- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.561
habibteeeeeeeemmmbıkarmıyım hiiiiiiiiiiiçç bugün şanslı günümdeyim kazanıyorum
neler kazandin bakalimmmmm yaz bakalim surayaaa
neler kazandin bakalimmmmm yaz bakalim surayaaa
iyidir yavrucanım sen napıyon, ablam nerde yaaaaaaaaaa
feryalcim sağol tatlım biz iyiyiz hamdolsun Rabbime,annemler burda pek giremiyorum.
sen nasılsın?
iyidir yavrucanım sen napıyon, ablam nerde yaaaaaaaaaa
kiraztepe hosgeldin canimmmm...vallahi allahim korudu bizi...cok dikkat etmemiz gerekir...buradaki insanlarin nasil araba kullandiklarini gorzeniz yemin ederim arabay binmeye korkarsiniz...allah herkesi kazadan beladan korusun..
alpin derlerya ehliyeti kasaptanmı aldın diye sanırım ordada öyle kasptanmı alıyorlar yoksa ehliyeti
ben arabaya dualarla biniyorum vallahi allahım kazasız belasız gitmeyi nasip et diyorum sen dikkatli bile olsan seni buluyor kaza malesefki.bizim önceki arabaya 3 defa arkadan çarptılar 2 side kırmızı ışıkta düşün yani dururken çarptılar dı.
yeminleeee oyleee///sonava girmezlerrrr..oyle verirler...sadece ekranda birkac soru sorarlar o kadar...kucuk cocuklar kullaniyor 12 13 14 15 yaslarindaa sahit oldum yani
eyvahhh vura çarpa öğreniyorlar demekki kullanmayı,aman arabaya binerken de yolda yürürken de çok dikkatli ol canım benim
Canlarım ben doktorun söylemesiyle ilacı kestim kanamam olmadı henüz yani gebeliğim devam ediyor her an kanama olacak diye bekliyorum çünkü doktor ilacı kesince kanaman olucak dedi. Nedense içimde ufacıkta olsa bir umut var Allahımdan bir mucize bekliyorum. İnternetten araştırdımda benim gibi beta hcg si yavaş yükselip sonra normale dönenler olmuş. Benim bu durumum için ne olur bana dua edin şuanda çok ihtiyacım var dualarınıza bir mucize olsun rabbim bana bağışlasın. Kanama olmadıgı için ümidimi kaybetmiş değilim henüz. Tabii olursada yapacak birşey yok ama bir ümit işte. Allahım isterse hiç birşey imkansız değil bir ölene çare yok. Ne olur acil dualarınıza ihtiyacım var canlarım.
kizlarrrrrrr kaza gexcirdikkk:18::18::18: babamin yaninda eve dionuyordukk bu gurbet ellerde arabistan yobaz insanlarin ulkesi...adet olmdim igneden sonraa 18.gunum...yarin adet tarihimm goguslerim cok agiriyor adet oldugumda agirmazdi...bakalimmm kasik agrilarim deva,=m ediyor insaah bebegim tutunmusturrrr...hepinizi ozledimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
olmaz olur mu sana da selam yolluyorum canım(mesajı yazarken henüz gelmemiştin
nasılsın iyisin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?