- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.481
benim regl dönemime 3-4 gün kala çıkmıştı ortaya.ama takılmamaya çalış belirtilere.düşünmemeye çalış.çünkü adet belirtileriyle birebir aynı.hiç farkı yok.
benim regl dönemime 3-4 gün kala çıkmıştı ortaya.ama takılmamaya çalış belirtilere.düşünmemeye çalış.çünkü adet belirtileriyle birebir aynı.hiç farkı yok.
bu arada kızlar dün cinsiyet öğrendim.
biri erkek ama birini göremedi doktor.onuda haftaya sölicek inşallah.
reancım ne gibi belirtilerin vardı biraz anlatır mısın
anladım cnm dogru söyluyorsunnn..cnm bbir rahatsızlıgımdan dolayı kan testı yaptrdım ldh yanı laktat dehidrogenaz diye bir enzim baya yüksek cıkmıstı.ınternetten ararştırdım normal gebelıkte yuksek cıkar dıyordu bır sıtede...ondan kafam karıştı biraz
başka nedenlere bağlı olarakta yüksek çıkabilir.düşünmemeye çalış.çok düşününce yolda olan bebek gelmiyor malesef.hayırlısını dile sadece.inşallah beklediğin bi an önce gerçekleşir.
cnm çok sevindimm.. insaAllah öteki de süprris olup ikisi birden kucağına gelirr.. Allahım yardımcın olsunn
canım sağolasın.darısı başına inşallah.allah sanada böyle güzel günleri göstersin hayırlısıyla tez zamanda.
evet.biri açmış bacakları yiğidin malı meydanda olur der gibi.ama ötekisi bağdaş kurmuş gibi oturuodu.bişeyini göremedik: )
o göstermediğine göre nazlı, o da kızdır bencee
reannımm seni gördügüme çokk sevindimm cnmm, çok özlemisim seniii
geçenler de 2hafta oluyor sanırım, burada topikte reannnnnnnnnnnnnnn die az bağırmadım kızz vallabak
hiç farketmez canım.sağlıklı olsunlar yeter.
ben azcık uzanim umut.öpüyorum dikkat et kendine.mesaj kutuna dikkat et.: )
canım benim ya, sağolasın.bende özlüyorum sizle sohbeti ama..napıyım bu aralar böyle olucak mecburen.aktif olucağımız günler yakındır..
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar
bana slm yok mu :)) napıyorsunzz kızlarrr hayırlı cumalar herkese
selam canım.yatıyorum.
sen nasılsın?neler yapıyosun?
canım sana da selam varbana da selam veren yokk
reann cım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
bu arada kızlar dün cinsiyet öğrendim.
biri erkek ama birini göremedi doktor.onuda haftaya sölicek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?