- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.501
asbelove, reann nasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Merhaba kızlar nasılsınız?Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.
Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp atışını duyduk.Herşey normal dedi dr. ama rahmin bir bölümünde bir düzensizlik var dedi zaten ultrasondada bariz bir şekilde görülüyor.onun için progestan verdi.Çoğu kişi zararlı olduğunu söylüyor.Bende tereddüte düştüm
Arkadaşlar Rainbow ablamız ancak akşam bizimle olabilecek elimden geldiğince listeyi yapmaya çalıştım ama kusurum varsa affola
Cüz:30
Muhat: 1.Cüz
Savaş5482: 2.Cüz
Kabilarda: 3-4.Cüzler
Savaş5482: 5-6-7-8-9-10.Cüzler
Rainbowcolors: 22-23.Cüzler
Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnnn
Nasılsın asbelove?Bende okumak istiyorum nasıl yapıcaz
kimseciklerimize nazar değmesin inşallah bu saatten sonradiyorummmm ve hadi canlanalım diyorum
Merhaba canımmmm cuma olması dolayısıyla biraz karışığım çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmazsın inşallahhh
Sen nasılsın canım?
Sağol canımcım sende iyisindir inşallahhh
Okumak istediğin cüzü söyle canım ekleyeyim listeye seni de
Merhaba kızlar nasılsınız?Hayırlı Cumalar diliyorum hepinize.
Bugün doktora gittik ve çok şükür kalp atışını duyduk.Herşey normal dedi dr. ama rahmin bir bölümünde bir düzensizlik var dedi zaten ultrasondada bariz bir şekilde görülüyor.onun için progestan verdi.Çoğu kişi zararlı olduğunu söylüyor.Bende tereddüte düştüm
kimseciklerimize nazar değmesin inşallah bu saatten sonradiyorummmm ve hadi canlanalım diyorum
inşallah bir sorun çıkmaz canım, ama kendine dikkat et, yorma kendini
Cüz:30
Muhat: 1.Cüz
Savaş5482: 2.Cüz
Kabilarda: 3-4.Cüzler
Savaş5482: 5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida: 11-12.Cüzler
Kiraztepe : 15-16.Cüzler
Rainbowcolors: 22-23.Cüzler
Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnnn. Hamişlerimizi nazarlardan korusun
asbelove 13-14 üde bana yaz cnm.ne zamana bitirilmesi gerekiyor ben zaten hatim indiriyorum da???
Maşallah canlarımmben okutacak birini arıyooorum.iki kişiye sordum ama malesef yoğunlarmış.öyşe üzülüyorum ki bu yaşa gelip arapça öğrenöediğime.ama ne yapıp edip öğrenicem.eğer okutamazsam kusuruma bakmayın.bende hepimiz için başka dualar yaparım.
Bu arada yaklaşık iki aydır okuduğum tefriciyeyi cuma vakti tamamladım.4444 tane.yasinimi okudum hepimiz için dua ettim.inşalah kaul olan dualardan olmuştur
Maşallah canlarımmben okutacak birini arıyooorum.iki kişiye sordum ama malesef yoğunlarmış.öyşe üzülüyorum ki bu yaşa gelip arapça öğrenöediğime.ama ne yapıp edip öğrenicem.eğer okutamazsam kusuruma bakmayın.bende hepimiz için başka dualar yaparım.
Bu arada yaklaşık iki aydır okuduğum tefriciyeyi cuma vakti tamamladım.4444 tane.yasinimi okudum hepimiz için dua ettim.inşalah kaul olan dualardan olmuştur
Sağolasın kirazcım amin inşallah.Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?