Ramazan geliyor peki kilolari ne yapacagiz?bildigimiz ramazan diyetlerini paylasalim

kimse kalmamış burada ya !

Aynen yahu hiç kimse yok :(( bende kilo vermeye değil kontrole çabaladım bu hafta. ama son 9 gün ve çorba yoğurt olarak beslenicem artık. gecede yumurta ve 1 kase yoğurt içine 2 dilim etimek atıcam. bu 8 geceyi öyle değerlendiricem. sporuda bırakmıştım başlıyorum tekrardan.

hic bi caba sarfetmeden 3 kilo verdim. caba sarfetsem ne kadar verirdim acaba ?
tüm sene boyunca seker yeme tatli yeme ac kal gram gitmedi ramazanda 3 kilo gitti. tüm sene oruc tutmam lazim sanirsam

nasıl beslendin canım paylaşır mısın acaba?

pekte tavsiye edilecek bi beslenme bicimi degil. burda oruc ilk haftalarda 22.00 de actigimiz icin sahur yapamadik. yani insan acikmiyor, 21.31 de cok sükür ama vucut alisti sahur yapmadan o kadar saat ac kalinca suya abaniyorsunuz, istesenizde bi tabak yemek bile yiyemiyorsunuz. mide kücülüyor sanirim, ama hic düsmedim, sabah 7.00 kalkalrim günlük islerimi alisverisimi yaptim, hergün sicak dinlemedim cocukla parka gittim. dolasiyla kilolar gitti.

ama tavsiye etmem yani sonucta cok sagliksiz.

Ramazana veda ederken son kilo bildirimimi yapayım.
Spor yapmadım inşaallah bayramda başlarım.ilk 20 gün dikkat ettim,yüklenmedim ama son 10 gün vur patlasın ye çatlasın oldu.Fakat toplamda 2-2,5 kilo arası kaybım var,Allah rahmet eylesin:)
bundan sonra ayça kaya diyetini yapmayı düşünüyorum.Sizler nerede olacaksınız??

Back
X