- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
- Konu Sahibi gizemli_1105
kızlar ben yemek konusunda fazla yemesemde abur cuburu fazla kaçırıyorum ramazan sonuna kadar bikaç kilo versem iyi olcak ama malesef aynı kilodayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımm :) bence kesinlikle spor yap, evinin yakınında yürüyüş yapabileceğin bir alan varsa en azından yarım saat tempolu yürü. yada internette birsürü video var 20 dakika bile olsa yap metabolizmayı şaşırt derim. ben bugunde aranıza katılamıyorum yarın oruçlu olucam yazarım inşallah tekrar:)
Merhaba =) ahh o yürüyüşü yapabilsem ahh
Videolardan spor yapıcam bugün itibariyle bide benim klasik oklava boyuna koyup sağa sola dönme hareketim var oda göbek için etkilio oluyo demek ki spor yapıcam =) bide bitki çayı en azından bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum...
Teşekkürler Görüşürüzz![]()
verirsin inşallah canım neden olmasın kii :) bende bitki çayı olarak yeşilçay tüketiyorum. bugun reglim bitmediği için öğlen bi ara kaşarla biraz ekmek yedim vallahi son gün oruçsuz bi kereden bişey olmaz :) sporumu yaptım iftardada azıcık çorbayla salata yerim o kadar. hepimize başarılar:))
formplus güzel bence ama o yeşil çay yok mu![]()
limonu denedim ama onda bile ya sabır diyerek içiyorum.biri bergamotlu yeşil çay var demiş onu aradım marketlerde ama bulamadım.belki demleme daha güzel olur.onu deneyeyim.limon sıkmazsam içemiyorum tarçın kabuğu da acılaştırıyo sanki limon denesen sende
limonu denedim ama onda bile ya sabır diyerek içiyorum.biri bergamotlu yeşil çay var demiş onu aradım marketlerde ama bulamadım.belki demleme daha güzel olur.onu deneyeyim.
mekik çektin mi:)
kızlar içtikçe alışılıyor yaa ben bir ara sirke suyuna bile alışmıştım gerçi o zamanlar diyet yapmıyordum bir işe yaramamıştı ama su gibi geliyordu tadı yok gibi hissediyordum artık :))