Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ben yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
Munzevi Zencefil küçülsünde cebime girsin
Nevoş gözlemeleri yedin mi kız?İnşallah yemişsindir,senin iyiliğin için diyorum ben.Yoksa bayramdan sonra tartılacağız demenden korkmadım. Munzevi Zencefil yaşımı sormuştun 37 yaşındayım,yani Nevoştan yaşlıyım.

Yedim canım hiç affetmemTartıdaki kilo önemli değil akdığımız ve verdiğimiz önemliAlırsak yandık
Benim yaş 95 abla diyebilirsin hatta nine

Yedim canım hiç affetmemTartıdaki kilo önemli değil akdığımız ve verdiğimiz önemliAlırsak yandık
Benim yaş 95 abla diyebilirsin hatta nine

Yüzüm gözüm tombik olana kadar yemek istiyorum caddelerde dolaşıp bağırmak istiyorum müsaadenle bu günde sabaha kadar yemek istiyorum şarkı sözünü kendime uyarladım tey tey

Kimse yok mu ayol Canım sıkıldı

Ben yaşımı inkar etmiyorum95'ten gün alıyorum
Munzevi Zencefil küçülsünde cebime girsin
en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirin iftarda içli köftede olur

maşallah yaa
Kendimi çok çömez hissettim

en küçüğünüz benim sevgi gösterin bana sevin beni... Çiğköfte yapıp yedirin bana yedirin iftarda içli köftede olur

maşallah yaa
Kendimi çok çömez hissettim
nuryolu senden daha küçük değil miydi?,Senin için kendi ellerimle hazırladım(yalan yok ,yanlış var,kopyala yapıştır da el emeği)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…