RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geldim canım gelidim, baya kaptırmışım kendimi, 3 günlük bir termal otel tatilinden sonra normale döndüm sanırım
şimdi yeni umut 2013 inşallah hepimize iyi gelir

geldim canım gelidim, baya kaptırmışım kendimi, 3 günlük bir termal otel tatilinden sonra normale döndüm sanırım
şimdi yeni umut 2013 inşallah hepimize iyi gelir

ohh ne güzel tatilinide yapmışsın şimdi çalışma zamanı

bnm bu sabah yaptıgımı Turkiyede sadece ben yapmışımdır emınım..
sabah erkenden kalkıp okula gıttım zile bas bas açan yok sonra bi bakkal wardı hocam nıe geldınız bugun tatıl dediiiiiiiiiiiii
ben şokkkkkkkk
(

ay cnm çok güldürdün beni vallahi eşindemi bişey demedi nereye gidiyorsun diye.sendemi öğretmendin cnm ne öğretmenisin.

kızlar dün tsh t3 t4 tahlilllerimin sonucunu aldım çok çok iyi bir sıkıntı yokmuş

Ewet öğretmenım bnd anaokulu öğrt eşim dün gece calışıyordu onlara tatıl olmadıgı ıcın böyle günler zaten sabha geldı uykusuz hıc bırsey demdi
ama tabı şimdi gülüyorum da okuldan aglayarak döndum ewe

meslektaşmışız seninle cnm bende anasınıfı öğretmeniyim.olmuş bir dalgınlık cnm ağlamana gerek yok sabah sporu yapmışsın bebişinle

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA

"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun" sözü çok Önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Al*lah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da is*teyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konu*da şöyle demelidir:

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös*termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimse*nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne ka*bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya*lım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur.

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

5- Dua izinli okunmalı! Bir hacetin hasıl olması için dua okunurken, tesir etmesi, üstadın izni ile okumalı. Üstad vefat etmişse, kitabından öğrenip okumak da izin almak olur. İzin alan, izin verenin vekili olur. Vekilin okuması, üstad gibi tesirli olur.

6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!
Erkek çocuk olması için:
Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur. (Şir’a şerhi)

Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.)

Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor

alıntıdır

bunlar benım yaptıklarım ;

sabah ve yatsı namazından sonra ;

100 salavat
1 esmaül husna
100 tevbe-i istigfar
1 fatiha,3 ihlas..felak, nas amin

dua ederken öncelik peygamberlerimizin ruhuna,ashabının ruhlarına,Allahın gönül dostları veli kullarına..en sonda kendi dertlerin için dua et.

gündüz yasin

( 1.gün;Allahın rızasına ermek için.2.gün:.Hz.Muhammedimizin ruhuna,3.günün Yasini: Hz.Adem,
4.gün; Hz.havva,5.gün Hz.EbuBekir,6.gün Hz.Ömer,7.gün Hz.Osman,8; Hz.Ali,9; Hz.Fatıma,10 hz.hatice (kısaca hergün bir kişiye yasin okuyorum) ,hz.ayşe,hz.hasan,hz.hüseyin ,hz.zeynel abidin,ashabı kiram için,kur'anı kerimin nuruna müsteğrak olmak için,ruhumu kolayca teslim etmek için,kabir sualnin kolay gecmesi için,münker ve nekir meleklerinin suallerinin kolay gecmesi için,kur'anın kabiri aydınlatması için,kur'anın kabrinde yoldaş olması için,mizanında hayrının ağır gelmesi için,sıratı kolay geçmemiz için,arşı alanın gölgesinde gelgelenmek için, bir başkasına hediye (şehitlere,ölmüşlerimize,kendimize ,arkadasa vs) , peygamberimize komşu olmak için, azrailin canımızı almadan hoş gelmesi için,büyük-küçük tüm günahların affı için,Yüce Rabbimizin Cemalini görmek için,tüm müslümanların selameti için,cenabı hakka emanet etmek için...bi bunu anlayamadım neyı emanet edicezz ama yinede okuyorum bunun günü geldiğinde :) (eski güllü yasin kitabından almısım bi kagıda yazmısım..yıllar sonra buldum iyi oldu..maneviyatım meer ne açmış benim.. bunlar benim terabi reçetelerim oldu sıyırmadım kafayı

ikindiden sonra tebareke ve amme

yatsıdan sonra vakıa suresi.

