- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.601
Çok umitsizdim ama allahım ol demesi yetti...darısı isteyen herkese..savascimmmm TSK ederimin sende hayirlisiyla kucağına alisinnnnnn tatlimmm
sorması ayıp karundan ultrasonla mı duydunuz oksa alttan muayene ile mi?
ben çarşamba günü gittim kendi dr.uma gidemedim ee merakta ediyorduk başka dr.a gittik keseyi gördük sadece.işte ona göre ayarlasam kendi dr.umada gitmişken pıtpıtlarıda duysam diyorum
onlarıda bir duysam rahatlayacağım.
birde ağrın falan var mı benim iki gündür biraz ağrım var kasıklarımda ve karnımda panik oluyorum bu sefer
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Karnimdan baktı canım.gittiğimizde 6+6 haftalikti.daha erken duyamayiz demistim ama duyduk çok şükür.benim kasık ve karın ağrım sürekli var dr.da korkulcak bişey yok normal dedi.kanamam yok çok şükür ama dr.bana progestan verdi.akşam icmeye başladım.bugün içtikten sonra çok kötü oldum.başım döndü 1 saat sonra anca kendime geldim.hep uyumak istiyorum ve midem bulaniyor.birde istahsizlik var.hiç birşey yemek istemiyorum.
[FONT=Comic
haydi ben halaya bşlayayım o zaman, gele
Bende katıldım halaya hobaa
tey tey
:)))
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işimevet canım yeni evimdeyim bitti tamamen
Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)
bu hafta cuma bende 7yi doldurmuş olacağım nasipse gitsemmi acaba hem kendi dr.uma gidemedim ya bu hafta :44::44:
banada verdi progestanı tdbir amaçlı gebeliğe bir yan etkisi yok falan dedi. uyku yapıyor ve iki gndür kabızlık var sanırım oda ondan[/QUOT E]
Istersen birkaç gün daha bekle ama illa ben dayanam dersen git canım için rahatlar.kabızlık yaptığını duymuştum ilacın ama bende öyle bir sorun olmadı.sen günde kac tane iciyorsun.bana 3tane iç dedi acaba ondanmi böyle oldum.
bu hafta cuma bende 7yi doldurmuş olacağım nasipse gitsemmi acaba hem kendi dr.uma gidemedim ya bu hafta :44::44:
banada verdi progestanı tdbir amaçlı gebeliğe bir yan etkisi yok falan dedi. uyku yapıyor ve iki gndür kabızlık var sanırım oda ondan[/QUOT E]
Istersen birkaç gün daha bekle ama illa ben dayanam dersen git canım için rahatlar.kabızlık yaptığını duymuştum ilacın ama bende öyle bir sorun olmadı.sen günde kac tane iciyorsun.bana 3tane iç dedi acaba ondanmi böyle oldum.
bende 3 tane içiyorum canım 2 akşam bir sabah
scorpiiiiiiiiiiiiii halya halayaaaaaaaaaaaaaaa:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
özlem nereye gitti yavv test yapmaya mı yoksa:44: onun da günü gelmişti, inşallah güzel haberle döner
kirazım bu sabah yine yaptım malesef negatifzaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler
canın sağolsunüzme kendini, benim de bu aydan umudum yok daha çalışmalara başlayamadık bile 17 gündür kanamam devam ediyor, inşallah bidahaki aya birlikte hamiş kalırız
kirazım bu sabah yine yaptım malesef negatifzaten akşam da karın ağrım başladı, bugün değilse yarın gelecek benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?