RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Heh şöyle güçlü dirayetli sevdemmm yerim seniii
Gelecek hayırlısıylaaaa Rabbim nasip edecek

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar
sevdemm canım çok üzüldüm yaaa, tabiki sen çok daha fazla üzülmüşsündür, her şeyde bir hayır vardır dicez artık, ama bir an önce toparlanmaya bak canım, düşükten sonra hamiş kalma şansı artıyormuş, önümüzdeki ayları değerlendirirsen yeniden inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın, Rabbim bu mbarek Cuma günü hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Amin

rean cnm saglıkla dogurmayı nasıp etsın Allah..diğeri de kız olsun ama önce saglıklı olsun.. ya kızlar kızlar batıma 9 gun var eğer bebiş varsa şimdiden belırtıler olur mu??.

rean cnm saglıkla dogurmayı nasıp etsın Allah..diğeri de kız olsun ama önce saglıklı olsun.. ya kızlar kızlar batıma 9 gun var eğer bebiş varsa şimdiden belırtıler olur mu??.

sağol canım.evet.sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez.benim olsun yeter: )
belirtilerde zor canım.erken döllenme olduysa olabilir ancak.ne var ki.

sağol canım.evet.sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez.benim olsun yeter: )
belirtilerde zor canım.erken döllenme olduysa olabilir ancak.ne var ki.

cnm belırtım fln yok sadece merak ettım belırtı olur mu dıye umutla beklıyorum bu ay baya çalıştıkta..belırtlıler ne zman ortaya cıkar..

cnm belırtım fln yok sadece merak ettım belırtı olur mu dıye umutla beklıyorum bu ay baya çalıştıkta..belırtlıler ne zman ortaya cıkar..

benim regl dönemime 3-4 gün kala çıkmıştı ortaya.ama takılmamaya çalış belirtilere.düşünmemeye çalış.çünkü adet belirtileriyle birebir aynı.hiç farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…