Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim ,onur duydum

Oylama ne alemde bacılar malum oy vermeden görülmüyor
Degerlendirme yapamadım henüz aklımda birkaç masa var ...

Annemin canım kayısılarından marmelat yapıyorum . Bu kış bol bol kayısılı tirileçe yapıcam inşallah

Son düzenleme:
Kolay gelsin
Bu yıl Malatya'da kayısılarda bol ve çok güzel

Yakın olsak keşke kakaom 5 büyük kova kayısı getirdim , 1 kovası bana yeter reçel , marmelad birde yemeye ayırdım , gerisini dagıttım . Bu sena kayısı pek bol iç anadoluda maşallah .
Valla yengemde her seferinde size Kayısı yollayacam der yollamaz lafla pilav pişirir demek bu sene kayısı bol ha

Vişneden olmaz kirazdan yapıyoruz
Birde fasulye, ayva ve dut yaprağından yapıyoruz..
Evet ben ondan yedim işte Allahım efsane bişi sen tek başına yapabiliyor musun zor Muş yapılışı öyle dedi yengem

Yakın olsak keşke kakaom 5 büyük kova kayısı getirdim , 1 kovası bana yeter reçel , marmelad birde yemeye ayırdım , gerisini dagıttım . Bu sena kayısı pek bol iç anadoluda maşallah .
Oooo maşallah canım ne güzel dagitmissin zaten Afiyet şifa olsun kayısı nın her hâlini severim aebenim.

Yapıyorum canım
Evet biraz emekli bir yemektir...Sarmaları çok ince olur...2 tanesi serçe parmağı kadar ancak olur
Sahiden tadı efsanedir

Merkez
Yengem peturgeden maşallah sana bir daki yarışmaya ne olur o Yemekle katıl yaz kış yenebilir hele o yoğurdu salçalı sosu geleneksel oluşu oyum sana kesin...merkezi güzeldir Malatya'nın arkadaşım orda hemşire

Canım uygun kategori olursa yaparım inşaallah
O sos ilçe ilçe değişiyor
Mesesla biz salça koymuyoruz ama Pötürge,Hekiman ilçelerinde koyuyorlar
Ben burada yaşamıyorum Ailem Malatya'da onların yanïna geliyorum..

Allahım sana geliyorum tabağını bile yerim o ne yahu böyle bişi yok görünüşü bile etkileyici seninle evli Adam pek şanslıymış Böyle bişi yapan heleki tek başına yapan kadının eli öpülür enişte aşırı şanslı Allah banada ileride senin gibi eli işli gelin versin şimdi diyecekler aman bir sarma ama yapması o kadar zor ki sarması tutturması emek+ beceri istiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…