RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selam kızlar herkese iyi akşamlar

sevdemcim inşallah bebişin seninledir, yarın bir test daha yaptırsaydın belki yükselmiştie değerlerin

appincim geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış, sefer ayındayız belaların indiği ay, sadaka vermeye devam etmek lazım

misyamancım hoş geldin canım, tatil yaramış demekki bebişin turp gibiymiş maşşallah annenin de inşallah kötü bir şeyi yoktur

gamyoncu, özlem, alppin ve ve diğer günü gelenlerin mutlu haberlerini dört gözle bekliyoruz,

feryalcim sağol tatlım biz iyiyiz hamdolsun Rabbime,annemler burda pek giremiyorum.
sen nasılsın?

Bende iyiyim sağol canım yıl sonu işler yoğun bende çok yoruldum

habibteeeeeeeemmm bıkarmıyım hiiiiiiiiiiiçç bugün şanslı günümdeyim kazanıyorum

iyidir yavrucanım sen napıyon, ablam nerde yaaaaaaaaaa

OZOM rainbow ablam bu akşam dönecekti aile ziyaretinde idi daha gelmedi belki geç gelir

kiraztepe hosgeldin canimmmm...vallahi allahim korudu bizi...cok dikkat etmemiz gerekir...buradaki insanlarin nasil araba kullandiklarini gorzeniz yemin ederim arabay binmeye korkarsiniz...allah herkesi kazadan beladan korusun..

kiraztepe hosgeldin canimmmm...vallahi allahim korudu bizi...cok dikkat etmemiz gerekir...buradaki insanlarin nasil araba kullandiklarini gorzeniz yemin ederim arabay binmeye korkarsiniz...allah herkesi kazadan beladan korusun..

alpin derlerya ehliyeti kasaptanmı aldın diye sanırım ordada öyle kasptanmı alıyorlar yoksa ehliyeti
ben arabaya dualarla biniyorum vallahi allahım kazasız belasız gitmeyi nasip et diyorum sen dikkatli bile olsan seni buluyor kaza malesefki.bizim önceki arabaya 3 defa arkadan çarptılar 2 side kırmızı ışıkta düşün yani dururken çarptılar dı.

yeminleeee oyleee///sonava girmezlerrrr..oyle verirler...sadece ekranda birkac soru sorarlar o kadar...kucuk cocuklar kullaniyor 12 13 14 15 yaslarindaa sahit oldum yani

yeminleeee oyleee///sonava girmezlerrrr..oyle verirler...sadece ekranda birkac soru sorarlar o kadar...kucuk cocuklar kullaniyor 12 13 14 15 yaslarindaa sahit oldum yani

eyvahhh vura çarpa öğreniyorlar demekki kullanmayı, aman arabaya binerken de yolda yürürken de çok dikkatli ol canım benim

Merhaba kızlar.. Geç saatte ayaktayım, eve geç geldik eşimle. Bugün çok yoğun geçti, kediyi veterinere götürdük kaynımla. Ordan çıkınca oturduk biraz sohbet ettik, çay içtik. Sonra eşim geldi olduğumuz yere ve benim anneme gittik.

Bu sabah eşimle Trabzona gideceğiz Allah nasip ederse. Eve geldikten sonra ütü, valiz hazırlama işleri vs epey geç oldu. Eşim yattı ama ben hala ayaktayım :)

Doktorumla konuştum, dikkat edilmesi gereken bir dönem, çok dikkat ederek gittikten sonra bir sıkıntı olmaz dedi, zaten eşime o konularda güvenirim.. Uzun yolda 80 in üzerine çıkmaz ve sarsılmamam da gerekiyor zaten..

Ben Trabzondayken de elimden geldiğince topiğe gelmeye çalışıcam, 3 gün kalıcaz, girebildikçe burda olucam. Dağa çıkıcaz, mangal yapıcaz, Yicem valla ALLAH ne verdiyse :)

Hepinizi çok öpüyorum... Sevgiyle ve sağlıcakla kalın..

Allah'tan ümit kesilmez sevdemmcim dualarımız seninle

Geçmiş olsun Alppın.Verilmiş sadakanız varmış.Allah herkesi kazalardan belalardan korusun.

olmaz olur mu sana da selam yolluyorum canım (mesajı yazarken henüz gelmemiştin
nasılsın iyisin inşallah

:) sagol tatlım ıyıyımm sen nasılsın daha yenı okudum yazını..bebiş çalışmaya devam bakalım batımın gecmesını beklıyorum 4 yada 5 ocak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…