- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
tatlım gecen yıl onları ıftara almıitım evıme ıkı gun sonrada onlar bızı davet ettı tamam guzel hos bır hafta sonra orda burda bır duyuyorum ki bana hazırladıgı herseyın lafını yapmıslar karı koca onlardan baskası bırakmıs olamaz o yuzden kabul etmıcem ama nasıl olur bılmıyorumKapiya koli birakmak ne olaki? Kavga konusu yemek konusuysa bencede kabul etme, ama onlarin oldugunu ogrenmek sart once
Eger baskasinin olma ihtimali yoksa esin gitsin zili calip versin koliyi.. dolandirmanin mantigi yok bu durumdatatlım gecen yıl onları ıftara almıitım evıme ıkı gun sonrada onlar bızı davet ettı tamam guzel hos bır hafta sonra orda burda bır duyuyorum ki bana hazırladıgı herseyın lafını yapmıslar karı koca onlardan baskası bırakmıs olamaz o yuzden kabul etmıcem ama nasıl olur bılmıyorum
Esin ne dusunuyor? Ayni dusunuyosaniz geri verirdim beneşim mesaj attı kızlar onlar bırakmış , esıne mesaj atıp ıhtıyacımız yok ıhtıyac sahıbıne verın desem olur mu
eşim öyle birşey yapma ayıp olur baskasına verırız dıyor fakat ben kesınlıkle onlardan bırsey ıstemıyorumEger baskasinin olma ihtimali yoksa esin gitsin zili calip versin koliyi.. dolandirmanin mantigi yok bu durumda
Haklisin geri verirdim bende yoksa birde kolinin lafini ederler:)eşim öyle birşey yapma ayıp olur baskasına verırız dıyor fakat ben kesınlıkle onlardan bırsey ıstemıyorum
esımde hala olmaz ayıp olur dıyor , onların yaptıgı cok dogruymus gıbı . Erkek kardesım geldıgınde gonderıcem bugun . Benımlede o ınsanlar ıcın bır kolı yuzune kavga ederse esım kendı bılırHaklisin geri verirdim bende yoksa birde kolinin lafini ederler:)
Sacma sapan bi koli yuzunden kocanla aran acilmasinda.. hayir mubarek gunesımde hala olmaz ayıp olur dıyor , onların yaptıgı cok dogruymus gıbı . Erkek kardesım geldıgınde gonderıcem bugun . Benımlede o ınsanlar ıcın bır kolı yuzune kavga ederse esım kendı bılır
eger baska bır konu olsa bunu mevzu bıle yapmazdım fakat o donem benım gururum cok ıncındı esımde bunu bılıyor . Karısına mesaj atıp ıhtıyacmız yok saolun dıyecegım . Dedıgım gıbı esımde ıkı kurusluk ınsanlar ıcın benı uzecekse fazlada ırdelemenın mantıgı yok ama sokturmam o kutuyu bu eveSacma sapan bi koli yuzunden kocanla aran acilmasinda.. hayir mubarek gun
evet konuda da soyledım cunku ıhtıyacım da yok bır problem yasamasam bıle kendılerıyle , zaten yasadıgımız tartısmadan sonra bunu yapmalarının amacı da dedıgınız gıbı ezmeye calısmak . Aylık 7 bın maas gırıyor evıme bana verene kadar bır cok ıhtıyac sahıbı var gıt ona ver. Esımde olmaz ayıp olur dıyor baskasına verecekmiş . Onların vaktınde sergılemıs oldukları tavır ayıp degıl ama benım kı ayıba gırıyor kendınce . Gerı yollayacagım alıp benım yedğımı dusunmesı bıle bana agırlık yapar baskasına versem bıle . Hamıle olmasam gıdıp bırakacagım kapılarına , kardesımı beklıyorum yollamak ıcın .Koliyi ihtiyaç sahibi olanlara vermiyorlar mı? Sizin ihtiyacınız yoksa ne gerek var koli vermeye? Bildiğin ezmeye mi çalışmışlar kendilerince anlamadım yani saçma. Onlar ihtiyacınız yokken koliyi kapıya bırakıyor bu iyi ama siz geri vereceksiniz diye kötü. Olmaz öyle şey geri verin bence.
ben hayrımı yaptım gereken yerlere acıkcası onlardan gelen bır paket makarnayı baskasına bıle yedırmem . Bırakacagım kapılarınaKutuyu ihtiyaci olan birine verin. Onlarada mesaj atin,
- kapimiza koli birakmissiniz, ihtiyacimiz yok baskasina verdim. Lutfen birdaha birakmayin.
Daha fazlada muhatab olmayin
Allah hayrinizi kabul etsin.ben hayrımı yaptım gereken yerlere acıkcası onlardan gelen bır paket makarnayı baskasına bıle yedırmem . Bırakacagım kapılarına
kardesımle yollayacagım muhtemelen esımlede bırbırımızle gırecegız ama yutulacak sey var yutulmayacak sey var . Zamanında duyduklarım benı oldugunca doyurdu zatenKarsi komsumuz abim şaka yollu birsey dedi diye ac karnini doyur dedi ... kadin et falan getirir kesinlikle almam ... kapisina birakin nereye verirse versin.. yanlis anlamayin cok sukur etimizde yiyecegimizde ama o israrla getirir .. kimseden birsey alip laf ettirmem
Sen bayagi bayagi kendi konuna cevap yazmışsın 2 sayfaeger baska bır konu olsa bunu mevzu bıle yapmazdım fakat o donem benım gururum cok ıncındı esımde bunu bılıyor . Karısına mesaj atıp ıhtıyacmız yok saolun dıyecegım . Dedıgım gıbı esımde ıkı kurusluk ınsanlar ıcın benı uzecekse fazlada ırdelemenın mantıgı yok ama sokturmam o kutuyu bu eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?