RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar gunaydınnn...bugun erken uyandım bıraz...
alppın cnm cok gecmıs olsun Allah korumus
Sevdem cnm inş bebısın sana sımsıkı tutunur Allah onu sana bağışlasınn..

kızlar ben sımdı ovulasyon gunmu tekrar hesapladım 16 aralık ıle 21 aralık dıyor ....buna göre 8 günüm de baslamam gerekıyormus öylemı 27 gunde bir adet olduguma göre en ıdeal gunler 12. günden ıbaret degıl mı

Yoğun bir gün olmuş senin için ama yolda giderken dinlenirsin.Güle güle gidip güle güle gelinİyi eğlenceler

herkes yılbaşı gezmesinde heralde.bizde bugün 2 avm ye gittik nasıl kalabalık iğne atsan yere düşmeyecek.

[ QUOTE=gumus19;28024292]ben ev yerleştirdim çalıştım herkes gezmede [/QUOTE]
Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)

Son düzenleme:
canım sen taşındın mı artık yeni evine tamamen
evet canım yeni evimdeyim bitti tamamen
[ QUOTE=gumus19;28024292]ben ev yerleştirdim çalıştım herkes gezmede
Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)[/QUOTE]
hemde ne yorulma ölüyorum varya bugün bitti işim
bikaç eksiğim var hallediyim hemen res,m atcam özelllkle mutfağım bayılıyorum kendimi misafir giibi hissediyorum
neyse çıkıyım yarın girerim kociş geliyo

cnm.. bu tür seyleri sadece benim baslatmamla olmuyor..
esim demesi lazım ki, bnde evet diyebileyim..ki öyle birseyi esim yapmaz...
demin mini tüp bebek tedavisi ile ilgili bak netten arastır fln diyordu..bu mini tüp bebek te, hem daha az masraflı, hem daha az ilaçla yapılıyomus...böyle birseyi kendisi de istese arastırırdı, netten..yaptı mı bilmiyorum..? hem söylüyor, benide umutlandırıyor, hemde umarsız kalıyor gibi yapıyor sanki..tahminime göre birazda parasal yönden bakıyor olaya, ve birde gidilen yerde nerde kalıncak,. nasıl oluncak gibilerinden dedi geçende de.. demin işte, o tedavi ile ilgili birseyler buldum netten onada okutayım die çağırdım bak böyle böyleymis diye.. onada birseyler dedi.. canım sıkıldı zatenn.. o yüzden bitek benim çabalarımla olmuyor...offffffff yoruldum artık iyice.. bazen nefret geliyor herseyden ..

Son düzenleme:
Gumus canim mevlam iyi gunlerde mutlu ve guzel gunlerde oturmani nasip etsin yeni evindeyeni evine tez zamanda birde yeni bebek nasip etsin ins.
Resimlerini bekliyoruz

Merhaba umutcum.yazdıklarında çok haklısın esininde sana destek olması lazım.anladığım kadarıyla uzun zamandır bebis için cabaliyorsun.kolay birşey değil kim olsa bu süreçte yorulur ve yıpranır.ama Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez.hakkımızda herşeyin hayırlısı canım benim kendini birakma bak burda bizler varız.esininde düşündüğü başka şeyler var demekki oda ister tabiki bir bebeğinizin olmasını

Duyduk canım çok şükür.sen nasılsın?birdaha nezaman gitceksin dr.a?

sorması ayıp karundan ultrasonla mı duydunuz oksa alttan muayene ile mi?

ben çarşamba günü gittim kendi dr.uma gidemedim ee merakta ediyorduk başka dr.a gittik keseyi gördük sadece.işte ona göre ayarlasam kendi dr.umada gitmişken pıtpıtlarıda duysam diyorum

onlarıda bir duysam rahatlayacağım.

birde ağrın falan var mı benim iki gündür biraz ağrım var kasıklarımda ve karnımda panik oluyorum bu sefer

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

oleyyyy oleyyyyy oleyyyyyy

canım çok sevindim mevlam sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

Çok umitsizdim ama allahım ol demesi yetti...darısı isteyen herkese..savascimmmm TSK ederimin sende hayirlisiyla kucağına alisinnnnnn tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…