Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Sen gelişmeleri bayağı geriden takip ediyorsunÜçüzler kocaman oldu

Ucuz mu Mash mash Hamile oldugunu biliyrdum ama ucuz oldugunu bilmiyordum nevos.Ben kizima hamileyken o da hamileydi sonra bebgini dusurdu Cok uzulmustum o zaman .Rabbim 3 mutluluk birden nasip etmis ne guzel mash

Ucuz mu Mash mash Hamile oldugunu biliyrdum ama ucuz oldugunu bilmiyordum nevos.Ben kizima hamileyken o da hamileydi sonra bebgini dusurdu Cok uzulmustum o zaman .Rabbim 3 mutluluk birden nasip etmis ne guzel mash
Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..3 yavruya kavuşması için biraz üzüldü ama sonunda çok büyük mutluluğa sahip oldu

Canım güzel birşeye sahip olmak için önce sınavdan geçmek gerekiyor..3 yavruya kavuşması için biraz üzüldü ama sonunda çok büyük mutluluğa sahip oldu

Cok dogru ,Zahmetsiz Rahmet olmuyor Rabbim bizleri sabredenlerden eylesin inh canim

Sen 1 yıldır buralardasın o daha önce katılmıştı
1 seferde girişimde bulundu aksilikler oldu

Onceden azerin in topiginde takiliyordum ,gunluk yaptigimiz ev islerini ,puf noktalarini ,pasta tarifleri falan yaziyorduk Tam bi altin gunu kivamindaydi topigimiz Sonra oradaki arkadaslar dagilinca bende yemek bolumune geldim ,iyuki de gelmisim Keske daha once kesfetseymisim

ayıp deelmi arkamdan dedikodu yapıyonuz dağıtıyımmı burayı ha dagıtıyımmı

Biliyorum o topiği ,o bölümlede ben ilgileniyorumBen seni yemek bölümüne gelene kadar hiç görmemiştim
Keşke daha önce gelseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…