- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.441
ahh canım yaa bu ara benim çevremde deçok var ilk gebeliği bişekilde sonlanan..neden oluyo bilemiyoruz Rabbimin takdiri bu..hayatboyu yaşadığımız sınavlardan biri belki de..beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallahh
Canım benim çok zor tahmin edebiliyorummm ama nolur bırakma kendini olacak Rabbimin izniyle bu sefer sizin için hayırlı değilmiş birazcık kafanı dağıtacak şeyler yap istersen çünkü düşündükçe daha kötü olursun canım benim
Çok üzüldüm canım diyecek birşey bulamıyorum.hayırlısı boyleymis demekki.umarım en kısa zamanda atlatıp yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
sevdeeeeeeemm ne diyeceğimi bilemiyorum
Canım çok üzüldüm..bazen kelimeler anlamsız kalıyor öyle hissettim...sadece üzüntünü paylaşıyorum....
hayırlısı buymuş demekten başka çare kalmıyor malesefki.görünce çok üzüldüm allah en kısa zamanda tekrar yaşamayı nasip etsin hamişliği.
kızlar son zamanlarda ne kadar çok sıkıntı çıkıyor gebeliklerde.eşimede dedim hatta hep yediklerimizden diyor oda.hamile kalmaya bile korkar oldum
Sevdemm canımm ALLAH'ın takdiri böyleymiş, ondan gelen herşey kabulümüz.. Çok üzülürsün, yanarsın ama geçecek elbette. ALLAH sana tez zamanda bir bebek verir ve bu sayede acın biraz da olsa hafifler umarım..
Gerçekten çok üzüldüm, hakkında en hayırlısını diliyorum..
sevdemmm ne diyecegimi bilemiyorummm...allah sana sabir versin,,en yakin zamandaa hayirli haberlerini alacagiz ins...sagligin yerinde olsun..allahim ne zaman verecegini bilir...optum seni bitanem...
Günaydın hanımlar.
3.ve 4.cüzleri de ben alıyorum canım.
Rainbow sen niye direk 22.-23.cüzleri aldın.:44:
Daha önceki cüzler dağıtılmadı değil mi?
Ben sıraya göre 3-4 dedim ama sıralamada kaçıncı cüz
varsa onu da alabilirim.Arada birşeyler mi kaçırdım ki.:44:
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz
günaydın kızlarrr
herkese hayırlı cumalar
Amin canım inşallah hakkımda hayırlısı olsun. Allahım hepimize hayırlısından nasip etsin inşallah. Sabredip bekleyeceğiz artık demekki vakti zamanı değilmiş canım. İnşallah önümüzdeki sene hepimize güzelliğiyle bereketiyle gelir. Hayırlı evlatlarımız olur inşallah. Yeni yılda yeni umutlar olacak inşallah. Bende seni öptüm canım benim.
Amin canım inşallah. Bende çok üzgünüm çünkü annelik moduna giripte birden bire hani sanki güzel bir rüya görürsünde en güzel yerinde uyanırsın ya onun gibi bişey oldu benimkisi. Herşeyin hayırlısı olsun asla isyan etmiyorum Allahım en doğrusunu bilir. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?