RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

habibteeeeeeeeeeeemmmm hamilsein Allahım çoooooooooookkk şüküüüüüüüürrrr

Allahım yaaaa çok mutluyum habibtem benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin kuzuuuuuuuuuuuummm

haydi ben halaya bşlayayım o zaman, gelen katılsın

Çok umitsizdim ama allahım ol demesi yetti...darısı isteyen herkese..savascimmmm TSK ederimin sende hayirlisiyla kucağına alisinnnnnn tatlimmm

amin canım mevlam herkesin sağlıkla kucağına almasını ansip etsin.bütün arkadaşların tez zamanda göbüşlerini doldursun

ne güzel yaa yeni yıl müjdesi

Karnimdan baktı canım.gittiğimizde 6+6 haftalikti.daha erken duyamayiz demistim ama duyduk çok şükür.benim kasık ve karın ağrım sürekli var dr.da korkulcak bişey yok normal dedi.kanamam yok çok şükür ama dr.bana progestan verdi.akşam icmeye başladım.bugün içtikten sonra çok kötü oldum.başım döndü 1 saat sonra anca kendime geldim.hep uyumak istiyorum ve midem bulaniyor.birde istahsizlik var.hiç birşey yemek istemiyorum.

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Canım benim çok sevindim tebrik ederim.Allah saglikla kucagina almayı nasip eder inşallah:)

bu hafta cuma bende 7yi doldurmuş olacağım nasipse gitsemmi acaba hem kendi dr.uma gidemedim ya bu hafta :44::44:

banada verdi progestanı tdbir amaçlı gebeliğe bir yan etkisi yok falan dedi. uyku yapıyor ve iki gndür kabızlık var sanırım oda ondan

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

habibtem canmın içiiiiii tebriklerrrrrrAllahım nasıl sevindim ben anlatamam yaaa kendimin gibi kardeşimin gibi sevindimmmmm:13::13::13::13::13:
Rabbim tamamına erdirsin habibtemmmmmm.ooyyyy ananesinin gülü geliyoooooooooooo

evet canım yeni evimdeyim bitti tamamen

Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işim
bikaç eksiğim var hallediyim hemen res,m atcam özelllkle mutfağım bayılıyorum kendimi misafir giibi hissediyorum
neyse çıkıyım yarın girerim kociş geliyo[/QUOTE]

gümüşcüm güle güle otur yeni evinde, kendini misafir gibi mi hissediyorsun alışırsın alışırsın

scorpiiiiiiiiiiiiii halya halayaaaaaaaaaaaaaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

alppin ayyyy çoook sevindiiim, hayırlı olsun canım inşallah kucağına da almayı nasip etsin

scorpiiiiiiiiiiiiii halya halayaaaaaaaaaaaaaaa :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Özommmm çekmem mi kııııııı halayın kıralını çekerim habibtemeee:64::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

kirazım bu sabah yine yaptım malesef negatif zaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler

canın sağolsun üzme kendini, benim de bu aydan umudum yok daha çalışmalara başlayamadık bile 17 gündür kanamam devam ediyor, inşallah bidahaki aya birlikte hamiş kalırız

kirazım bu sabah yine yaptım malesef negatif zaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler

Özommm ama daha günün gelmedi dimi kuzumm hem sen biraz geç yumoşlamamışmıydın bu ayy.valla benim hala umudum var kuzum:26:tatlım bu arada sena ovu testlerimi mesaj atacaktım ama sanırım mesajla olmuyo buraya ekliyorum.sanırım tam pozitif değilim henüzz.bi bakıver tatlımmmEki Görüntüle 591483
Bu arada bugün hem sabah henm akşam yaptım 14. Gün cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…