Ramazan geliyor peki kilolari ne yapacagiz?bildigimiz ramazan diyetlerini paylasalim

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
Bayanlar ramazan.geliyr ben.her yil ramazanda 4 kilo.alirim diyetimi ramazandsa surdurmk.istiuorum bildiginiz bir ramazan.diyetj.var.mi

Bayanlar ramazan.geliyr ben.her yil ramazanda 4 kilo.alirim diyetimi ramazandsa surdurmk.istiuorum bildiginiz bir ramazan.diyetj.var.mi

canım ramazanda nasıl alıyorsun banada söyle bende alam :) ben zayıfım vallah son zamanlarda biraz toparlandım şimdi korkuyorum ramazanda geri veririm diye :(

iftar vakitleri cok gec oluyor bu yuzdende aliyoruz kilo...birde her gun tatli yememek lazim...tabiiki sekerimiz filan dusuyor diye saldirmamamiz gerek...ne zaman boyle yapsam kilo almis oluyorum...ama hafif bir corba bir kac kasik ana yemek ve salata karpuz filan yeterli...tatli niyetinede mesela hurma yenebilir..en azindan bu sekilde kilo almayiz fazla...

ben geçen ramazanda 58 den 54.5 a düşmüştüm sahurda genelde kahvaltılık yiyordum zeytin peynir bolca domates salatalık yedim akşam da her iftarda mutlaka çorbamı içtim çorbadan sonra namazı tavsiye ediyorum o aşırı açlık ve saldırganlık hali geçiyo sonra da salata cacık tüketiyordum akşamda sebze yemeği oluyordu genelde bide pilav azar azar onlardan yiyordum arada balık yiyordum o da kesinlikle hem sağlıklı hemde kalorisi düşük canım bide iftarla sahur arası en az 8 bardak su çok önemli:34:

kızlar ben gecen sene ramazanda tam 9 kılo verdım. ekmek pılav tatlı turu seyler hıc yemedım. aksamlaarı en az 3 lıtre su ıctım sahura kadar. 1 saat yuruyus yaptım her aksam. birde dogadan form caylar var. her aksam onlardan 2 tane ıctım. ve hıc verdıgım kıloları herı almadım. bu ramazandada aynı böyle devam edıcem.

kızlar ben gecen sene ramazanda tam 9 kılo verdım. ekmek pılav tatlı turu seyler hıc yemedım. aksamlaarı en az 3 lıtre su ıctım sahura kadar. 1 saat yuruyus yaptım her aksam. birde dogadan form caylar var. her aksam onlardan 2 tane ıctım. ve hıc verdıgım kıloları herı almadım. bu ramazandada aynı böyle devam edıcem.
ben de böyle yapsam diye planlıyorum,ahhh veremediğim kilolarımı ramazanda versem .......

bende bugun bunu araştırıyodum şu liste iyi gibi ama sahur çok mu az ne :44::44:

İFTAR:
1 zeytin ya da 1 hurma ile oruç bozulacak, sonra 1 bardak ılık, yarım tatlı kaşığı ballı – az limonlu su içilecek.
Ardından 1 kâse sebze çorbası az sıvı yağlı (domates, posalı mercimek, tarhana)
3–4 dakika ara verilecek, sonra bol beyaz protein (tavuk, balık, hindi, light yoğurt, taze az yağlı peynir, 3 yumurta beyazı ve 1 sarısı ile yapılmış – maydanozlu, lorlu omlet) gibi…
10 günde bir yağsız kırmızı et yenilebilir.
Bol yeşil salata (domates, patates, havuç yok ) ya da Sebze kavurma (şekersiz sebzeler )
ARA:
2-3 saat bekledikten sonra
2-3 parmak taze dil peyniri
1 yeşil elma (kabuklu) , 1 kivi , 3–4 adet ceviz içi ya da 10-11 adet fındık

SAHUR:
5–6 kaşık soyalı müsli
1 bardak ılık light süt , 2 tatlı kaşığı keten tohumu
Ardından 1 adet yeşil elma (kabuklu)

