- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #14.581
Merhaba kızlar.. Geç saatte ayaktayım, eve geç geldik eşimle. Bugün çok yoğun geçti, kediyi veterinere götürdük kaynımla. Ordan çıkınca oturduk biraz sohbet ettik, çay içtik. Sonra eşim geldi olduğumuz yere ve benim anneme gittik.
Bu sabah eşimle Trabzona gideceğiz Allah nasip ederse. Eve geldikten sonra ütü, valiz hazırlama işleri vs epey geç oldu. Eşim yattı ama ben hala ayaktayım :)
Doktorumla konuştum, dikkat edilmesi gereken bir dönem, çok dikkat ederek gittikten sonra bir sıkıntı olmaz dedi, zaten eşime o konularda güvenirim.. Uzun yolda 80 in üzerine çıkmaz ve sarsılmamam da gerekiyor zaten..
Ben Trabzondayken de elimden geldiğince topiğe gelmeye çalışıcam, 3 gün kalıcaz, girebildikçe burda olucam. Dağa çıkıcaz, mangal yapıcaz, Yicem valla ALLAH ne verdiyse :)
Hepinizi çok öpüyorum... Sevgiyle ve sağlıcakla kalın..
ben ev yerleştirdim çalıştım herkes gezmede
temzilenmedik tek çöp kalmadı silindi yerleşti ufak tefek şeyler kaldıcnm boş ver sen gezmeyi bak yeni yıla yeni evinde gireceksin bayılırım ev yerleştirmeye zor oluyor ama herşey elden geçiyor mis gibi
temzilenmedik tek çöp kalmadı silindi yerleşti ufak tefek şeyler kaldı
ayrıca bende yarın giderim gezmeye onlar gezsn bugün
evet canım yeni evimdeyim bitti tamamencanım sen taşındın mı artık yeni evine tamamen
Gümüscum, güle güle otur yenı evinde.yorulmussundur ama degmistir.resim bekliyoruz ona göre :)[/QUOTE][ QUOTE=gumus19;28024292]ben ev yerleştirdim çalıştım herkes gezmede
iyi akşamlar kızlar.....geçmişi okuyup anca geldim ...
alpin geçmiş olsun cnm...
sevdem umarım bebişin seni bırakmaz değerlerin hızla yükselir...
özlem gamyoncu alpin getirin topiğin yeni bebiş haberlerini...
ben geçen ay hayır suyu içmiştim geç yumurtladım ve geç adet oldum bu ayda bal tarçın denedim bugün 8.günüm sanki akıntı var.en iyisi ben hiç birşey yapmayım düzenim bozulacak yoksa.
umut doktorum proğramına başvursana cnm mail at netten herkese yardımcı oluyorlar senide iyice araştırsınlar...
Elfida canim sen bebisin kalp atislsrini duydun mu
Merhaba umutcum.yazdıklarında çok haklısın esininde sana destek olması lazım.anladığım kadarıyla uzun zamandır bebis için cabaliyorsun.kolay birşey değil kim olsa bu süreçte yorulur ve yıpranır.ama Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez.hakkımızda herşeyin hayırlısı canım benim kendini birakma bak burda bizler varız.esininde düşündüğü başka şeyler var demekki oda ister tabiki bir bebeğinizin olmasını
cnm.. bu tür seyleri sadece benim baslatmamla olmuyor..
esim demesi lazım ki, bnde evet diyebileyim..ki öyle birseyi esim yapmaz...
demin mini tüp bebek tedavisi ile ilgili bak netten arastır fln diyordu..bu mini tüp bebek te, hem daha az masraflı, hem daha az ilaçla yapılıyomus...böyle birseyi kendisi de istese arastırırdı, netten..yaptı mı bilmiyorum..? hem söylüyor, benide umutlandırıyor, hemde umarsız kalıyor gibi yapıyor sanki..tahminime göre birazda parasal yönden bakıyor olaya, ve birde gidilen yerde nerde kalıncak,. nasıl oluncak gibilerinden dedi geçende de.. demin işte, o tedavi ile ilgili birseyler buldum netten onada okutayım die çağırdım bak böyle böyleymis diye.. onada birseyler dedi.. canım sıkıldı zatenn.. o yüzden bitek benim çabalarımla olmuyor...offffffff yoruldum artık iyice.. bazen nefret geliyor herseyden ..
Duyduk canım çok şükür.sen nasılsın?birdaha nezaman gitceksin dr.a?
Kızkardeş bugün kan testi yaptırdım pozitifff çok mutluymmmmmmm haftaya doktora gidecemmm allahım isteyen herkese versin cepten girdim bnm vinn bitti hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?