Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Evet seni kibledim
Sen de mi kibledin,laf aramızda rabia01 'i ben de kibledim,O siyasetten sansın değil mi,boyunun ölçüsünü almıştır.Nerelerdesin Nevoş bugün bir ara girdim burada olsaydın seni bir konuya etiketleyecektim.Hatunun biri Malatya nasıl bir yer diye soruyordu,konu açmış,aklıma nedense sen geldin

Ben onun her mesajını kibliyorum bana neler neler söylüyorHatta sen mi kuru kızsın diye dalga geçmiş bana şişko demişHakaret etmiş hemen cezasını bulsun
Canım evde değildim yeni geldim sayılırEtiketleseydin sonra cevap verirdim

Olsun boşver,büyüklük bizde kalsın,sana şişko dediyse bana da der.Bugün eşimin kuzenine iftar yemeğine gittik,çay içerken eşi bana bu sene kilo aldın biraz dedi,devam edersen çayı suratına fırlatırım dedim,sustu,iyi demiş miyim.Geri sayfada kalmış ama etiketleyeyim

Kendisi kuru diye bizi küçümseyemez rabia01 çok iyi yapmışsın
Bende şubat tatilinde gidince kilo almışsın demişlerdiŞimdi diyemezler 6 kilo verdim o zamandan bu yana
Tamam bakıyorum
Kusura bakma aniden çıkmam gerekti ondan geçikti mesajım

rabia01 mapısta yanyanaydık... Bi tas çorbayı paylaştık ekmeği bölüştük... ahhh kader yoldaşım dedim bana sen kimsin ki dedi nickimden dolayı tanıyamamış ama çorbayı içip ekmeğimi yedikten sonra tanıyamadığını söyledi

O'nun günahını alma, nuryolu da çorbalarda beraber yarıştı seninle,senin kim olduğunu bilmeden ,sonradan öğrenmedi mi ve çoğu kişi,ama ben ismini değiştirir değitirmez tanıdım seni avatarından,profiline girip emin oldum,hadi bana maşallah de

her durumda kendine pay çıkarmandan ötürü rabia yla uzaktan bir akrabalık olduğunu düşünüyorum senin

her durumda kendine pay çıkarmandan ötürü rabia yla uzaktan bir akrabalık olduğunu düşünüyorum senin
rabia01 'nın profiline baktım şimdi,nereli,öyle bir ihtimal olabilir mi diye profilinde yaşadığı yer yurt dışı olarak gözüküyor.Gerçekten akraba olsak bile uzaktan akraba olurmuşuz,bayağı uzaktan akraba

Yok akraba olamazsınız Memleketler farklı ama yakın sayılır

Nevreste kızlar canlarım günaydın iyi öğlenler ya da her neyse közlenmiş patlıcan ile bildiğin çorba var mi? Yada farklı bir şeyler. Dün patlıcan közledim iki tane kaldı. Dün patlıcanı az yağ ve tuzla en alta derdime üzerine yoğurt üzerine minik doğranmış tavuk yaptım kalan iki patlıcan bir akıl verin hele

Ee bugün ne yapacağım o zaman

Ya evde felafel var herif bitirsin diye yanına basit birseyler yapmam lazım değilse beş gündür dokunmadı felafele
Felafeli hiç duymamıştım,sen yazınca baktım,googleye,bayağı farklı bir yemekmişonun yanına daha sulu bir yemek veya çorba yapsan daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…