Aaa pembe mutfak blogu seninmiydi deynep , bilmiyordumnuryolu senden daha küçük değil miydi?,Senin için kendi ellerimle hazırladım(yalan yok ,yanlış var,kopyala yapıştır da el emeği)
O kadar uzağa gitmedim,aşağıdan yarışma masasından esinlenerek yaptım,tıpkısının aynısı oldu.Aaa pembe mutfak blogu seninmiydi deynep , bilmiyordum
Yemek yemektir yemek evrenseldir nerden esinlenirsen esinlen geçeği yer boğazdırO kadar uzağa gitmedim,aşağıdan yarışma masasından esinlenerek yaptım,tıpkısının aynısı oldu.
Daha ne kadar sevebilirimen küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yediriniftarda içli köftede olur
maşallah yaa
Kendimi çok çömez hissettim
Kız kibar orta kuru kız insan yazdığım şiiri beğenir aşk olsunDaha ne kadar sevebilirim
En küçük sen değilsinSıraya geç küçükler gelip elini öpecekler
Çok güzel yaaa bu nasıl bir nimettir. Ne kadar şükretsek az...nuryolu senden daha küçük değil miydi?,Senin için kendi ellerimle hazırladım(yalan yok ,yanlış var,kopyala yapıştır da el emeği)
Yaaa öpsünler tabi bizde karşılık olarak harçlık vermeyelimDaha ne kadar sevebilirim
En küçük sen değilsinSıraya geç küçükler gelip elini öpecekler
@-VUSLAT- nerelerdesin?Komşuya baktım gitmişsindir diye(Adra'ya )Oraya da yakında gitmemiş
Buradayım@-VUSLAT- sahiden nerelerdesin
Aleykum selam canımselammmmmm karilarrrr
nasilsin bakalimmmm kimsecikler yok burasi cok sessizAleykum selam canım
Evet kimseler yok kuzum ben de uysal mi diye bakıyorum. Sen neredeydin canım Türkiye değil galiba saat kaç oralardanasilsin bakalimmmm kimsecikler yok burasi cok sessiz
Ne kadar pintisin harçlık vermeden olur muÇok güzel yaaa bu nasıl bir nimettir. Ne kadar şükretsek az...
Tabi deynebinde eline sağlık olsun hadi neyseee
Yaaa öpsünler tabi bizde karşılık olarak harçlık vermeyelim
İyi olmana memnun oldumBuradayım
Temizliğe giriştimYatak yorgan her şeyi yıkadım Daha bitmedi, çok işim var çoook
Ellerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.Eki Görüntüle 1853466 Eki Görüntüle 1853466 benim.acemiliğimden dolayı kırk kat olmadi ama tadıyla.kivamiyla enfes bir @Nevreste tarifi klasiği . %100 garantili
Herkes beğendiilk yapisima ragmen
Eline saglık cimcimem
Kız tepsinin kenarını faremi yedi
@cimcimegfb kız hamarat baklava süper
Ellerine, emeğine sağlık canım şahane görünüyor.
Sen bayağı hamarat oldun