@nuryolu seni etiketleyip durduğu için dikkatim çekmişti,yoksa kaçardı gözümdenmaşallah gozunuzdende bişey kacmıyor
Evet şöyle sağ tarafa vursananevresteeeee kaşınıyon galıba
nerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın@nuryolu seni etiketleyip durduğu için dikkatim çekmişti,yoksa kaçardı gözümden
depik atsam olarmıEvet şöyle sağ tarafa vursanaBiraz ağrıyor
Daha az önce burdaydı,mutfağa girdi yine galibanerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın
depik atsam olarmı
@tolin 'i pek etkilemez o kanunlar@Nevreste ,Mune 'nin kanunlarını hatırlatsana arkadaşa
Nur senden korkuyor olabilirnerde o ?etıket yapıyo gelıyorum kendı yok nursuz gadın
depik atsam olarmı
mutfağı kırıp dokmese bari beceriksiz gadınDaha az önce burdaydı,mutfağa girdi yine galiba
bana sökmez oyle seyler@tolin 'i pek etkilemez o kanunlar
bırak daha gecen aglıyodun aman tolişkom ben ettım sen etme gozunun yagına ıkı yumurta kırıyım dıye aglıyodunNur senden korkuyor olabilirAma ben korkmam bilirsin
Sen @nuryolu nu kendin ile karıştırdın galibamutfağa kırıp dokmese bari beceriksiz gadın
bana sökmez oyle seyler
Hadi ordanbırak daha gecen aglıyodun aman tolişkom ben ettım sen etme gozunun yagına ıkı yumurta kırıyım dıye aglıyodun
yahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıyeSen @nuryolu nu kendin ile karıştırdın galiba
Tabi canım bilmez miyim
Kesin öyle oluyorduryahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıye
Bari birine de kendin katılsaydın da,1 tane madalyan da senin olsaydı?yahu kac kere dıycem onun yemeklerını ben yapıyorum benım yemeklerımle katılıyor yarısmaya dıye
evet cok sukur bıttı epey bunalttı ama atlattık şukurKesin öyle oluyordur
Senin sınavlar bitti mi
ben gönlü tok ınsanım ıhtıyacım yok oyle madalyaya falanBari birine de kendin katılsaydın da,1 tane madalyan da senin olsaydı?
Hayırlı olsun canımevet cok sukur bıttı epey bunalttı ama atlattık şukur
ınsallah nevoşcugummHayırlı olsun canımSonuçlar iyi olur inşaallah
ben gönlü tok ınsanım ıhtıyacım yok oyle madalyaya falan
açsınız tabi şu hale bak hepınızın 3er 5 er madalyası var bide profılıne koymuşsunuz cok ayıp
Nevreste ,duydun mu,bu tolin madalya alanlara gönlü aç dedi,hakaret etti.