ramazan kolısı

iyi gunler kızlar kısaca bırsey danısacagım esımın bır arkadası var babasıyla iş yapan , ortaklar .Yakın zamanda esı ve kendısıyle esımle ıkımız problem yasadık , şımdı baktım kapıma ramazan kolısı bırakmıslar .Eşim soyledı oyle gordum . Esıme emın ol onlar mı koymuş dedım ona gore karısına mesaj atıp alın dıyecegım. Kabalık vs yaptıgımı dusunenler olabılır aranızda fakat cıddı sekılde bır tartısma yasadık kendılerıyle onlar bırakmışsa da bunun ramazan adına oldugunu dusunmuyorum .Zira kapıma koli bırakan ınsan iftara cagırıp arkamdan yedıgımız yemegın lafını yapmazdı orda burda . O yuzden o kolıyı ıstemıyorum . Eşimde onlar bırakmıstır dıyor. Bırakan onlarsa ne yapmam dogru olur sızce
Kadin ozur anlaminda belkide bi adim atmiş sizde kabul edin bundan sonrada samimi olmayin meraba meraba otesi olmasin madem sorununuz ciddi

Kapıya bırakıp gitmek çok itici geldi. Yardım yapılır da onun da bir adabı var.
Aranızda bir husumet varsa ve bunu gerçekten iyi niyetle yapmadığını düşünüyorsanız bizim ihtiyacımız yok ihtiyacı olan birine verin diye mesaj atmak mantıklı.
Koliyi hiç eve almamak da mantıklı

Bende olsam sizin gibi düşünürdüm sanırım ve geri yollardım. Eşinizde durumu anlar, ya da anlatırsınız rahatsız olduğunuzu.

amaç eziklemek , yoksa ıhtıyacım yok
Siz o koliyi mahallenin muhtarına götürün, ihtiyaç sahibi birisine versinler. Koliyi gönderene de teşekkür edin, ihtiyaç sahibine ulaştırdığınızı eğer varsa vermek istediği başka koli onu da seve seve ihtiyaçlı birine teslim edeceğinizi söyleyin. Bari insanlar faydalansın.

Kolinin içinde ne var ?
Onların bıraktığına eminseniz nedenini sorun .
Küçük boy ramazan kolılerınden
Hıc acmadım , alsamda kardesım gkdı kapısına bıraktırdım
Karısına da watsaptan mesaj yolladım tesekkur ederız ınce dusuncenız ıcın ama ıhtıyac sahıbıne verırsenız daha makbule gecer dedım
Gülücük atmış
Şimdi iyi niywtli mi bu egosunu sevdıgım

Kapıya bırakıp gitmek çok itici geldi. Yardım yapılır da onun da bir adabı var.
Aranızda bir husumet varsa ve bunu gerçekten iyi niyetle yapmadığını düşünüyorsanız bizim ihtiyacımız yok ihtiyacı olan birine verin diye mesaj atmak mantıklı.
Koliyi hiç eve almamak da mantıklı
Dedıgınız gıbı bnde eve hıc sokmadım aksamda gerı gonderdım mesajımı da attım bana gulucuk atmış
Iyı noyetlı olsa yanlıs anladın der gecerdı demek ki degılmış

Küçük boy ramazan kolılerınden
Hıc acmadım , alsamda kardesım gkdı kapısına bıraktırdım
Karısına da watsaptan mesaj yolladım tesekkur ederız ınce dusuncenız ıcın ama ıhtıyac sahıbıne verırsenız daha makbule gecer dedım
Gülücük atmış
Şimdi iyi niywtli mi bu egosunu sevdıgım
Iyi niyetli olabilir de olmayabilir de boşverin doğrusunu yapmışsınız .

Back
X