Ben yaşımı inkar etmiyorumSonunda herkes benim dedigimi onay verecek @Nevreste hahahahahaha buna oynarim isteeee
Nevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.Ben yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
@_Nun_ küçülsünde cebime girsin
Yedim canım hiç affetmemNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.
Yedim canım hiç affetmemNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.
Çok üzüldümtelefonummm bozulduuuuuuuuubeddua mi ettin nevossssss
100 kilo olana kadar yiyeceğimancaa yeeee haaa @Nevreste
cok sevinmeee laptoptayimmmm bellkide birazdan yeni telefon alirimÇok üzüldüm
100 kilo olana kadar yiyeceğim
Afiyet şeker olsun bacım bir gram et bin ayıp örterÇok üzüldüm
100 kilo olana kadar yiyeceğim
Dombik olunca ne olacakYüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey
Yüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey
Tey tey halayda başı dombili hatmece çeker ne düğündür hey hey tey tey hadi durmak yok halaya devamDombik olunca ne olacak
en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirinBen yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
@_Nun_ küçülsünde cebime girsin
maşallah yaaNevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. @_Nun_ yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.
nuryolu senden daha küçük değil miydi?en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yediriniftarda içli köftede olur
maşallah yaa
Kendimi çok çömez hissettim