.
İnşallah iyi olur canım ister istemez olumsuzluklar geliyo aklıma. Bi sevinçle gitmiştim oysa. Doktorum birde geç döllenme olmuş olabilir o yüzdende kese küçük görünebilir dedi. Yada sağlıksız bir gebelikde olabilir dedi. Allahtan hakkımda hayırlısı olsun.
ayy inşallah değerin yüksek çıkar canımm strese girme olur mu?dualarımız seninlee
Allah razı olsun canım inşallah yüksek çıkar sabırsızlıkla bekliyorum
yaniii.. sonuçta söylediği herşey bi ihtimal şu an.. seni her türlü olayıon sonucuna hazırlamış sanırım birazda..
hayırlısı olsun canım,azcık sakin beklemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?