ablacım aklıma ne geldi.. 4444 bittikten sonra her birimize 41 yasın okuyalım..gerci topıkte kaç kısıyız bilmiyorum..42 kısı olalımki..41 Yasinimiz denk gelsin

camasırlar makınada kurumadan gidip sereyimm

hahahahhaa kızzz missyamoşum üzüldüm yaaaa o soğukta gitmişsindir bi de

fatmaipek tahliller temiz çıkmış gözün aydın

buraya beni hayatımsınav nickli arkadaş yönlendirdi.
ben 2007 temmuzda annemi;2007 ağustostada abimi kalp krizinden kaybettim.ben annemi kaybettikten sonra hep dua ettim Rabbime hakkımda hayırlısıysa sağlıkla hayırlı bir kız evlat nasip etmesini annemin adını koymayı istedim.hamile old. öğrendim 1 hafta sonrada babamı kaybettim.hamile old. öğrendiğim andan itibaren hep kzıım diye sevdim onu.herkes oğlun olacak dedi ben hayır kızım olacak dedim.12.haftada kız old. öğrendim.20.haftada tepiklerini, hissettim.babacıydı babası gelince daha çok tepiklerdi.24.haftada 4 boyutluya girdik işte 16 ağustosta dört boyutluda her şey çok güzeldi.kızım her yerini gösterdi.işediğini bile gördüydük(kesesi boşaldıydı doktor gösterirken)parmaklarını açtı,ayaklarıyla oynadı.videoları var hala onlarla avunuyorum.sonra ramazan bayramı haftasıydı geçen sene hareketleri yavaşladı.sonra bende şişmeler başladı.sonuç preeklampsi.hastanede yatarken hareketleri dahada azaldı.cumartesi akşamıydı o kadar hareket ettiki eşime bu pek hayra alamet değil galiba dedim.pazar sabah doktorum geldi ultrasona girdim poposu dönüktü bize ama kalbi atıyordu.sonra doktor eşime iki ucu b. değnek demiş.bebği alsam niye aldım ya yaşarsa diyorum almasam anne kötüye gidiyor demiş.neyse pazartesi sabah 6.30da kalp atışı vardı.doktor sezaryanlardan sonra çağıracam ultrasonda bakacaz dedi.9 gibi çağıdı indim.önce kalp sesini dinletirdi. bu sefer sadece beni oyalamak için kafa ölçümü yaptı karnıma ultrasonla vurdu ama ben anladım.kızım aynı dünki gibiydi poposu dönük ölmüş annesine.gece 930da doğurdum ama gözleri açıktı kızımın.hayal meyal hatırlıyorum.normal doğurdum doktorum yalandan kesmeyelim seni dedi.bir sorun çıkar diyede yemek su vermedi her an ameliyata girecek gibi.bi yandan magnezyum sulfat verirler.bir yandan yavaş yavaş suni sancı.dil altı veremiyorlar sancım azalır diye.tansiyon oldu 19-11.neyse suyumu filan patlattılar.gece 9.30da doğum yaptım.içimi temizlemek için bide bebeği görmek istemeyeyim diye bayılttılar.uyanınca elif durur mu istedim.hayal meyal saçlarını ve açık gözlerini hatırlıyorum.kucağıma alıp 10 dakika eşimle kızımla odada yalnız kalmadığıma o kadar pişmanımki.ertesi gün eşim gömmeye gittiğinde son defa göreyim dedim.ne o izin verdi ne de ablam.çok zor özlüyorum kızımı,hatice ecemi....videolarıyla avunuyorum.ben kızıma birşey almamıştım daha.çok önceden hamile kalmadan filan öle vardı.birde arkadaşım getirmişti vermişti bişeyler.artık bişey olmaz düşüncesiyle bir odada dolapa yerleştirdim 2 gün sonra hastalandım.artık erken hiç bişey yapmam...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatla hastalıkla sınamasın.şimdi 5 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım.kan pıhtılaşması hastalığımda var.corasprin kullanıyorum.hamile kalınca da iğne vurunacam.

