RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım mevlam dualarını kabul etsin inş.

öğrenmenin yaşı yoktur.inş. en yakın zamanda öğrenirsin

kızlar ben geldim, çok şükür hafta sonu geldi,4 gün evdeyim, cuma cumartesi salı çarşamba yaniiiiiii, pazartesi gideceğim adece okula, o zamanda çok öğrenci olmayacağı için hocalarla pastalar börekler yapcaz
bat bugün inanır mısınız hala tık yok vucudumda belirti de yok

sevdem valla ne denir bilmiyorum, ne desek boş Ama biliyorsun Rabbim bizi sınıyor, çok şükür Allah daha büyük dertlerinden korusun, hamile kalabiliyorsun bak, yine olacak inaşallah kuzum benim

hadi inşallah tatlımm eeeee ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımm

Canım aynı olayı yakın bir arkadaşım yaşadı.Senin kaç haftaydı bilmiyorum ama onunki yanlış hatırlamıyorsam 7.haftada kalp atışı kontrolünde netleşti.Bebeğini aldırmak zorunda kaldı.Doktor ona 4 kadından 1 inin yaşadığı bir durum olduğunu biraz ara verdikten sonra hamile kalmasının daha kolay olabileceğini söylemişti.Hakkından hayırlısı olsun .İnşallah çabuk atlatır ve bir an önce yine bebeğine kavuşursun

hadi inşallah tatlımm eeeee ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımm

valla kuzum aslında yanlış mı hesapladım diye düşündüm az önce, çünkü benim bu ay 2. yumurtlayışım 17 aralıktı hatırlarsan, işte hani yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyo ya, o halde 30 aralık bat tarihim, yaa hadi onu da geçtim 30u ya da 31i olsa da benim çoktan adet belirtisi göstermem lazımdı neyse artık olmazsa 2si 3ü gibi giderim diyorum.dün idrarda baktım tek çizgiydi, hiç umudum yok zaten o yüzden hiç acele etmeyecem, çünkü ben bu ay hayıt içmedim normalde 4 aydır hayıt içiyodum takır takır adet oldum ama bu ay içmedim diye yine düzeni mi bozuldu acaba diyorum..

sen ne alemdesin ne zaman yaparsın?

canım benim ki 31 aralık zaten bende eğer olmazsam çarşamba günü test alıp yapıcam ayrıca iğne testim de foss çıktı hiç paslanmadı sen yaptın mı iğne testini benim sadece hala devam eden akıntım var hayırlısı olsun dünkü evde yaptığım testlerden sonra biraz ümitsizliğe düştüm ama tabi ki de Yüce Rabbimin bileceği iş herşeyin hayırlsısı olsun
sende lütfen hemen karamsarlığa kapılma biliyorsun Rabbimden ümit kesilmezz belkide hamişsindir kim bile bilir bekleyip görelimmm

Canlarım ben doktorun söylemesiyle ilacı kestim kanamam olmadı henüz yani gebeliğim devam ediyor her an kanama olacak diye bekliyorum çünkü doktor ilacı kesince kanaman olucak dedi. Nedense içimde ufacıkta olsa bir umut var Allahımdan bir mucize bekliyorum. İnternetten araştırdımda benim gibi beta hcg si yavaş yükselip sonra normale dönenler olmuş. Benim bu durumum için ne olur bana dua edin şuanda çok ihtiyacım var dualarınıza bir mucize olsun rabbim bana bağışlasın. Kanama olmadıgı için ümidimi kaybetmiş değilim henüz. Tabii olursada yapacak birşey yok ama bir ümit işte. Allahım isterse hiç birşey imkansız değil bir ölene çare yok. Ne olur acil dualarınıza ihtiyacım var canlarım.

gamyoncu kuzum ben unuttum iğne testini ama idrarım gelir gelmez yapacam valla, sen de bi dur hele hayırlısı bakalım belirtin var mı

sevdem dualarım seninle hayırlısı olsun kuzum benim

kizlarrrrrrr kaza gexcirdikkk:18::18::18: babamin yaninda eve dionuyordukk bu gurbet ellerde arabistan yobaz insanlarin ulkesi...adet olmdim igneden sonraa 18.gunum...yarin adet tarihimm goguslerim cok agiriyor adet oldugumda agirmazdi...bakalimmm kasik agrilarim deva,=m ediyor insaah bebegim tutunmusturrrr...hepinizi ozledimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

gamyoncu kuzum ben unuttum iğne testini ama idrarım gelir gelmez yapacam valla, sen de bi dur hele hayırlısı bakalım belirtin var mı

sevdem dualarım seninle hayırlısı olsun kuzum benim

canım akıntım var
sadece:44::44::44: birde göğüslerim şiş gibi ama göğüslerimi takmıyorum da akıntım beni düşündürüyorr diğer hamileliğmde de akıntım çoktu zlem istersen yapma iğne testini moralin bozulmasın diğer topikte okudum ben kadın kocasına yaptırmış onda da paslanmışş ine de sen bilirsin tabii artık öyle şeylere inanmak istemiyorumm bat gelince görücez zatennn

canım dualarımız seninleee

geçmiş olsun habibtemmm bir şeyiniz yok yaa
inşallah canım inşallah bebişin seninledirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…