ramazan kolısı

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
iyi gunler kızlar kısaca bırsey danısacagım esımın bır arkadası var babasıyla iş yapan , ortaklar .Yakın zamanda esı ve kendısıyle esımle ıkımız problem yasadık , şımdı baktım kapıma ramazan kolısı bırakmıslar .Eşim soyledı oyle gordum . Esıme emın ol onlar mı koymuş dedım ona gore karısına mesaj atıp alın dıyecegım. Kabalık vs yaptıgımı dusunenler olabılır aranızda fakat cıddı sekılde bır tartısma yasadık kendılerıyle onlar bırakmışsa da bunun ramazan adına oldugunu dusunmuyorum .Zira kapıma koli bırakan ınsan iftara cagırıp arkamdan yedıgımız yemegın lafını yapmazdı orda burda . O yuzden o kolıyı ıstemıyorum . Eşimde onlar bırakmıstır dıyor. Bırakan onlarsa ne yapmam dogru olur sızce

Kapiya koli birakmak ne olaki? Kavga konusu yemek konusuysa bencede kabul etme, ama onlarin oldugunu ogrenmek sart once
tatlım gecen yıl onları ıftara almıitım evıme ıkı gun sonrada onlar bızı davet ettı tamam guzel hos bır hafta sonra orda burda bır duyuyorum ki bana hazırladıgı herseyın lafını yapmıslar karı koca onlardan baskası bırakmıs olamaz o yuzden kabul etmıcem ama nasıl olur bılmıyorum

tatlım gecen yıl onları ıftara almıitım evıme ıkı gun sonrada onlar bızı davet ettı tamam guzel hos bır hafta sonra orda burda bır duyuyorum ki bana hazırladıgı herseyın lafını yapmıslar karı koca onlardan baskası bırakmıs olamaz o yuzden kabul etmıcem ama nasıl olur bılmıyorum
Eger baskasinin olma ihtimali yoksa esin gitsin zili calip versin koliyi.. dolandirmanin mantigi yok bu durumda

esımde hala olmaz ayıp olur dıyor , onların yaptıgı cok dogruymus gıbı . Erkek kardesım geldıgınde gonderıcem bugun . Benımlede o ınsanlar ıcın bır kolı yuzune kavga ederse esım kendı bılır
Sacma sapan bi koli yuzunden kocanla aran acilmasinda.. hayir mubarek gun

Sacma sapan bi koli yuzunden kocanla aran acilmasinda.. hayir mubarek gun
eger baska bır konu olsa bunu mevzu bıle yapmazdım fakat o donem benım gururum cok ıncındı esımde bunu bılıyor . Karısına mesaj atıp ıhtıyacmız yok saolun dıyecegım . Dedıgım gıbı esımde ıkı kurusluk ınsanlar ıcın benı uzecekse fazlada ırdelemenın mantıgı yok ama sokturmam o kutuyu bu eve

Koliyi ihtiyaç sahibi olanlara vermiyorlar mı? Sizin ihtiyacınız yoksa ne gerek var koli vermeye? Bildiğin ezmeye mi çalışmışlar kendilerince anlamadım yani saçma. Onlar ihtiyacınız yokken koliyi kapıya bırakıyor bu iyi ama siz geri vereceksiniz diye kötü. Olmaz öyle şey geri verin bence.

Koliyi ihtiyaç sahibi olanlara vermiyorlar mı? Sizin ihtiyacınız yoksa ne gerek var koli vermeye? Bildiğin ezmeye mi çalışmışlar kendilerince anlamadım yani saçma. Onlar ihtiyacınız yokken koliyi kapıya bırakıyor bu iyi ama siz geri vereceksiniz diye kötü. Olmaz öyle şey geri verin bence.
evet konuda da soyledım cunku ıhtıyacım da yok bır problem yasamasam bıle kendılerıyle , zaten yasadıgımız tartısmadan sonra bunu yapmalarının amacı da dedıgınız gıbı ezmeye calısmak . Aylık 7 bın maas gırıyor evıme bana verene kadar bır cok ıhtıyac sahıbı var gıt ona ver. Esımde olmaz ayıp olur dıyor baskasına verecekmiş . Onların vaktınde sergılemıs oldukları tavır ayıp degıl ama benım kı ayıba gırıyor kendınce . Gerı yollayacagım alıp benım yedğımı dusunmesı bıle bana agırlık yapar baskasına versem bıle . Hamıle olmasam gıdıp bırakacagım kapılarına , kardesımı beklıyorum yollamak ıcın .

Kutuyu ihtiyaci olan birine verin. Onlarada mesaj atin,
- kapimiza koli birakmissiniz, ihtiyacimiz yok baskasina verdim. Lutfen birdaha birakmayin.
Daha fazlada muhatab olmayin
ben hayrımı yaptım gereken yerlere acıkcası onlardan gelen bır paket makarnayı baskasına bıle yedırmem . Bırakacagım kapılarına

Karsi komsumuz abim şaka yollu birsey dedi diye ac karnini doyur dedi ... kadin et falan getirir kesinlikle almam ... kapisina birakin nereye verirse versin.. yanlis anlamayin cok sukur etimizde yiyecegimizde ama o israrla getirir .. kimseden birsey alip laf ettirmem
kardesımle yollayacagım muhtemelen esımlede bırbırımızle gırecegız ama yutulacak sey var yutulmayacak sey var . Zamanında duyduklarım benı oldugunca doyurdu zaten

Yediginiz yemegin lafini mi yapti? Yani "ay iftara geldiler borekten 3 dilim yedi pastadan 2 kere aldi" diye mi konustu?

Yoksa size neler neler hazirladigini anlatip kendi mi ovdu sagda solda?

Ikisinin arasinda cok fark var..

eger baska bır konu olsa bunu mevzu bıle yapmazdım fakat o donem benım gururum cok ıncındı esımde bunu bılıyor . Karısına mesaj atıp ıhtıyacmız yok saolun dıyecegım . Dedıgım gıbı esımde ıkı kurusluk ınsanlar ıcın benı uzecekse fazlada ırdelemenın mantıgı yok ama sokturmam o kutuyu bu eve
Sen bayagi bayagi kendi konuna cevap yazmışsın 2 sayfa :D

İhtiyacı olan biri yok mu çevrende ? Ver gitsin ..

Back
X