- Haftada 1 iftar serbest
- Haftada 1 ara öğünde cevizli güllaç yiyebilirsiniz
- Haftada 1 sahur birinde; ıspanaklı ya da pırasalı börek, birini de hafif kahvaltı ya da taze kaşarlı kepekli ekmeğe ya da çavdar ekmeğine tost , yeşil elma tüketebilirsiniz
Ender Saraç

geçen sene ramazan ayında şimdiki halimden 10 kilo fazlaydım ve ramazan ayı boyunca zayıflayabilirim anca diyordum ama iftar yada sahur yaparken kendimi kaybediyordum bayramda da tatlılarla kilo alıyordum inşallah bu sene kendimi kaybetmem de biraz kilo verebilirim
:)

geçen sene ramazan ayında şimdiki halimden 10 kilo fazlaydım ve ramazan ayı boyunca zayıflayabilirim anca diyordum ama iftar yada sahur yaparken kendimi kaybediyordum bayramda da tatlılarla kilo alıyordum inşallah bu sene kendimi kaybetmem de biraz kilo verebilirim
:)
Bende öncekı senelerde öyleydım ama gecen sene cok zorlandım azmettım ve oldu. tam yemek yıyecekken aklıma neden zayıflamak ıstedıgımı getırdım ve oldu :)

Bende öncekı senelerde öyleydım ama gecen sene cok zorlandım azmettım ve oldu. tam yemek yıyecekken aklıma neden zayıflamak ıstedıgımı getırdım ve oldu :)

ben de öyle yapıyordum ama senin kadar kararlı değildim sanırım yada azimli değildim gözüm dönüyordu valla :) ama tek başına yapılmıyor bu diyet işi en azından alışana kadar biriyle devam etmek lazım :) ramazan ayı boyunca da sizinle bir arada devam etmek istiyorum diyetime :)

ben de öyle yapıyordum ama senin kadar kararlı değildim sanırım yada azimli değildim gözüm dönüyordu valla :) ama tek başına yapılmıyor bu diyet işi en azından alışana kadar biriyle devam etmek lazım :) ramazan ayı boyunca da sizinle bir arada devam etmek istiyorum diyetime :)
bana uyar :) ben bu sene gecen senekınden daha kararlıyım bakalım hayırlısı :)

en iyisi iftardan 10 dakika önce kk ya gelip bu konuya bir göz atalım,dua ederken de sağlıkla sıhhatle (ve sarkmadan:))zayıflayabilmeyi ekleyelim.

Ayyy kubra harikasin bende gecen yil diyetisyen fitness darken 10 kilo verdim ramazanda 3 arkadas her aksam disarda yedik ramazan bitiminde Dalton kardesler gibi olduk ben 10 kilo:19: diger arkadas 23 kilo digeri 7 kilo aldik benki hayatim boyunca hep verirdim ramazanda ilk defa gecen yil aldim :18:dun ariyor arkadas yine iftari disardami yapacagiz hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr:20: dedim bu yil bende koruyacam kendimi senin menuyu ornek alip bende bi 9 kilo veririm herhalde aman kac kilo verirsem kardir bu yil kk dayim disarda yemek yokkkkkkkkk:42:evet kizlar birbirimize motivasyon saglayalim bu ramazanda evi yesillikle doldurdum bugunden itibaren:27:yesillik yiyecegim

Ayyy kubra harikasin bende gecen yil diyetisyen fitness darken 10 kilo verdim ramazanda 3 arkadas her aksam disarda yedik ramazan bitiminde Dalton kardesler gibi olduk ben 10 kilo:19: diger arkadas 23 kilo digeri 7 kilo aldik benki hayatim boyunca hep verirdim ramazanda ilk defa gecen yil aldim :18:dun ariyor arkadas yine iftari disardami yapacagiz hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr:20: dedim bu yil bende koruyacam kendimi senin menuyu ornek alip bende bi 9 kilo veririm herhalde aman kac kilo verirsem kardir bu yil kk dayim disarda yemek yokkkkkkkkk:42:evet kizlar birbirimize motivasyon saglayalim bu ramazanda evi yesillikle doldurdum bugunden itibaren:27:yesillik yiyecegim
teşekkür ederim :) hadi bakalım inşallah olucak :)

Back
X