RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bu arada selamlar,. hayırlı cumalar herkese..
rabbim yüreğinizden geçene kavusturması dileğiyle.. insaAllah..
bu arada hayıt suyu ile ilgili neler diyebilirsiniz ? bnde aldım da, adetim bitince içmeyi düsünyorum.. ama günde ne kadar içeyim sizce ?
topikte arkadas eklemis :

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlardahamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorumdoktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren Allah'ım onlar vesile..

eğer ki burda yazılan gibiyse, ne güzel ... ama arı sütünü geçen ay esim içmisit iki kutu içiniz yazıyordu kutunun üstünde..
bnde smdi bu hayıt suyunu yaparsam, şişenin dibini bulsam mı kii

Son düzenleme:
benim regl dönemime 3-4 gün kala çıkmıştı ortaya.ama takılmamaya çalış belirtilere.düşünmemeye çalış.çünkü adet belirtileriyle birebir aynı.hiç farkı yok.

anladım cnm dogru söyluyorsunnn..cnm bbir rahatsızlıgımdan dolayı kan testı yaptrdım ldh yanı laktat dehidrogenaz diye bir enzim baya yüksek cıkmıstı.ınternetten ararştırdım normal gebelıkte yuksek cıkar dıyordu bır sıtede...ondan kafam karıştı biraz

reancım ne gibi belirtilerin vardı biraz anlatır mısın

canım o ay bende batma vardı fena.yürürken sanki kasığımda bi bilye var o sallanıyor gibi hissederdim.böyle burkulma gibi daha çok.
sanki kasığımda bişeyi biri tutup burkuyor gibi bi his.
ayaklarımda ani ateş basmaları ve ani soğumalar oluyodu.
özellikle geceleri yanardı, üstümdeki örtünün dışına atar ayaklarımı, duvara dayardım hatta soğusun die.
midemde de bi fokurdama, kaynama hissi gibi bişi vardı.

başka nedenlere bağlı olarakta yüksek çıkabilir.düşünmemeye çalış.çok düşününce yolda olan bebek gelmiyor malesef.hayırlısını dile sadece.inşallah beklediğin bi an önce gerçekleşir.

sagol cnmmm hayırlısı artıkkk

cnm çok sevindimm.. insaAllah öteki de süprris olup ikisi birden kucağına gelirr.. Allahım yardımcın olsunn

canım sağolasın.darısı başına inşallah.allah sanada böyle güzel günleri göstersin hayırlısıyla tez zamanda.
evet.biri açmış bacakları yiğidin malı meydanda olur der gibi.ama ötekisi bağdaş kurmuş gibi oturuodu.bişeyini göremedik: )

kızlar şu belirtileri anlatıp soruyoz ya birbirimize. aklıma geldi..
eski nesillere sorsak, ne belirtin vardı anlat desek ..?

-- he nebilim kalmısım öle hiçbisi bilmiyorum der ler...
ama biz sinek uçsa hamileyiz dicek kıvama geldik

o göstermediğine göre nazlı, o da kızdır bencee

reannımm seni gördügüme çokk sevindimm cnmm, çok özlemisim seniii
geçenler de 2hafta oluyor sanırım, burada topikte reannnnnnnnnnnnnnn die az bağırmadım kızz vallabak

sevdemmm.... bu arada geçmis olsun cnm... vardır bunda da bi hayır ..
Rabbim uygun bi vakitte tekrar nasip edicektir. bak hamile de kaldın, yine nasip olucaktır. Rabbimin izniylee

reannımm seni gördügüme çokk sevindimm cnmm, çok özlemisim seniii
geçenler de 2hafta oluyor sanırım, burada topikte reannnnnnnnnnnnnnn die az bağırmadım kızz vallabak

canım benim ya, sağolasın.bende özlüyorum sizle sohbeti ama..napıyım bu aralar böyle olucak mecburen.aktif olucağımız günler yakındır..

hiç farketmez canım.sağlıklı olsunlar yeter.
ben azcık uzanim umut.öpüyorum dikkat et kendine.mesaj kutuna dikkat et.: )

tabiki öyle cnm.. en önemlisi sağlıklısı, ben işin espirsindeyimm..
tmm cnm uzan sen, ben arada bakarım msj kutumaaa

canım benim ya, sağolasın.bende özlüyorum sizle sohbeti ama..napıyım bu aralar böyle olucak mecburen.aktif olucağımız günler yakındır..

tmm kusumm sen uzan dinlen.. iyi olduğunuuz biliyoruz ya, o da güzel bizim için..

güzel günlerle burada olmak dileğiyle, öpüyorumm

Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar

abla bunu sormustun cvp verememistim tam hatırlaymadığımdan dolayı..esime sordum da o hatırlattı..

hani ilk iki tüp bebeği 2005 yılında yaptırmıstık,
ve 3.cü tüp beebği de baska yerde 2010 yılında yaptırdıydık ya..
ve 3. cüsünden sonra bi arastırma hastanesinde tahliller vs. oradaki doktoruma neden tutunamıyor sorduğumda bize ; göbek deliğinden girilip, bakılıyor ama hem çok zor senin için, birde çok bisey elde edilemiyor gibilerinden bir cvp vermisti bizlere..
bizde diğer testleri yaptırıp, onu yaptırmamıstık o an ki ruh halinle ..
o yerden baska yerde de gidip sormadık..hem çok yorulmustuk o ay maddi-manevi..
ondan sonrada geldik bu günlere..

Son düzenleme:
selam canım.yatıyorum.
sen nasılsın?neler yapıyosun?

ben de iyiyim işte, önümüzdeki günleri değerlendirmeye çalışacağım işte başka bişey yok

bana da selam veren yokk
reann cım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
canım sana da selam var (ben mesajı yazarken altta sadece ikisinin ismi yazıyordu,
bu arada kızlar dün cinsiyet öğrendim.
biri erkek ama birini göremedi doktor.onuda haftaya sölicek inşallah.

ayy maşşşallah, inşallah diğeri kızdır- diyeceğim ama Rabbim hayırlısını versin diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…