• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan geliyor peki kilolari ne yapacagiz?bildigimiz ramazan diyetlerini paylasalim

kızlar ben yemek konusunda fazla yemesemde abur cuburu fazla kaçırıyorum ramazan sonuna kadar bikaç kilo versem iyi olcak ama malesef aynı kilodayım

hoşgeldin canımm :) bence kesinlikle spor yap, evinin yakınında yürüyüş yapabileceğin bir alan varsa en azından yarım saat tempolu yürü. yada internette birsürü video var 20 dakika bile olsa yap metabolizmayı şaşırt derim. ben bugunde aranıza katılamıyorum yarın oruçlu olucam yazarım inşallah tekrar:)

Merhaba =) ahh o yürüyüşü yapabilsem ahh :1::1::1::1:

Videolardan spor yapıcam bugün itibariyle bide benim klasik oklava boyuna koyup sağa sola dönme hareketim var oda göbek için etkilio oluyo demek ki spor yapıcam =) bide bitki çayı en azından bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum...

Teşekkürler Görüşürüzz :16:

Merhaba =) ahh o yürüyüşü yapabilsem ahh :1::1::1::1:

Videolardan spor yapıcam bugün itibariyle bide benim klasik oklava boyuna koyup sağa sola dönme hareketim var oda göbek için etkilio oluyo demek ki spor yapıcam =) bide bitki çayı en azından bayrama kadar 3 kilo vermek istiyorum...

Teşekkürler Görüşürüzz :16:

verirsin inşallah canım neden olmasın kii :) bende bitki çayı olarak yeşilçay tüketiyorum. bugun reglim bitmediği için öğlen bi ara kaşarla biraz ekmek yedim vallahi son gün oruçsuz bi kereden bişey olmaz :) sporumu yaptım iftardada azıcık çorbayla salata yerim o kadar. hepimize başarılar:))

verirsin inşallah canım neden olmasın kii :) bende bitki çayı olarak yeşilçay tüketiyorum. bugun reglim bitmediği için öğlen bi ara kaşarla biraz ekmek yedim vallahi son gün oruçsuz bi kereden bişey olmaz :) sporumu yaptım iftardada azıcık çorbayla salata yerim o kadar. hepimize başarılar:))

valla ben yürüyüşe çkmaya üşeniyorum sahurda ya bi sandviç yapıyorum ya tost falan iftarda da pide pek yemiyorum zaten çorba kesiyo ama göbek duruyo normal şartlarda az yemeyle verilmesi lazım ama =) bende lipton form plus kiraz saplı içiyodum içince direkt wc ye götürüyo =) ya bayramdan sonra erkek arkadaşım askerden izne gelcek benim bi 3-4 kilo vermem lazım ya :1::1::1::1:

Kızlar dediğimi yaptımm lipton form plus içiyorum limonuda bastım içine bu sıcakta iyi gitmesede içiyorum sahurdan öncede mekik çekicem :1:

limon sıkmazsam içemiyorum tarçın kabuğu da acılaştırıyo sanki limon denesen sende
limonu denedim ama onda bile ya sabır diyerek içiyorum.biri bergamotlu yeşil çay var demiş onu aradım marketlerde ama bulamadım.belki demleme daha güzel olur.onu deneyeyim.
mekik çektin mi:)

kızlar içtikçe alışılıyor yaa ben bir ara sirke suyuna bile alışmıştım gerçi o zamanlar diyet yapmıyordum bir işe yaramamıştı ama su gibi geliyordu tadı yok gibi hissediyordum artık :))

limonu denedim ama onda bile ya sabır diyerek içiyorum.biri bergamotlu yeşil çay var demiş onu aradım marketlerde ama bulamadım.belki demleme daha güzel olur.onu deneyeyim.
mekik çektin mi:)

kızlar içtikçe alışılıyor yaa ben bir ara sirke suyuna bile alışmıştım gerçi o zamanlar diyet yapmıyordum bir işe yaramamıştı ama su gibi geliyordu tadı yok gibi hissediyordum artık :))

Dün akşam az yediğim halde acaip bi şişkinlik oldu ya hamileler gibi resmen =) mekik çekemedm de şişkinlikten oklava hareketimi yaptım biraz sahurda da simit peynir domates falan yedm =) Yeşil çay aslında çok kötü değil ufak dilim limon kesip içine de atıolar ama ben kabuklu sevmiyorum damlatıyorum,eğer tarçın seviyosan tarçın kabuğu koy yada tat versn diye bi çay kaşığı ucuyla bal damlat

Sirkeli su ben içemiyorum ve de etkisi yokmuş demişlerdi kızlar...bana doktor diyet listesi vermşti ara öğünlü ordaki püf nokta yemeklerden önce 1 su bardağı su içmek mideyi dolduruo zaten gazlı içecekler yok zaten ara öğünlerde de yulaf yemek ciddi anlamda tok tutuo bu diyetime ramazan sonrası başlıcam =)

kızlar ben de biberiye ile kiraz sapını kaynatıp içiyorum ramazandan önce zaten her gün içerdim diyette. şimdi yine başladım. ben de az yiyorum ama çok şişiyorum kabızlık sorunu çekiyorum malesef :(

Kızlar bu akşam mantı yiyerek az şişen midemi daha da şişirdim :1:

oklava hareketimi yaptım 200 kere sağ sola dönerek ,sahurda da yapıcam birazdan kiraz saplı çayımı içicem onu içince dün bi rahatladm ...

ben kilo verdiğim süre boyunca bu ikisini kaynatıp içtim çok hızlı kilo verdiğimi söyleyemem ama işe yaramış olabilir herhalde devam da edeyim diyorum.

Kızlar bu akşam da lipton form plus kiraz saplı çayımı içtim biraz rahatlatıo taş gibi oluyo midem çünkü bide ramazan diye tuvalet düzenide bozuluo biraz iyiyim...

Onun yanında 200 kere oklava hareketimi yaptım bide 50 kere dizlerin üzerinde çömelip kalkıosun onuda yaptım yavaş yavaş ağırlık veriyorum bi anda yüklenince ağır gelioda yarın bi diğer hareketi eklicem bakalım az yemeyle inşallah 2 haftada bi 2 kilo falan gider...

Karbonatlı suyun tadını bilmiyorumda çok işe yaradığını duydum canımm.

kiraz sapınıda duydum begushh evet, 2 haftada 2-3 kilo vericez inşallah.
bende dün iftarda yeşil mercimek yemeği,1 kase yoğurt,domates salatalık yedim. 2 saat sonra 1 armut 2 yeşilçay. sahurdada yeşil mercimek yemeği 3 dilim etimek yedim. yeşil mercimek hastasıyımdırda birde doğal kilo verdirici tavsiye ederim :)

benim tartının pili bozuldu ya tartılamadım. dünde bebekte yürüyüş yapıyordum ender saracı gördüm bir şeyler sorsam mı dedim bizim için ama vazgeçtim :))

Back
X