RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Merhaba kızlar nasılsınız?Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.

Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp atışını duyduk.Herşey normal dedi dr. ama rahmin bir bölümünde bir düzensizlik var dedi zaten ultrasondada bariz bir şekilde görülüyor.onun için progestan verdi.Çoğu kişi zararlı olduğunu söylüyor.Bende tereddüte düştüm

Arkadaşlar Rainbow ablamız ancak akşam bizimle olabilecek elimden geldiğince listeyi yapmaya çalıştım ama kusurum varsa affola

Cüz:30

Muhat: 1.Cüz
Savaş5482: 2.Cüz
Kabilarda: 3-4.Cüzler
Savaş5482: 5-6-7-8-9-10.Cüzler
Rainbowcolors: 22-23.Cüzler

Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnnn

Sağol canım hoşgeldin bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi oluşmasın diye vermiş o ilacı sana bi nevi yapıştırıcı olarak düşün bebeğinin sana daha sıkı tutunmasını sağlayacak Rabbimin izniyleee

Nasılsın asbelove?Bende okumak istiyorum nasıl yapıcaz

kimseciklerimize nazar değmesin inşallah bu saatten sonra diyorummmm ve hadi canlanalım diyorum

Merhaba canımmmm cuma olması dolayısıyla biraz karışığım çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmazsın inşallahhh
Sen nasılsın canım?

yok canım estağfirullah,kolay gelsin sana da, ben de iyiyim hamdolsun
Kur'an listesine beni de ekliyebilirsin canım 15. 16. cüzleri okurum ben de inşallah

inşallah bir sorun çıkmaz canım, ama kendine dikkat et, yorma kendini

Cüz:30

Muhat: 1.Cüz
Savaş5482: 2.Cüz
Kabilarda: 3-4.Cüzler
Savaş5482: 5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida: 11-12.Cüzler
Kiraztepe : 15-16.Cüzler
Rainbowcolors: 22-23.Cüzler

Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnnn. Hamişlerimizi nazarlardan korusun

Maşallah canlarımmben okutacak birini arıyooorum.iki kişiye sordum ama malesef yoğunlarmış.öyşe üzülüyorum ki bu yaşa gelip arapça öğrenöediğime.ama ne yapıp edip öğrenicem.eğer okutamazsam kusuruma bakmayın.bende hepimiz için başka dualar yaparım.
Bu arada yaklaşık iki aydır okuduğum tefriciyeyi cuma vakti tamamladım.4444 tane.yasinimi okudum hepimiz için dua ettim.inşalah kaul olan dualardan olmuştur

asbelove 13-14 üde bana yaz cnm.ne zamana bitirilmesi gerekiyor ben zaten hatim indiriyorum da???

maşallah kuzumm

inşallah canım Allah kabul etsin dualarını

scorpions canım hoşgeldin.Üzülme tatlım öğrenmenin yaşı yok.azim edince ve gönülden isteyince öğrenilir.Duanıda Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…