kendimi kızaca anlattım.eğer okunacak sırada kimse yoksa bana da 1000 ayetel kürsi okuyabilir miyiz.
BAT:14 ocak yaş:30

Son düzenleme:

elifciğim hoşgeldin aramıza, hep gel

çok çok zor şeyler yaşamışsın, ben olsam kaldıramazdım dedim hemen, ama Rabbim herkese taşıyacağı kadar yük veriyor, çok güçlüsün bunu gördüm..

tatlım hepimiz burda bebiş için uğraşıyoruz, topiğimiz çoookkk uğurludur vallla, yaklaşık 2 ayda 16 hamilemiz var yani

bu arada artık ayetel kürsi okumuyoruz, Rainbow ablamızın niyeti için 4444 salavat-ı tefriciye okuyoruz, istersen alabilirsin

Son düzenleme:

olur listeye ekleyin benide şimdilik 50 tane layım okuyunca gene alırım.Rainbow ablanın gerçek adı ne)))

Bu arada Rabbimden gelene amenna demekken başka çaremiz yokki.mecbur dayanıyoruz özlem....

MaaşAllah canımmmm ağrıda testte diyorki sen yumurtluyorsun İnşAllah çift taraftan çifterçifter gelsin bebişlerinnn :118::118:
aminnn tatlımmmm.ben de senin için aynı duayı yapıyorummm..çifter çifterrrr olsunnnnn
Beniii çokkkkkkk ama çok duygulandırdın ve bir o kadarda mutlu ettinnn
Rabbim dualarımızı katında kabul etsn inşAllahhhh.Aminn
İyiki varsınızz,iyiki buradayımm
gerçekten iyiki varsın rainbowum canımsın yaaaaa

ayyy ilahi kızzzzzzz
bende bi pazar telaşla uyanmıştım geç kalıyorum diyeeeee..hazırlanıcakken anladım pazar olduğunuuuu
ama bir pazartesi de pazar diye saati kapatıp yatmışlığım var heeeee

aramıza hoşgeldin cnmm
Allah yardımcın olsun ...kuluna katlanamayacağı derdi vermezmiş Rabbim..inşallah bundan sonra güzel günleriniz olur..bebişin en kısa zamanda seninle olur..yaşadığımız sürece bu sınavlar bitmeyecek..tevekkül edip şükretmekten başka çaremiz yok..çünkü her acının daha büyüğü var..
seni okuyunca ben şükrettim şimdi kendime..bende 3 yıl önce abimi kaybettim.tek kardeşimdi..yüreğimdeki ateş hiçç sönmedi..biliyorum evladım olsa da o ateş sönmeyecek..ama sen arka arkaya ne çok acı yaşamışsın..şimdi derdime baktım da sordum kendime..acaba ben bu kadarına dayanabilirmiydim..Rabbim çektiğin acıların mükafatını tez zamanda versin inşallahh

elifcim hoş geldin aramıza canım.Mevlam yaşadıklarını bir daha yaşatmasın sana.İnş. bebişin kızın öbür dünyada şefaatçin olacak sana.Mevlam sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş.

dularımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla

Kizlar nasilsiniz bakalim ozlem cnm ne oldu adet oldunmu bu arada adet sancisi cekmeye basladim bu ayda olmadi galiba

rainbow 100 tefriciyeni bitirdim. 30 tane daha okuyorum şimdi.

canım hayretle okudum yazını çok üzüldüm ne denir ki Allah sabrını arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…