- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Bu Nasıl iş kardeş sabah beri internettesin patronun müdürün falan kızmıyor muAma Can'ım ciddi manada boş bi vakit gerektiriyor bahsedilenler .düşünsene hem yapacan hem de teker teker fotoğraflıcan.. Bunu akşam 8 de eve gelen biri yetiştirsin bakalım..ozaman bravo derim...
Bu Nasıl iş kardeş sabah beri internettesin patronun müdürün falan kızmıyor mu
@HAbibte Vuslata vurabilmen icin once beni gecmen gerekiyor dostum
Ben cok pis kerata bilirim ama soylim
Mukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni@aeben ,@nuryolu ,adamı hasta etmeyin uleyn,niye hala yüklemediniz masayı,iftarı mı bekliyorsunuz?
Sizin mukabele bayağı geç saatteymiş,bizim ki saat 11'de.Mukabeleden gelince yüklemişsinizdir diye açtım yoktu,işleri yaptım açtım yine yok,daha da bakmayacağımMukabeleden geldim şimdi Pc başındayım bacım lakin pc güncellemeye girdi açılacagada benzemiyo . Sen merak etmeye devam et . Nurunda neti yokmuş bekle yeni
Sizin mukabele bayağı geç saatteymiş,bizim ki saat 11'de.Mukabeleden gelince yüklemişsinizdir diye açtım yoktu,işleri yaptım açtım yine yok,daha da bakmayacağım
O kadar kesin konuşamadım,Dahada davos a gelmem mi din
O kadar kesin konuşamadım,sonuçta bakacağım
Kız herkesin sunumunu merak etmiyorum ,bazıları için geçerli bu durumMeraklı melahat seni
Kız herkesin sunumunu merak etmiyorum ,bazıları için geçerli bu durum
10 gün önce olsaydı etmezdim de,şimdi etmiştimBeni merak ediyormuydun
Yorumu ilk ben yapicam
aeben yükledi masasını ,seninki ne zamanSende bana dombik diye mi yorum yapcen yaqsam
aeben yükledi masasını ,seninki ne zaman
Sende bana dombik diye mi yorum yapcen yaqsam
Bayıldım mercimekli köfte neBilmiyom ki bi bakiyim duruma deynoscumm