RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yavrucanlar ben kaçıyom yavaştan yavaştan sefiyom sizi ablam bu gece gelecekti ama neden gelmedi ki:44: neyse hadi öptüm sizi iyi geceler

Aminn Allahım kimseye yaşatmasın canım. Heralde yaşam koşullarından oluyor canım yediğimiz içtiğimiz herşey yapay soluduğumuz havada bile gözle göremediğimiz nice mikroplar var. Sürekli radyasyona maruz kalıyoruz. Doktorda söyledi birçok şey etken olabilir dedi. Bu yaşadığımdan Şunu anladımki test yapıp hamile oldugunu gördüğüne hemen sevinmemek gerekiyormuş. Tam netleştikten sonra sevinmek lazımmış.

Evt canım herşeyin hayırlısı. Tabiki umudumu yitirmeyeceğim ama bir tuhaf oluyor insan sabah doktora ne umutla gidiyosun eve nasıl dönüyosun. Neyse sağlık olsun rabbim herkeze hayırlısından versin inşallah canım

Çok üzüldüm canım diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı boyleymis demekki.umarım en kısa zamanda atlatıp yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Amin canım inşallah. Bende çok üzgünüm çünkü annelik moduna giripte birden bire hani sanki güzel bir rüya görürsünde en güzel yerinde uyanırsın ya onun gibi bişey oldu benimkisi. Herşeyin hayırlısı olsun asla isyan etmiyorum Allahım en doğrusunu bilir. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

sevdeeeeeeemm ne diyeceğimi bilemiyorum

Benim içinde öyle canım kelimeler o kadar yetersizki ((( Meleğimin benimle olacağına o kadar emindim ki bazen korksamda senin sevdoşum rahat ol bebeğin seninle sözlerin beni öyle rahatlatıyorduki. Sevincim yarım kaldı ama inanıyorumki Allahım bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar inşallah hepimize hayırlı kapılar açsın İNŞALLAH

Canım çok üzüldüm..bazen kelimeler anlamsız kalıyor öyle hissettim...sadece üzüntünü paylaşıyorum....

Sağolasın canım eksik olma. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

QUOTE=savas5482;27994986]Sevdemm canim ne diyecegimi bilemiyorum inanki.mevlam icindeki yanginibtez zamanda sondursun.

İnan insan diyecek.bisey bulamiyor[/QUOTE]

İnşallah canım benim. inşallah sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Allahım kimseye yaşatmasın.

Amin canım inşallah. Evt malesef sağlıksız yaşam koşulları sebep oluyor canım. Zaten testte çift çizgiyi görmekle bitmiyorki esas stres ondan sonra başlıyomuş. Diğer hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Bizlerede Allahım hayırlısını nasip etsin

Allah razı olsun yehancığım bende çok üzgünüm ((( o kadar inanmıştım o kadar ümitliydimki , evet Allahın takdiri canım. İnşallah rabbim yine nasip etsin. Ama tam netleşmeden çok sevinmemek gerektiğini anladım Aminnn hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah sen bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

sevdemmm ne diyecegimi bilemiyorummm...allah sana sabir versin,,en yakin zamandaa hayirli haberlerini alacagiz ins...sagligin yerinde olsun..allahim ne zaman verecegini bilir...optum seni bitanem...

Amin canım inşallah hakkımda hayırlısı olsun. Allahım hepimize hayırlısından nasip etsin inşallah. Sabredip bekleyeceğiz artık demekki vakti zamanı değilmiş canım. İnşallah önümüzdeki sene hepimize güzelliğiyle bereketiyle gelir. Hayırlı evlatlarımız olur inşallah. Yeni yılda yeni umutlar olacak inşallah. Bende seni öptüm canım benim.

rainbow nerelerdesin canım yaa

şu hatim olayını bir netleştirseydik.kim ne okuyacak diye

şimdi 1.cüzü muhat arkadaşımız ile görüştük o okumak istiyor.

1.cüz muhat
2.cüz savas5482
3.cüz kabilarda
4.cüz kabilarda

benim daha önceden okunmuş bir kaç cüzüm var onlarda buraya katacağım destek olur.
5,6,7,8ve 9.cüzleri ben daha önce (3-4 aydır okumaya çalışıyordum) bitirdim ben onlarıda buaraya al
10.cüzuda ben alacağım.

böylelikle ilk 10 cüz tamamlandı

22-23.cüzlarda rainbowda

Sevdemm hayırlısı olsun canım.
İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.

sevdemm cnm cok üzüldum Allah hayırlısıyla saglıklı evlatlar nasıp eder ınş....

kızlarr ne yapıyorsunuzzz kımsecıkler yok mu?

,Merhaba canım, konuları tam okumadım ama sanırım sonlanan bir gebelik söz konusu. üzülme derim. Ben de yaşadım aynı şeyi. İnsan bu duruma çabuk alışıyor.

Ben ne mi öğrendim ? Gebe kalırsam, aslaa ama asla kimseye söylememem gerektiği. Sadece eşim ve ben.

Bazı şeyler kesinleşince haber vermek, ve de haberdar etmek gerekir. İlk 3-4 ay gerçekten riskli dönemler.

Geçenlerde bir arkadaşım aradı. Kendisi 4 düşük yapmış biriydi. Ne ben de de o bebek konusuna pek girmezdik üzülmeyelim diye.

Aradığında doğuma 14 günü kaldığını öğrendim. Çok sevindim ! Kaldı ki, anne olacağına dair umutları tükenmek üzereydi.

Bana şunu söyledi: " Reinedelamour, hala bebeğime giysi ve eşya almadım. İnanırmısın, almadım ! 8-9 ayım korkuyla geçti. Bebeğim hele bir doğsun, ancak ondan sonra alacağım dedi.."

Allahtan herşeyin hayırlısını dilemek lazım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…